המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cifkcv כתב:חציל איך הקליעה של KJ מ-3?
cifkcv כתב:חציל איך הקליעה של KJ מ-3?
MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
בנייה נוראית, שוב, אחרי כל כך הרבה זבל שהאכילו אותנו. כמה טיפש אדם צריך להיות בשביל להמשיך לממן אותם?
MM3 כתב:MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
בנייה נוראית, שוב, אחרי כל כך הרבה זבל שהאכילו אותנו. כמה טיפש אדם צריך להיות בשביל להמשיך לממן אותם?
אני לא מסכים איתך, כמובן שאם משחקים את המשחק של אם יגיעו לפה 2 שחקנים טובים אני חושב שלשם שינוי יש למכבי סגל די מאוזן .. אין ספק שיש נעלמים (איך יהיו ג'קסון וג'ונה). אבל אין בורות כמו בשנים האחרונות.
toja27 כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
מי לדעתכם מתאים למכבי יכול להתאים בעמדה של מקריי
זה לא מתאים לרוח הפורום פה כפי שהיא התגבשה במשך שנים.
אפשר בכיף לדבר על מלפפונים, על דברים מקצועיים, אפשר לחפור שעות על הסגל שנבנה וכד', אבל סקופיסטים שכתבו 3 הודעות, ובאים לספר לנו את הסיפורים שלהם (שאח"כ עוד
מתבררים כשטויות), זה לא מקובל ואף מזיק.
זה קצת מרגיש לי כמו ניסיון השתקה. זה לא מנוגד לחוקי הפורום, ואני לא רואה בעיה בזה. אתם לא מחוייבים להאמין לזה או לקרוא בכלל
זה בהחלט נסיון למנוע את הפיכתו של הפורום לאיזשהי שלוחה לא מוצלחת של fxp.
זה בסדר להביא שמועות, אבל מה שהיה כאן בשבוע שעבר, לגמרי חורג מהרצוי.
בהקשר לזה, מה שעבד לטובתו היה שבאותו יום כל האתרים דיברו על האצה רצינית במגעים מול מקריי מה שבנה אמינות יחסית לדברים שלו בהקשר למקריי( לגבי רובינסון סירבתי להשתתף בחגיגה במיוחד לאור הזיכרון של השנה שעברה מה שלא ניתן לומר על אורי) והעובדה שהאנשים כאן כבר היו צמאים לידיעה כלשהיא כדי לראות התקדמות .
אם רוצים לראות סימנים מחשידים, אפשר לראות שבהודעה הראשונה שלו טען בביטחון מוחלט שלמקריי יש אחלה אופי, שהרי איך הוא בדיוק יודע איזה אופי יש לו בלי היכרות מאוד עמוקה עם השחקן.
MTA2311 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
אני לא מסכים איתך, כמובן שאם משחקים את המשחק של אם יגיעו לפה 2 שחקנים טובים אני חושב שלשם שינוי יש למכבי סגל די מאוזן .. אין ספק שיש נעלמים (איך יהיו ג'קסון וג'ונה). אבל אין בורות כמו בשנים האחרונות.
אין בורות? יש לך 4 אחד בסגל, והוא בן 21. חוץ מקיין, אף אחד לא עושה הגנה בקבוצה הזאת. אין קליעה יציבה באף עמדה.
בשביל שיהיה איזשהו סוג של איזון בסגל, שני השחקנים שיביאו (אם בכלל יביאו), יצטרכו לדעת לעשות המון דברים, בכמה עמדות. מופרך.
אנטוניו כתב:לפי הכתבה הזו ג'קסון הוא אחלה רכישה למכבי.
http://gleague.nba.com/prospect-watch/
שמואל1 כתב:עוד שבוע מאכזב מסתיים ללא החתמות.
בעוד כשבועיים יתחילו האימונים, מכבי חסרה שני שחקנים משמעותיים.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עוד שבוע מאכזב מסתיים ללא החתמות.
אתה פועל לפי לו״ז מוסלמי או משהו?
השבוע נגמר במוצ״ש.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עוד שבוע מאכזב מסתיים ללא החתמות.
השבוע נגמר במוצ״ש.
מתי בפעם האחרונה מכבי החתימה שחקן בשישי או שבת?
קולטון אייברסוןשמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עוד שבוע מאכזב מסתיים ללא החתמות.
השבוע נגמר במוצ״ש.
החציל האצטקי כתב:שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שועל כתב:גל גל כתב:כן היה פה קצת שכונה ...לא משנה זה נתן על מה לדבר ..כרגע אין בכלל על מה לדבר ולא שומעים על שחקנים או מועמדים
מי לדעתכם מתאים למכבי יכול להתאים בעמדה של מקריי
הייתי הולך על קאנן למרות הגובה
הוא שחקן מעולה, ובהתחשב בזה שקיין ישחק לא מעט, זה לא רעיון רע.
הוא שומר מצוין על אף הגובה (ובניגוד לג'קסון יש לו מוטות ידיים מרשימות ביחס לגובה).
נכון.
הוא גם מסוגל לעשות דברים בלי הכדור. זה יכול לעבוד.
יש עוד הרבה אופציות גם בעמדות הפנים וגם בקו האחורי.
ההיסטריה מוקדמת, אבל אם זה ייגמר בעוד אייברסון זו תהיה קטסטרופה אמיתית.
MTA2311 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
אין בורות? יש לך 4 אחד בסגל, והוא בן 21. חוץ מקיין, אף אחד לא עושה הגנה בקבוצה הזאת. אין קליעה יציבה באף עמדה.
בשביל שיהיה איזשהו סוג של איזון בסגל, שני השחקנים שיביאו (אם בכלל יביאו), יצטרכו לדעת לעשות המון דברים, בכמה עמדות. מופרך.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:עוד שבוע מאכזב מסתיים ללא החתמות.
השבוע נגמר במוצ״ש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים