11 אוגוסט 2017, 10:30
איתי-שגב כתב:קובי כתב:חשוך כמעט כמו בקיץ הראשון של ספאחיה. רק שהיה אז היה את נסראללה כדי לתרץ...
ועכשיו יהיה את טראמפ וצפון קוריאה. הכל טוב.
11 אוגוסט 2017, 10:43
11 אוגוסט 2017, 10:44
11 אוגוסט 2017, 10:45
רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
11 אוגוסט 2017, 10:48
Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
יותר קורץ לי
11 אוגוסט 2017, 10:50
https://sports.walla.co.il/item/1844877מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
יותר קורץ לי
רודני וויט זה לא עם אלכוהול בכלל ?
רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
יותר קורץ לי
MM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
יותר קורץ לי
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
11 אוגוסט 2017, 10:51
אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
יותר קורץ לי
11 אוגוסט 2017, 10:53
אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמיםקובי כתב:אגב, נואל פליקס עדיין חי ומשחק כדורסל!
להביא.
יותר קורץ לי
11 אוגוסט 2017, 10:58
כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רודני ווייט מסובך בפרשיות סמים
יותר קורץ לי
11 אוגוסט 2017, 11:07
אחרי עונות קטש .. הייתה עונת אנדרסון אידסון של פיני . ואז אידסון פארגו פרקינס . היו עונות טובות כשהיה מאמן נורמלי על הקווים כל פעם שיש ירושה של התפקיד יש התרסקותHoliday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:
באמצע היה להם נחת לשנתיים עם דיוויד, וגם זה עם יותר מזל משכל
הייתי אומרת שהקריסה התחילה בעונת קטש
11 אוגוסט 2017, 11:08
אמרתי שבלאט נתן נחת באמצע עם יותר מזל משכל (והעונה עם אנדרסון לא הייתה מהנה)MM3 כתב:אחרי עונות קטש .. הייתה עונת אנדרסון אידסון של פיני . ואז אידסון פארגו פרקינס . היו עונות טובות כשהיה מאמן נורמלי על הקווים כל פעם שיש ירושה של התפקיד יש התרסקותHoliday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011
11 אוגוסט 2017, 11:10
Holiday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011מקאדו 3 כתב:
11 אוגוסט 2017, 11:11
זה לא רק רכז-סנטר (ברור שזה עוזר), זה כל קבל ההחלטות מסביבמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעדMM3 כתב:רודני וויט זה מעונת אפי .. שנפצע בעין אם אני לא טועה (מוטיב חוזר) . ונעצר על החזקת סמים ונשק ב 2011
היה הרבה מזל בעונה עם בלאט אבל תשימי שכל העונות הגדולות יותר או פחות של מכבי היו עם רכז וסנטר שהיו או הפכו תוך כדי לטופ יורוליג .
האפמן מקדונלד
שאראס וויציץ
רייס סופו , כשהרכז והסנטר שלך הם ברמה גבוה באמת מצבך טוב , בינתיים העונה יש ג'קסון שהוא נעלם ואין בכלל סנטר רציני .
11 אוגוסט 2017, 11:20
הבעיה היא מיתוג , מכבי מנסה למתג את עצמה כקבוצה טופ 8 לכל הפחות שבעונה טובה יכולה לעשות גם פיינל פור שבפועל אנחנו בין מקומות 14-16 תקציבית ומעשית . התקציב של מכבי נשחק אנחנו כבר 15 שנה על אותו תקציב . מה שפעם היה טופ 2 נותן במקרה הטוב טופ 16 מבחינת תקציב . אם מכבי הייתה בונה שלוש שנים בתקציב של שנה שעברה הכל היה נראה אחרת . כמו במקרה של פנרHoliday_Armadillo כתב:זה לא רק רכז-סנטר (ברור שזה עוזר), זה כל קבל ההחלטות מסביבמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.Holiday_Armadillo כתב:אני לא מפלה על בסיס עונות, אם מישהו דפוק בראש אני בעד
היה הרבה מזל בעונה עם בלאט אבל תשימי שכל העונות הגדולות יותר או פחות של מכבי היו עם רכז וסנטר שהיו או הפכו תוך כדי לטופ יורוליג .
