המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:מה עפ דיאן מוסלי או מירו בילן
היחידים הנורמאלים שנשארו בטווח המחירים של מכבי
ShiriV כתב:מי לא רוצה לבוא לקבוצה שמחליפה 10 מאמנים בשנתיים?! מה הוא מבין בניהול נכון של קבוצה?? מי הוא חושב שהוא?? אלן דלון?
טוב שהלך לסין. חצוף.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
er79 כתב:בסופו של דבר מוטיונאס ירוויח בסין 2.2 מליון. חתם שם רשמית
0ved1212 כתב:מה אם מקריי
עדיין לא חתם בבסקוניה ??
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:טוב, לא קשור לכסף. סיימתי לדון עם ילד בן 15.
הכי קל להגיד בסוף שאני ילד בן 15 ולהתייחס לגיל שלי .
אם שחקן באמת אוהב את המשחק הזה ורוצה לשחק ברמות גבוהות הוא יבוא למכבי לשחק ביורוליג למרות שיש לו הצעה יותר גבוה מקבוצה בסין ששם הוא ישחק נגד שחקנים מסכנים שהרמה שם שווה לפח
במיוחד שכסף לא חסר לו אחרי שהוא הרוויח טוב טוב בNBA, ואנחנו מדברים פה על מיליון יורו, כמובן שזה לא כמו ההצעה שהוא קיבל מסין, אבל בכל זאת זה הרבה מאוד כסף .
arel123 כתב:אחדשיודע כתב:טוב, לא קשור לכסף. סיימתי לדון עם ילד בן 15.
אם שחקן באמת אוהב את המשחק הזה ורוצה לשחק ברמות גבוהות הוא יבוא למכבי לשחק ביורוליג למרות שיש לו הצעה יותר גבוה מקבוצה בסין ששם הוא ישחק נגד שחקנים מסכנים שהרמה שם שווה לפח
במיוחד שכסף לא חסר לו אחרי שהוא הרוויח טוב טוב בNBA, ואנחנו מדברים פה על מיליון יורו, כמובן שזה לא כמו ההצעה שהוא קיבל מסין, אבל בכל זאת זה הרבה מאוד כסף .
arel123 כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:טוב, לא קשור לכסף. סיימתי לדון עם ילד בן 15.
חוץ מזה אני נתתי טענה, לא ראיתי את הנימוק נגד שלך חוץ מזה שאני ילד בן 15
החציל האצטקי כתב:אני גם חוטא בדימיונות.
דור, בן 25.
אחדשיודע כתב:arel123 כתב:arel123 כתב:אחדשיודע כתב:טוב, לא קשור לכסף. סיימתי לדון עם ילד בן 15.
חוץ מזה אני נתתי טענה, לא ראיתי את הנימוק נגד שלך חוץ מזה שאני ילד בן 15
אל תעלב, אבל אף אחד לא מבין מהחיים שלו בגיל 15.
הוא הרוויח ב-NBA כ-3.5 מיליון דולר, שזה כמעט הסכום שהוא הולך להרוויח בעונה אחת בסין. אז לא, 3 מיליון דולר (או פער של 2 מיליון דולר) זה לא דבר של מה בכך בשביל שחקן כזה. ולא, הוא לא הולך לסין בשביל משהו אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים