10 אוגוסט 2017, 16:55
MTA2311 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
בנייה נוראית, שוב, אחרי כל כך הרבה זבל שהאכילו אותנו. כמה טיפש אדם צריך להיות בשביל להמשיך לממן אותם?
אני לא מסכים איתך, כמובן שאם משחקים את המשחק של אם יגיעו לפה 2 שחקנים טובים אני חושב שלשם שינוי יש למכבי סגל די מאוזן .. אין ספק שיש נעלמים (איך יהיו ג'קסון וג'ונה). אבל אין בורות כמו בשנים האחרונות.
אין בורות? יש לך 4 אחד בסגל, והוא בן 21. חוץ מקיין, אף אחד לא עושה הגנה בקבוצה הזאת. אין קליעה יציבה באף עמדה.
בשביל שיהיה איזשהו סוג של איזון בסגל, שני השחקנים שיביאו (אם בכלל יביאו), יצטרכו לדעת לעשות המון דברים, בכמה עמדות. מופרך.
10 אוגוסט 2017, 17:15
MM3 כתב:MTA2311 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
בנייה נוראית, שוב, אחרי כל כך הרבה זבל שהאכילו אותנו. כמה טיפש אדם צריך להיות בשביל להמשיך לממן אותם?
אני לא מסכים איתך, כמובן שאם משחקים את המשחק של אם יגיעו לפה 2 שחקנים טובים אני חושב שלשם שינוי יש למכבי סגל די מאוזן .. אין ספק שיש נעלמים (איך יהיו ג'קסון וג'ונה). אבל אין בורות כמו בשנים האחרונות.
אין בורות? יש לך 4 אחד בסגל, והוא בן 21. חוץ מקיין, אף אחד לא עושה הגנה בקבוצה הזאת. אין קליעה יציבה באף עמדה.
בשביל שיהיה איזשהו סוג של איזון בסגל, שני השחקנים שיביאו (אם בכלל יביאו), יצטרכו לדעת לעשות המון דברים, בכמה עמדות. מופרך.
יש לך 4 אחד בסגל + ג'ייק כהן + תומאס שהוא 3\4 . התכוונו להביא שחקן בסגנון של מקריי ככה שכן חושבים על קליעה + ג'קסון + ג'ונה שגם אמור להביא קליעה מבחוץ שמהספסל יש לך את תומאס. הגנתית יש לך את קיין וג'ונה אמור להיות שומר לא רע וטיוס שאומנם נמוך אבל מהווה יופי של מטריה. מכיוון שאנחנו לא יודעים מי יהיו השני שחקנים שישלימו את הסגל קשה לקבוע בנחרצות לכאן או לכאן . מסכים שיש הרבה נעלמים .. אבל נראה שיש מחשבה כלשהי .. לא פותחים את העונה עם ראד ב 4 או רנדל (הפצוע) + סמית(הפצוע) ..
10 אוגוסט 2017, 17:19
10 אוגוסט 2017, 17:20
MTA2311 כתב:אלוהים ישמור, אני מתקרב לקצה גבול היכולת שלי לשמור על איפוק
10 אוגוסט 2017, 17:22
arel123 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:רפרפתי קצת על הסגל, וגם אם מביאים לפה עוד 2 שחקנים טובים, וזה בהחלט לא יקרה, יש בו המון חורים.
יש לך 4 אחד בסגל + ג'ייק כהן + תומאס שהוא 3\4 . התכוונו להביא שחקן בסגנון של מקריי ככה שכן חושבים על קליעה + ג'קסון + ג'ונה שגם אמור להביא קליעה מבחוץ שמהספסל יש לך את תומאס. הגנתית יש לך את קיין וג'ונה אמור להיות שומר לא רע וטיוס שאומנם נמוך אבל מהווה יופי של מטריה. מכיוון שאנחנו לא יודעים מי יהיו השני שחקנים שישלימו את הסגל קשה לקבוע בנחרצות לכאן או לכאן . מסכים שיש הרבה נעלמים .. אבל נראה שיש מחשבה כלשהי .. לא פותחים את העונה עם ראד ב 4 או רנדל (הפצוע) + סמית(הפצוע) ..
כמו שאמרתי הגנה זה רק רצון אם יש לך את הסייז הנכון מול מי שעומד מולך
ואין לנו שחקנים קטנים וחסרי אונים בסגל למעט ג'קסון דיבה ורול שגם הם לא אמורים לשמור על שחקנים שהם פיזית יותר גדולים מהם, לכל השאר (גם לישראלים) יש סייז טוב וגובה מעולה כמו שצריך כך שלא תהייה להם בעיה להתמודד עם רוב השחקנים מבחינה פיזית.
עכשיו השאלה היא אם הם באמת רוצים את זה, ואני אומר לך בוודאות שאם כל שחקן יבוא עם המנטליות הזאת שאני בא לרצוח אותם ושאף שחקן לא עובר אותי היום אנחנו יכולים להיות בין קבוצות ההגנה הטובות שיש כי כמו שאמרתי סייז וגובה לא חסר .