האפמן מקדונלד
שאראס וויציץ
רייס סופו , כשהרכז והסנטר שלך הם ברמה גבוה באמת מצבך טוב , בינתיים העונה יש ג'קסון שהוא נעלם ואין בכלל סנטר רציני .
כרגע יש לנו רבע קבוצה, גם אם כביכול חסרים רק שני שחקנים, וזה שוב פעם מגיע להתנהלות הקיקיונית של ההנהלה
11 אוגוסט 2017, 11:21
הבעיה האחרונה שלנו זה הכסףMM3 כתב:הבעיה היא מיתוג , מכבי מנסה למתג את עצמה כקבוצה טופ 8 לכל הפחות שבעונה טובה יכולה לעשות גם פיינל פור שבפועל אנחנו בין מקומות 14-16 תקציבית ומעשית . התקציב של מכבי נשחק אנחנו כבר 15 שנה על אותו תקציב . מה שפעם היה טופ 2 נותן במקרה הטוב טופ 16 מבחינת תקציב . אם מכבי הייתה בונה שלוש שנים בתקציב של שנה שעברה הכל היה נראה אחרת . כמו במקרה של פנרHoliday_Armadillo כתב:זה לא רק רכז-סנטר (ברור שזה עוזר), זה כל קבל ההחלטות מסביבמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.
האפמן מקדונלד
שאראס וויציץ
כרגע יש לנו רבע קבוצה, גם אם כביכול חסרים רק שני שחקנים, וזה שוב פעם מגיע להתנהלות הקיקיונית של ההנהלה
11 אוגוסט 2017, 11:24
MM3 כתב:הבעיה היא מיתוג , מכבי מנסה למתג את עצמה כקבוצה טופ 8 לכל הפחות שבעונה טובה יכולה לעשות גם פיינל פור שבפועל אנחנו בין מקומות 14-16 תקציבית ומעשית . התקציב של מכבי נשחק אנחנו כבר 15 שנה על אותו תקציב . מה שפעם היה טופ 2 נותן במקרה הטוב טופ 16 מבחינת תקציב . אם מכבי הייתה בונה שלוש שנים בתקציב של שנה שעברה הכל היה נראה אחרת . כמו במקרה של פנרHoliday_Armadillo כתב:זה לא רק רכז-סנטר (ברור שזה עוזר), זה כל קבל ההחלטות מסביבמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעותMM3 כתב:אם כבר ביופורד הוא בול מה שחסר לנו .. סווינגמן ברמה של פארקר.
האפמן מקדונלד
שאראס וויציץ
11 אוגוסט 2017, 11:27
11 אוגוסט 2017, 11:31
2004 היינו שניים תקציבית לצ'סקא .. עונה שעברה הייתה יוצא מן הכלל . רוב הזמן התקציב קשיחמקאדו 3 כתב:MM3 כתב:הבעיה היא מיתוג , מכבי מנסה למתג את עצמה כקבוצה טופ 8 לכל הפחות שבעונה טובה יכולה לעשות גם פיינל פור שבפועל אנחנו בין מקומות 14-16 תקציבית ומעשית . התקציב של מכבי נשחק אנחנו כבר 15 שנה על אותו תקציב . מה שפעם היה טופ 2 נותן במקרה הטוב טופ 16 מבחינת תקציב . אם מכבי הייתה בונה שלוש שנים בתקציב של שנה שעברה הכל היה נראה אחרת . כמו במקרה של פנרHoliday_Armadillo כתב:זה לא רק רכז-סנטר (ברור שזה עוזר), זה כל קבל ההחלטות מסביבמקאדו 3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל השמות האלה (וזה ממש אחוזון קטן) מראים כמה ההתדרדרות של מכבי היא לא עניין של שנתיים-שלוש רעות
האפמן מקדונלד
שאראס וויציץ
לא הבנתי אותך , מה זה טופ 2 ? באופן יחסי מכבי אף פעם לא היתה טופ 2 תקציבית , וממש זה לא 15 שנה על אותו תקציב רק בשנה שעברה היו 4 או 5 שחקנים של מליון דולר פלוס מינוס .
או אולי התכוונת שפעם הזר היקר באירופה היה עולה 500 אלף דולר ...