my man כתב:בבקשה שאני לא היחיד בפורום הזה שחושב שוונאמייקר אוברייטד
שחקן טוב, אבל באמת שלא עשה כלום עדיין כדי להחשב כוכב-על
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arel123 כתב:my man כתב:בבקשה שאני לא היחיד בפורום הזה שחושב שוונאמייקר אוברייטד
שמע אני לא חושב שבNBA הוא יכול להצליח, אבל באירופה הוא באמת אדיר, הוא פשוט סקורר מטורף שיודע לעשות כמעט הכל בהתקפה
זה יגרום לך להשאר לתמיד?my man כתב:בבקשה שאני לא היחיד בפורום הזה שחושב שוונאמייקר אוברייטד
er79 כתב:arel123 כתב:my man כתב:בבקשה שאני לא היחיד בפורום הזה שחושב שוונאמייקר אוברייטד
שמע אני לא חושב שבNBA הוא יכול להצליח, אבל באירופה הוא באמת אדיר, הוא פשוט סקורר מטורף שיודע לעשות כמעט הכל בהתקפה
לא הייתי נסחף. אם כבר, דווקא אני יותר מחזיק ממנו הגנתית
felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
A_P_18 כתב:felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
אם כבר אוברייטד אז גריינג'ר ממש כזה , אני לא מבין מה מצדיק את השכר הגבוה שהוא מקבל והביקוש הרב שיש לו מקבוצות באירופה שנה אחר שנה , באמת שאני לא מבין מה מוצאים בו , יכול להיות שזה רק אני אבל...
A_P_18 כתב:felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
אם כבר אוברייטד אז גריינג'ר ממש כזה , אני לא מבין מה מצדיק את השכר הגבוה שהוא מקבל והביקוש הרב שיש לו מקבוצות באירופה שנה אחר שנה , באמת שאני לא מבין מה מוצאים בו , יכול להיות שזה רק אני אבל...
איתי-שגב כתב:A_P_18 כתב:felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
כמה הוא קיבל באפס?
A_P_18 כתב:איתי-שגב כתב:A_P_18 כתב:felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
כמה הוא קיבל באפס?
קצת יותר משני מיליון יורו בחוזה לשנתיים
קובי כתב:איזו נפילה:
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 23&lang=HE
אחדשיודע כתב:A_P_18 כתב:felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
דרכון אירופי.
אחדשיודע כתב:אחדשיודע כתב:A_P_18 כתב:felix_r כתב:מעולם לא הבנתי למה אנשים חושבים שגריינג'ר רכז.
דרכון אירופי.
אגב - לא רק שיש לו דרכון אירופי, הוא גם בעצם נחשב לשחקן "מקומי" לפי חוקי ה-ACB (שחקן ששיחק לפחות 3 שנים בקבוצה ספרדית, בטווח הגילאים של 14 עד 20). ולכן הביקוש אליו בספרד גדול.
מה שכן, הצצתי בסגל של ריאל, ויש להם 6 שחקנים "מקומיים" בסגל הרחב (צריך 4 בטופס המשחק) גם ללא סרחיו - פליפה רייס, רודי פרננדז, לוקה דונצ'יץ', סנטיאגו יוסטה, דינו ראדונצ'יץ' ואלכס סוארז. ככה שעקרונית הם לאו דווקא חייבים להביא שחקן מקומי נוסף, אלא יכולים להסתפק גם באירופאי. אומנם החתמה של שחקן "אירופי" (טייריס רייס למשל) תאלץ אותם להשאיר מחוץ לסגל שחקן "אירופי" אחר שכבר נמצא בסגל (רנדולף, קרול, טיילור, קוזמיץ', מאצ'יוליס וקוזר) במשחקי הליגה בספרד, אבל באופן אישי אני חושב שזה עדיף מבחינתם, אם הם מסתכלים גם על היורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים