Holiday_Armadillo כתב:ב-21 באוגוסט יהיה ליקוי חמה מעל צפון אמריקה
מזל שאני נותנת קפיצה קצרה לוול סטריט, פשוט התחננו שאבוא
אודיע לכם איך היה
באמת נוסעת לארה"ב?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ב-21 באוגוסט יהיה ליקוי חמה מעל צפון אמריקה
אודיע לכם איך היה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב-21 באוגוסט יהיה ליקוי חמה מעל צפון אמריקה
אודיע לכם איך היה
באמת נוסעת לארה"ב?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ב-21 באוגוסט יהיה ליקוי חמה מעל צפון אמריקה
אודיע לכם איך היה
באמת נוסעת לארה"ב?
חח לא
Naor116 כתב:איזה מבאס אוהדי ירושלים דיווחו עלי בטוויטר בגלל כמה קללות בדף של טימור , מה אני עושה עכשיו? הורחקתי כאילו, יש דרך לחזור?
felix_r כתב:Naor116 כתב:איזה מבאס אוהדי ירושלים דיווחו עלי בטוויטר בגלל כמה קללות בדף של טימור , מה אני עושה עכשיו? הורחקתי כאילו, יש דרך לחזור?
Naor116 כתב:איזה מבאס אוהדי ירושלים דיווחו עלי בטוויטר בגלל כמה קללות בדף של טימור , מה אני עושה עכשיו? הורחקתי כאילו, יש דרך לחזור?
jol9 כתב:חברים, תברכו אותי. התחלתי לכתוב את התזה. אני די מתקדם כבר האמת. אראה לכם מה הספקתי עד עכשיו:
Chapter 1 - Work Overview
Chapter 2 – Theoretical Background
Chapter 3 – Previous Works
Chapter 4 – Simulations and PoC
Chapter 5 – Results
Chapter 6 – Discussion and Conclusions
Chapter 7 – Bibliography
Gordonword כתב:לא מבין את אוהבי המקדונלס, אין שם משהו שהוא לא בינוני מינוס.
toja27 כתב:Gordonword כתב:לא מבין את אוהבי המקדונלס, אין שם משהו שהוא לא בינוני מינוס.
אין לי בעיה עם מקדונלס האמת עם כל השם הרע שיצא להם. ההמבורגרים שלהם לא פחות טובים לדעתי מכל מיני המבורגרים נחשבים יותר ויקרים יותר. גם הגלידות שלהם טעימות. מה גם שבארצות הברית למשל התפריט יותר רחב וזול.
בלילה קפוא בנובמבר, כשאני מסתובב בלילה ברכב ברחבי סנטה פה, בלי מקום לישון לאותו לילה (סיפור ארוך) המקדונלס אף הציל אותי, כי עבד כל הלילה והייתי יכול לחמם את עצמי עם כוס קפה כל שעתיים. מאז אני זוכר להם את הטובה.
Gordonword כתב:toja27 כתב:Gordonword כתב:לא מבין את אוהבי המקדונלס, אין שם משהו שהוא לא בינוני מינוס.
אין לי בעיה עם מקדונלס האמת עם כל השם הרע שיצא להם. ההמבורגרים שלהם לא פחות טובים לדעתי מכל מיני המבורגרים נחשבים יותר ויקרים יותר. גם הגלידות שלהם טעימות. מה גם שבארצות הברית למשל התפריט יותר רחב וזול.
בלילה קפוא בנובמבר, כשאני מסתובב בלילה ברכב ברחבי סנטה פה, בלי מקום לישון לאותו לילה (סיפור ארוך) המקדונלס אף הציל אותי, כי עבד כל הלילה והייתי יכול לחמם את עצמי עם כוס קפה כל שעתיים. מאז אני זוכר להם את הטובה.
לא מבין מה טעים ביחידת בשר בעובי 5 מילימטר במידת עשייה WD, זה לא באמת המבורגר.
גם ״הצ׳יפס הכי טעים בעולם״ שלהם זה פשוט מקלות צרים שטוגנו בשמן מלוכלך בלי שום דבר מיוחד.
Gordonword כתב:לא מבין את אוהבי המקדונלס, אין שם משהו שהוא לא בינוני מינוס.
toja27 כתב:Gordonword כתב:toja27 כתב:Gordonword כתב:לא מבין את אוהבי המקדונלס, אין שם משהו שהוא לא בינוני מינוס.
לא מבין מה טעים ביחידת בשר בעובי 5 מילימטר במידת עשייה WD, זה לא באמת המבורגר.
גם ״הצ׳יפס הכי טעים בעולם״ שלהם זה פשוט מקלות צרים שטוגנו בשמן מלוכלך בלי שום דבר מיוחד.
אכלתי ביום שבת באחת מהמבורגריות הנחשבות בתל אביב , מחיר כפול , ציפס רגיל כמו כל ציפס, ובסופו של דבר בתחרות של עלות- תועלת מקדונלדס לא נופלת מהם לדעתי. אבל זה טעם וריח, שכל אחד יאכל איפה שטוב לו.
אחדשיודע כתב:אם הוא מקבל אזרחות, צריך לאמץ אותו לחיקנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־17 אורחים