הרי בהגנה זה לא כמו קליעה לדוגמה שאתה צריך כישרון מיוחד וטכניקה בשביל לקלוע טוב, אתה לא צריך שום כישרון בהגנה, רק לרצות באמת ולתת את כל מה שיש לך בשביל לשמור צמוד להקשיב טוב באימונים איפה עומדים בכל מקום בהגנה, אם שומרים דינאי או לוקחים קצת מטר מהשחקן, לדבר בחסימות ולהקשיב אם עושים חילוף או רק מעכבים את השחקן, להיות אגרסיבי וחזק ולא כמו כוסית, לעשות בוקסאוט וצ'קאאוט כל פעם ועוד...
ואם כל שחקן יבוא ככה למשחק ויעשה את הדברים האלה ההגנה פשוט תראה טוב, זה הכל פסיכולוגי לא צריך שום כישרון
10 אוגוסט 2017, 17:23
קובי כתב:arel123 כתב:MM3 כתב:MTA2311 כתב:MM3 כתב:אני לא מסכים איתך, כמובן שאם משחקים את המשחק של אם יגיעו לפה 2 שחקנים טובים אני חושב שלשם שינוי יש למכבי סגל די מאוזן .. אין ספק שיש נעלמים (איך יהיו ג'קסון וג'ונה). אבל אין בורות כמו בשנים האחרונות.
כמו שאמרתי הגנה זה רק רצון אם יש לך את הסייז הנכון מול מי שעומד מולך
ואין לנו שחקנים קטנים וחסרי אונים בסגל למעט ג'קסון דיבה ורול שגם הם לא אמורים לשמור על שחקנים שהם פיזית יותר גדולים מהם, לכל השאר (גם לישראלים) יש סייז טוב וגובה מעולה כמו שצריך כך שלא תהייה להם בעיה להתמודד עם רוב השחקנים מבחינה פיזית.
עכשיו השאלה היא אם הם באמת רוצים את זה, ואני אומר לך בוודאות שאם כל שחקן יבוא עם המנטליות הזאת שאני בא לרצוח אותם ושאף שחקן לא עובר אותי היום אנחנו יכולים להיות בין קבוצות ההגנה הטובות שיש כי כמו שאמרתי סייז וגובה לא חסר .
הרי בהגנה זה לא כמו קליעה לדוגמה שאתה צריך כישרון מיוחד וטכניקה בשביל לקלוע טוב, אתה לא צריך שום כישרון בהגנה, רק לרצות באמת ולתת את כל מה שיש לך בשביל לשמור צמוד להקשיב טוב באימונים איפה עומדים בכל מקום בהגנה, אם שומרים דינאי או לוקחים קצת מטר מהשחקן, לדבר בחסימות ולהקשיב אם עושים חילוף או רק מעכבים את השחקן, להיות אגרסיבי וחזק ולא כמו כוסית, לעשות בוקסאוט וצ'קאאוט כל פעם ועוד...
ואם כל שחקן יבוא ככה למשחק ויעשה את הדברים האלה ההגנה פשוט תראה טוב, זה הכל פסיכולוגי לא צריך שום כישרון
במילה אחת - לא.
10 אוגוסט 2017, 17:23
10 אוגוסט 2017, 17:24
shayD כתב:היה פה דיווח על מלפפון מתחילת הת'רד הזה?
10 אוגוסט 2017, 19:35
10 אוגוסט 2017, 19:38
10 אוגוסט 2017, 19:47
moring1 כתב:למישהו יש הסבר מה קורה עוד 4 ימים?
עכשיו גם איתי שגב העלה סרטון...
10 אוגוסט 2017, 19:47
moring1 כתב:למישהו יש הסבר מה קורה עוד 4 ימים?
10 אוגוסט 2017, 19:49
שמואל1 כתב:moring1 כתב:למישהו יש הסבר מה קורה עוד 4 ימים?
לינק?
10 אוגוסט 2017, 20:05
10 אוגוסט 2017, 20:06
moring1 כתב:בא לי לחיות בסרט שמביאים איזה שחקן על חלל, אני מת לקבל הסבר הגיוני לזה...
10 אוגוסט 2017, 20:11
RomanR כתב:moring1 כתב:בא לי לחיות בסרט שמביאים איזה שחקן על חלל, אני מת לקבל הסבר הגיוני לזה...
מה הקשר של גור שלף למכבי? ולמה הגייט מפרסם את זה?
10 אוגוסט 2017, 21:28
פדרמן מודיע שהוא מוכר את הקבוצהmoring1 כתב:למישהו יש הסבר מה קורה עוד 4 ימים?
11 אוגוסט 2017, 00:02
11 אוגוסט 2017, 02:28
11 אוגוסט 2017, 02:37
arie85 כתב:לפי הויקפדיה מקריי חתם בניז'ני נובגורוד?(?((??
זה אמיתי?
https://he.m.wikipedia.org/wiki/ג%27ורדן_מקריי