פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים V11 - מכבי במגעים עם נוריס קול

14 אוגוסט 2017, 16:12

Weems13 כתב:
arel123 כתב:לא פחות טוב ממקריי, זאת תהייה החתמה מעולה (אם יחתום)
רק מקווה שלא יביאו את לנדרי הקשיש לעמדת הסנטר כי זה יהיה זוועה

לא יודע אם יותר טוב או פחות טוב, ואני גם מעדיף להימנע מהדיונים הללו כי לרוב אנחנו לא אובייקטיבים. אם מקריי היה חותם במכבי, הרבה היו אומרים שהוא טוב מקול בכמה רמות, ולהפך.
לדעתי, לא בטוח שקול הוא השחקן המתאים לסגירת הקו האחורי. בעיה הגנתית לא קטנה לשלב אותו בחמישייה אחת יחד עם ג'קסון (למרות שקול שומר טוב מאוד). לעומת זאת, דווקא השילוב שלו עם קיין יכול לעבוד ולהיות נהדר.

הוא לא שומר כל כך רע לא ?

14 אוגוסט 2017, 16:13

jol9 כתב:
Weems13 כתב:

לא יודע אם יותר טוב או פחות טוב, ואני גם מעדיף להימנע מהדיונים הללו כי לרוב אנחנו לא אובייקטיבים. אם מקריי היה חותם במכבי, הרבה היו אומרים שהוא טוב מקול בכמה רמות, ולהפך.
לדעתי, לא בטוח שקול הוא השחקן המתאים לסגירת הקו האחורי. בעיה הגנתית לא קטנה לשלב אותו בחמישייה אחת יחד עם ג'קסון (למרות שקול שומר טוב מאוד). לעומת זאת, דווקא השילוב שלו עם קיין יכול לעבוד ולהיות נהדר.

אני חושב שזה טוב שמכבי לא תהיה תלויה ברכז אחד ויחיד. זה גם ייתן גמישות בהרכבים, וגם לא יעמיס על הכתפיים של ג'קסון את כל העונה הזאת.

נכון, אבל היו צריכים להביא קומבו, רכז מחליף כבר יש.
לא החתמה במשבצת המתאימה.

Re: ת'רד המלפפונים V11 - מו"מ מתקדם עם נוריס קול

14 אוגוסט 2017, 16:18

מסכים עם שועל. שחקן שנראה שהוא ברמה טיבה ועם קבלות. אני די חושש שהוא לא השחקן המתאים. חסרים לי סקוררים התקפיים בסגל הזה. נקווה לטוב. נראה מי יהיה הסנטר.

14 אוגוסט 2017, 16:19

לדעתי טוב יותר ממקריי. הבעיה שנוצר קו אחורי נמוך משהו איתו וגקסון (במידה ויחתום). אני מוצא שלקיין יש תפקיד חשוב בכל המצב המסתמן. בכל אופן אם יחתום אני אהיה מרוצה, מה שלא יכלתי להגיד על מקריי.

14 אוגוסט 2017, 16:34

לא חושב שבאירופה קול הוא סקורר כזה רע ..שחקן שכל כמה משחקים ב nba דופק לפחות 15 נקודות זה לא כזה נורא באירופה נגיד ככה .

14 אוגוסט 2017, 16:40

הופה, נוריס קול זה מעולה אם הוא בכושר.

14 אוגוסט 2017, 16:42

מקווה שיביאו סנטר טוב ולא את לנדרי

14 אוגוסט 2017, 16:50

לא ראיתי שאמרו שהוא סיכם : נערך
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp ( הקישור בכל מקרה למי שלא ראה... )

14 אוגוסט 2017, 16:53

ירוויח 700 אלף דולר לפי פיק.
לדעתי היה עדיף להביא את מקריי. מתאים יותר לקבוצה ועם יותר אפסייד (ולא מגיע אחרי פציעות).
אבל קול החתמה טובה. שחקן בקליבר איכותי.

