המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:רוגע.
תכף יחתימו.
גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
מי לדעתכם מתאים למכבי יכול להתאים בעמדה של מקריי
גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
זה לא מתאים לרוח הפורום פה כפי שהיא התגבשה במשך שנים.
אפשר בכיף לדבר על מלפפונים, על דברים מקצועיים, אפשר לחפור שעות על הסגל שנבנה וכד', אבל סקופיסטים שכתבו 3 הודעות, ובאים לספר לנו את הסיפורים שלהם (שאח"כ עוד
מתבררים כשטויות), זה לא מקובל ואף מזיק.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
אפשר בכיף לדבר על מלפפונים, על דברים מקצועיים, אפשר לחפור שעות על הסגל שנבנה וכד', אבל סקופיסטים שכתבו 3 הודעות, ובאים לספר לנו את הסיפורים שלהם (שאח"כ עוד
תקשיבו לי בזמן אמת פעם הבאה
שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
הייתי הולך על קאנן למרות הגובה
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
הוא שחקן מעולה, ובהתחשב בזה שקיין ישחק לא מעט, זה לא רעיון רע.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
הוא שומר מצוין על אף הגובה (ובניגוד לג'קסון יש לו מוטות ידיים מרשימות ביחס לגובה).
jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
cannon כתב:בספרד אומרים שמקריי סגר. הכרזה אולי היום
בשלות כתב:cannon כתב:בספרד אומרים שמקריי סגר. הכרזה אולי היום
בבאסקוניה או במכבי?
החציל האצטקי כתב:בשלות כתב:cannon כתב:בספרד אומרים שמקריי סגר. הכרזה אולי היום
בבאסקוניה או במכבי?
חחחחח...
אולי החתימה שלו בבסקוניה תפגע לחברנו בצוות המקצועי קצת באגו, ויתחילו להזיז עניינים?
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
הוא שומר מצוין על אף הגובה (ובניגוד לג'קסון יש לו מוטות ידיים מרשימות ביחס לגובה).
אנטוניו כתב:מוכן לחתום על עסקה מקריי לבסקוניה ודרון היליארד למכבי.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים