המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
מי לדעתכם מתאים למכבי יכול להתאים בעמדה של מקריי
הייתי הולך על קאנן למרות הגובה
הוא שחקן מעולה, ובהתחשב בזה שקיין ישחק לא מעט, זה לא רעיון רע.
רעיון רע. שחקן מצוין לאירופה, רק שעדיף להימנע מקו אחורי של 1.80 ו-1.83.
שועל כתב:עדיף להימנע כן, מצד שני כן מדובר בשחקן מצוין עם קליעה מכל טווח ומכל מצב, אתלט, חזק, ומאוד אקטיבי בהגנה, לא יודע אם נמצא משהו טוב יותר, הקליעה זה אלמנט מאוד חשוב בסגל הזה.
RomanR כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
זה לא מתאים לרוח הפורום פה כפי שהיא התגבשה במשך שנים.
אפשר בכיף לדבר על מלפפונים, על דברים מקצועיים, אפשר לחפור שעות על הסגל שנבנה וכד', אבל סקופיסטים שכתבו 3 הודעות, ובאים לספר לנו את הסיפורים שלהם (שאח"כ עוד
מתבררים כשטויות), זה לא מקובל ואף מזיק.
זה קצת מרגיש לי כמו ניסיון השתקה. זה לא מנוגד לחוקי הפורום, ואני לא רואה בעיה בזה. אתם לא מחוייבים להאמין לזה או לקרוא בכלל
jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
אפשר בכיף לדבר על מלפפונים, על דברים מקצועיים, אפשר לחפור שעות על הסגל שנבנה וכד', אבל סקופיסטים שכתבו 3 הודעות, ובאים לספר לנו את הסיפורים שלהם (שאח"כ עוד
זה קצת מרגיש לי כמו ניסיון השתקה. זה לא מנוגד לחוקי הפורום, ואני לא רואה בעיה בזה. אתם לא מחוייבים להאמין לזה או לקרוא בכלל
זה בהחלט נסיון למנוע את הפיכתו של הפורום לאיזשהי שלוחה לא מוצלחת של fxp.
זה בסדר להביא שמועות, אבל מה שהיה כאן בשבוע שעבר, לגמרי חורג מהרצוי.
jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
זה בהחלט נסיון למנוע את הפיכתו של הפורום לאיזשהי שלוחה לא מוצלחת של fxp.
זה בסדר להביא שמועות, אבל מה שהיה כאן בשבוע שעבר, לגמרי חורג מהרצוי.
jol9 כתב:רומן, התפקיד שלנו הוא לשמור על הפורום הזה ולהרחיק ממנו טרולים.
אף אחד לא יגיד מילה לקאנון או לגלעד. מעש שרוצה לכתוב כאן ולתרום מוזמן בהחלט.
מי שבא להטריל, יורחק.
ככה זה עובד בכל מקום.
cannon כתב:בספרד אומרים שמקריי סגר. הכרזה אולי היום
שמואל1 כתב:cannon כתב:בספרד אומרים שמקריי סגר. הכרזה אולי היום
באסקוניה מראה למכבי איך עושים את זה נכון. סגרו עם מקריי תוך ימים ספורים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־9 אורחים