14 אוגוסט 2017, 17:32
שמואל1 כתב:בניו אורלינס אומרים שהוא השחקן הכי גרוע ב- NBA
https://pelicandebrief.com/2016/01/16/n ... n-the-nba/
14 אוגוסט 2017, 17:34
שמואל1 כתב:אחדשיודע כתב:cannon כתב:לא יודע אם קול טוב או לא, אבל נראה שקומבו גארד היה עדיף בסגל שכבר חתום מאשר סווינגמן. בעמדה 3 יכולים לשחק רול, קיין, משעור, לפעמים תומאס וגם זוסמן.
לעומת זאת שחקן שיכול להוביל כדור יש כרגע את ג'קסון כרכז טבעי יחיד. דיברתולומיאו וקיין (וגם זוסמן) הם לא רכזים טבעיים ואיתם ההתקפה תיראה כמו שנראתה כשסילי ריכז ולחצו אותו.
גם כל הזמן חיפשו קומבו ואיכשהו הגיעו למקריי, שהוא כנראה שחקן סבבה אבל בהרכב שנוצר אחרי כל ההחתמות האלה, יש מצב שקומבו יותר מתאים. אם קול הוא קומבו אז זו החתמה לא רעה. הייתי מזניח את מה שכתוב באתר של אוהדי הפליקנס, כי זה כנראה לא מייצג את רוב הקריירה שלו, שבה נתן מספרים מכובדים ויותר ב-NBA.
מקריי הוא קומבו גארד. הוא בדיוק מה שמכבי הייתה צריכה, שחקן לעמדה 2 שיכול לשחק גם בעמדה 1.
לטעמי, קול הרבה פחות מתאים ממנו לסגל שנבנה כאן.
מקריי יותר 2-3 באירופה
14 אוגוסט 2017, 17:38
14 אוגוסט 2017, 17:40
החציל האצטקי כתב:על תקן היקמן?
14 אוגוסט 2017, 17:43
14 אוגוסט 2017, 17:49
14 אוגוסט 2017, 17:53
felix_r כתב:יש מצב, שמכבי החליטה להשאיר את ראד בעמדה 3, כי הוא רשום בסגל של מכבי באתר היורוליג
http://www.euroleague.net/competition/t ... code=E2017
14 אוגוסט 2017, 17:53
felix_r כתב:אסור לשכוח, שבניגוד לעונות הקודמות, העונה אין לנו אפילו רכז ישראלי אחד, ככה שאני דווקא מרוצה מזה שיהיה לנו עוד רכז זר. אחרת פציעה אחת של ג'קסון הייתה גומרת לנו את העונה.
לעומת זאת בעמדות 2 ו 3 יש לנו די הרבה שחקנים, גם אם הם לא ברמה הכי גבוהה (לא חייבים כוכבים בכל עמדה).
עכשיו חייבים עוד גבוה !
14 אוגוסט 2017, 17:57
felix_r כתב:אסור לשכוח, שבניגוד לעונות הקודמות, העונה אין לנו אפילו רכז ישראלי אחד, ככה שאני דווקא מרוצה מזה שיהיה לנו עוד רכז זר. אחרת פציעה אחת של ג'קסון הייתה גומרת לנו את העונה.
לעומת זאת בעמדות 2 ו 3 יש לנו די הרבה שחקנים, גם אם הם לא ברמה הכי גבוהה (לא חייבים כוכבים בכל עמדה).
עכשיו חייבים עוד גבוה !
14 אוגוסט 2017, 17:58
שמואל1 כתב:felix_r כתב:יש מצב, שמכבי החליטה להשאיר את ראד בעמדה 3, כי הוא רשום בסגל של מכבי באתר היורוליג
יש סגל באתר הרשמי, למה להסתכל על היורוליג?
http://maccabi.co.il/team.asp
14 אוגוסט 2017, 17:59
ההתנצלות התקבלהfelix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:יש מצב, שמכבי החליטה להשאיר את ראד בעמדה 3, כי הוא רשום בסגל של מכבי באתר היורוליג
יש סגל באתר הרשמי, למה להסתכל על היורוליג?
http://maccabi.co.il/team.asp
כי שכחתי לשאול אותך איפה אני אמור להסתכל. סליחה.
14 אוגוסט 2017, 18:00
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אסור לשכוח, שבניגוד לעונות הקודמות, העונה אין לנו אפילו רכז ישראלי אחד, ככה שאני דווקא מרוצה מזה שיהיה לנו עוד רכז זר. אחרת פציעה אחת של ג'קסון הייתה גומרת לנו את העונה.
עכשיו חייבים עוד גבוה !
על אותו משקל - בעמדה 1 יש לך מספיק מחליפים, גם אם הם לא ברמה הכי גבוהה / רכזים במלוא מובן המילה. יש לך את דיברתולומאו, קיין וקומבו. אף אחד לא אמר שצריך להזניח את עמדה 1, אבל כן היה חשוב יותר לשדרג את עמדה 2 (אין שחקן פותח) מאשר את עמדה 1 (יש שחקן פותח). כלומר, בעיניי, עדיף היה להביא קומבו שהיתרונות היחסיים שלו הם בעמדה 2 מאשר הפוך. לכן מקריי היה יושב פה טוב יותר לטעמי.
14 אוגוסט 2017, 18:01
14 אוגוסט 2017, 18:08
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אסור לשכוח, שבניגוד לעונות הקודמות, העונה אין לנו אפילו רכז ישראלי אחד, ככה שאני דווקא מרוצה מזה שיהיה לנו עוד רכז זר. אחרת פציעה אחת של ג'קסון הייתה גומרת לנו את העונה.
עכשיו חייבים עוד גבוה !
על אותו משקל - בעמדה 1 יש לך מספיק מחליפים, גם אם הם לא ברמה הכי גבוהה / רכזים במלוא מובן המילה. יש לך את דיברתולומאו, קיין וקומבו. אף אחד לא אמר שצריך להזניח את עמדה 1, אבל כן היה חשוב יותר לשדרג את עמדה 2 (אין שחקן פותח) מאשר את עמדה 1 (יש שחקן פותח). כלומר, בעיניי, עדיף היה להביא קומבו שהיתרונות היחסיים שלו הם בעמדה 2 מאשר הפוך. לכן מקריי היה יושב פה טוב יותר לטעמי.
אולי לדעתך יש מחליפים בעמדה 1, אבל לדעתי אין אף אחד חוץ מג'קסון שיכול לעשות יותר מאשר להעביר את החצי. אף אחד חוץ מג'קסון הוא לא רכז.
14 אוגוסט 2017, 18:25
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אסור לשכוח, שבניגוד לעונות הקודמות, העונה אין לנו אפילו רכז ישראלי אחד, ככה שאני דווקא מרוצה מזה שיהיה לנו עוד רכז זר. אחרת פציעה אחת של ג'קסון הייתה גומרת לנו את העונה.
עכשיו חייבים עוד גבוה !
אולי לדעתך יש מחליפים בעמדה 1, אבל לדעתי אין אף אחד חוץ מג'קסון שיכול לעשות יותר מאשר להעביר את החצי. אף אחד חוץ מג'קסון הוא לא רכז.
אני עוד יכול להסכים עם הטענה שאין לך אף רכז (במלוא מובן המילה) איכותי מהספסל, אבל הרבה יותר קריטי למלא את החלל בחמישייה מאשר את החלל על הספסל (ששם יש די ויותר שחקנים לדעתי). ופעם נוספת, אף אחד לא אמר שצריך להזניח את עמדה 1 - צריך להביא קומבו גארד, אבל כזה שהיתרונות היחסיים שלו מתבטאים קודם כל בעמדה 2. כמו מקריי.
14 אוגוסט 2017, 18:36
14 אוגוסט 2017, 18:41
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אסור לשכוח, שבניגוד לעונות הקודמות, העונה אין לנו אפילו רכז ישראלי אחד, ככה שאני דווקא מרוצה מזה שיהיה לנו עוד רכז זר. אחרת פציעה אחת של ג'קסון הייתה גומרת לנו את העונה.
עכשיו חייבים עוד גבוה !
אני עוד יכול להסכים עם הטענה שאין לך אף רכז (במלוא מובן המילה) איכותי מהספסל, אבל הרבה יותר קריטי למלא את החלל בחמישייה מאשר את החלל על הספסל (ששם יש די ויותר שחקנים לדעתי). ופעם נוספת, אף אחד לא אמר שצריך להזניח את עמדה 1 - צריך להביא קומבו גארד, אבל כזה שהיתרונות היחסיים שלו מתבטאים קודם כל בעמדה 2. כמו מקריי.
יש לך 4 גארדים שהם לא רכזים: רול, קיין, די-בר, זוסמן. מה הם יעשו אם תביא עוד 2 פותח?
14 אוגוסט 2017, 18:56
14 אוגוסט 2017, 19:04
argof כתב:נראה לי להגיד שקול (שחקן מצוין בפני עצמו אם לא איבד כושר בעונה שחלפה) הוא הרבה יותר 1 מ-2.
וזה לא בהכרח דבר רע (אפילו מצוין) לקבל 40 דקות איכותיות מהעמדה החשובה ביותר שלך.
לא אתפלא אם קול וג'קסון לא ישחקו הרבה יחד, והציוותים היותר נפוצים ב-2-1 יהיו של ג'קסון-קיין ושל קול-רול/דיבה.
נזכיר שבגיים סט של צסקא, תיאודושיץ עלה כמחליף ראשון של דה קולו.
ועוד הימור: זוסמן פותח ב-3.
14 אוגוסט 2017, 19:08
cifkcv כתב:argof כתב:נראה לי להגיד שקול (שחקן מצוין בפני עצמו אם לא איבד כושר בעונה שחלפה) הוא הרבה יותר 1 מ-2.
וזה לא בהכרח דבר רע (אפילו מצוין) לקבל 40 דקות איכותיות מהעמדה החשובה ביותר שלך.
לא אתפלא אם קול וג'קסון לא ישחקו הרבה יחד, והציוותים היותר נפוצים ב-2-1 יהיו של ג'קסון-קיין ושל קול-רול/דיבה.
נזכיר שבגיים סט של צסקא, תיאודושיץ עלה כמחליף ראשון של דה קולו.
ועוד הימור: זוסמן פותח ב-3.
בליגה? אני לגמרי איתך בזה.