המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arie85 כתב:לדעתי אנחנו בדיוק חודש מההחתמה האחרונה
איזה שחקן הוא באנקר ? סוני ויימס ? כשיש מעט כסף אתה מנסה לעשות חלוקת סיכונים. ולא לשים את כל הכסף על שחקן אחד ולקום או ליפול לפיוmoring1 כתב:אני אוהד כבר הרבה שנים, אבל דבר אחד אף פעם לא הבנתי.
זה מובן ומקובל שיש תקציב מוגבל, אז מדוע לא בונים קבוצה סביב 2 שחקנים מנוסים וטובים ומהמרים על כל השאר?
במקום להביא 12 בינוניים ב-600 אלף לאחד (בממוצע נגיד), להביא 2 באנקרים במיליון וחצי וסביבם להסתמך על הימורים ושחקני בית, וסך הכל 10 שחקנים.
יש בכך גם את היתרון שככל שהסגל יותר קצר כך החיבור יהיה יותר מהיר, לפחות לדעתי. יכול להיות שתגידו שצריך סגל יותר ארוך ויכולות להיות פציעות וכל זה, אבל לפחות יהיה סיכוי כלשהו להצליח.
עם 12 בינוניים תהיה יציבות אבל לא הישגיות.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:הפורום הזה בפרפורי גסיסה. חבל, היו כמה שנים יפות.
דני הוא גאון. הוא זיהה שהסכנה הכי גדולה לשליטה שלו, היא אוהדים שמשתמשים ביותר מפרומיל מהמוח שלהם, ואז הוא החליט
לייבש אותנו למוות ולגרום להתבוללות.
אני חושב שזה הזמן להודות שהוא ניצח את כולנו.
MTA2311 כתב:הפורום הזה בפרפורי גסיסה. חבל, היו כמה שנים יפות.
felix_r כתב:גודאיטיס שמע שמכבי מתעניינת, ומרוב פחד קלע רק 2 נקודות מול קרואטיה
my man כתב:הקבוצה הזו במתכונתה הנוכחית מוציאה ממני הרבה מאד רע ב3 שנים האחרונות..
נראה לי אני עוזב..
כשיחזור הצבע הצהוב ללחיי המועדון שלנו(קרי- יעזבו הבעלים) כנראה אחזור..
my man כתב:הקבוצה הזו במתכונתה הנוכחית מוציאה ממני הרבה מאד רע ב3 שנים האחרונות..
נראה לי אני עוזב..
נראה לי אני עוזב..
נראה לי אני עוזב..
נראה לי אני עוזב..
נראה לי אני עוזב..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], מקאדו 3 ו־10 אורחים