Re: ת'רד המלפפונים V11 - נוריס קול סיכם

14 אוגוסט 2017, 16:57

בניו אורלינס אומרים שהוא השחקן הכי גרוע ב- NBA
https://pelicandebrief.com/2016/01/16/n ... n-the-nba/

14 אוגוסט 2017, 17:06

לא יודע אם קול טוב או לא, אבל נראה שקומבו גארד היה עדיף בסגל שכבר חתום מאשר סווינגמן. בעמדה 3 יכולים לשחק רול, קיין, משעור, לפעמים תומאס וגם זוסמן.
לעומת זאת שחקן שיכול להוביל כדור יש כרגע את ג'קסון כרכז טבעי יחיד. דיברתולומיאו וקיין (וגם זוסמן) הם לא רכזים טבעיים ואיתם ההתקפה תיראה כמו שנראתה כשסילי ריכז ולחצו אותו.
גם כל הזמן חיפשו קומבו ואיכשהו הגיעו למקריי, שהוא כנראה שחקן סבבה אבל בהרכב שנוצר אחרי כל ההחתמות האלה, יש מצב שקומבו יותר מתאים. אם קול הוא קומבו אז זו החתמה לא רעה. הייתי מזניח את מה שכתוב באתר של אוהדי הפליקנס, כי זה כנראה לא מייצג את רוב הקריירה שלו, שבה נתן מספרים מכובדים ויותר ב-NBA.

14 אוגוסט 2017, 17:13

יש כבר סווינגמן שזה סמית הוא עדיין בקבוצה וכנראה גם ישאר.

14 אוגוסט 2017, 17:14

תמונה

14 אוגוסט 2017, 17:20

עכשיו להחתים גם סנטר:
קבצים מצורפים
FLAD104_wa.jpg
FLAD104_wa.jpg (18.36 KiB) נצפה 2740 פעמים

14 אוגוסט 2017, 17:22

מה שבטוח הוא לא מנהיג

14 אוגוסט 2017, 17:22

cannon כתב:לא יודע אם קול טוב או לא, אבל נראה שקומבו גארד היה עדיף בסגל שכבר חתום מאשר סווינגמן. בעמדה 3 יכולים לשחק רול, קיין, משעור, לפעמים תומאס וגם זוסמן.
לעומת זאת שחקן שיכול להוביל כדור יש כרגע את ג'קסון כרכז טבעי יחיד. דיברתולומיאו וקיין (וגם זוסמן) הם לא רכזים טבעיים ואיתם ההתקפה תיראה כמו שנראתה כשסילי ריכז ולחצו אותו.
גם כל הזמן חיפשו קומבו ואיכשהו הגיעו למקריי, שהוא כנראה שחקן סבבה אבל בהרכב שנוצר אחרי כל ההחתמות האלה, יש מצב שקומבו יותר מתאים. אם קול הוא קומבו אז זו החתמה לא רעה. הייתי מזניח את מה שכתוב באתר של אוהדי הפליקנס, כי זה כנראה לא מייצג את רוב הקריירה שלו, שבה נתן מספרים מכובדים ויותר ב-NBA.

ואללה יש בזה משהו. נקודה מעניינת.

14 אוגוסט 2017, 17:23

Naor116 כתב:מה שבטוח הוא לא מנהיג

פייר ג'קסון הוא המנהיג והמנוע של הקבוצה.

14 אוגוסט 2017, 17:25

Naor116 כתב:מה שבטוח הוא לא מנהיג

לא מנהיג, סחבק

14 אוגוסט 2017, 17:27

cannon כתב:לא יודע אם קול טוב או לא, אבל נראה שקומבו גארד היה עדיף בסגל שכבר חתום מאשר סווינגמן. בעמדה 3 יכולים לשחק רול, קיין, משעור, לפעמים תומאס וגם זוסמן.

מקריי הוא קומבו גארד. הוא בדיוק מה שמכבי הייתה צריכה, שחקן לעמדה 2 שיכול לשחק גם בעמדה 1.
לטעמי, קול הרבה פחות מתאים ממנו לסגל שנבנה כאן.

14 אוגוסט 2017, 17:30

אחדשיודע כתב:

מקריי הוא קומבו גארד. הוא בדיוק מה שמכבי הייתה צריכה, שחקן לעמדה 2 שיכול לשחק גם בעמדה 1.
לטעמי, קול הרבה פחות מתאים ממנו לסגל שנבנה כאן.

מקריי יותר 2-3 באירופה
נושא נעול