המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MM3 כתב:פיק מצייץ ש C.J Wilcox בדרך לבאסקוניה .. על חוזה באזור ה 500K.
החציל האצטקי כתב:MM3 כתב:פיק מצייץ ש C.J Wilcox בדרך לבאסקוניה .. על חוזה באזור ה 500K.
לא.
הוא מצייץ שפורטלנד שהחתימה אותו הקדימה את בסקוניה, ושפריג׳יוני ניסה לגייס אותו, בלי הצלחה.
A_P_18 כתב:נראה לי שבסופו של דבר גם מקריי לא יגיע אליהם , הם מתעניינים בדארן היליארד עכשיו , את האמת הייתי מעדיף במכבי את היליארד על פני מקריי , משהו בשילוב עם ג'קסון מרגיש לי יותר נכון , גם אמור להיות זול ממקריי .
felix_r כתב:אולימפיאקוס במו"מ עם Hollis Thompson
מתאים לנו?
צולבת?שועל כתב:סרחיו יול (יוי אם נדייק) נפצע והערכה היא שהוא ייעדר 7 חודשים.
משמעותי מאוד בשביל ריאל, יאלצו לחפש רכז פותח.
Holiday_Armadillo כתב:צולבת?שועל כתב:סרחיו יול (יוי אם נדייק) נפצע והערכה היא שהוא ייעדר 7 חודשים.
יול
באסה, אני ממש אוהבת לראות אותו וזה לא קורה לי עם שחקנים ספרדיםשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:צולבת?שועל כתב:סרחיו יול (יוי אם נדייק) נפצע והערכה היא שהוא ייעדר 7 חודשים.
יול
צולבת קדמית
יוי
Holiday_Armadillo כתב:באסה, אני ממש אוהבת לראות אותו וזה לא קורה לי עם שחקנים ספרדיםשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:צולבת?שועל כתב:סרחיו יול (יוי אם נדייק) נפצע והערכה היא שהוא ייעדר 7 חודשים.
יול
צולבת קדמית
יוי
יול
הוא כבר בן 29? חבל שיפספס כמעט עונה שלמה בשלב הזה של הקריירהשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:באסה, אני ממש אוהבת לראות אותו וזה לא קורה לי עם שחקנים ספרדיםשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:צולבת?שועל כתב:סרחיו יול (יוי אם נדייק) נפצע והערכה היא שהוא ייעדר 7 חודשים.
יול
צולבת קדמית
יוי
יול
גם אני מחבב אותו
יוי
Holiday_Armadillo כתב:הוא כבר בן 29? חבל שיפספס כמעט עונה שלמה בשלב הזה של הקריירהשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:באסה, אני ממש אוהבת לראות אותו וזה לא קורה לי עם שחקנים ספרדיםשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:צולבת?
יול
צולבת קדמית
יוי
יול
גם אני מחבב אותו
יוי
לא יודעת איך ריאל תוכל להתמודד עם החיסרון הזה
הוא הרבה יותר מסתם שחקן טוב בשבילם
יול
קשה לראות שחקן שיוכל לתת את מה שהוא נתן להם בכל האספקטיםשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כבר בן 29? חבל שיפספס כמעט עונה שלמה בשלב הזה של הקריירהשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:באסה, אני ממש אוהבת לראות אותו וזה לא קורה לי עם שחקנים ספרדיםשועל כתב:צולבת קדמית
יוי
יול
גם אני מחבב אותו
יוי
יול
אולי יביאו את רייס
יוי
Holiday_Armadillo כתב:קשה לראות שחקן שיוכל לתת את מה שהוא נתן להם בכל האספקטיםשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כבר בן 29? חבל שיפספס כמעט עונה שלמה בשלב הזה של הקריירהשועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:באסה, אני ממש אוהבת לראות אותו וזה לא קורה לי עם שחקנים ספרדים
יול
גם אני מחבב אותו
יוי
יול
אולי יביאו את רייס
יוי
יול
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים