המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Naor116 כתב:אם מכבי.תביא עכשיו סנטר בסכומים שהציעו על מוטיונאס אפשר להיות פחות פסימיים לגבי העונה
BIG sofo כתב:גארד זריז מאוד
מסיים טוב ב2 הידיים
שומר מצויין
קלעי נחמד
Naor116 כתב:הבעיה היא בקורט נמוך מאוד, ג׳קסון בקושי מגרד את ה1.80 וקול בקושי מגרד את ה1.90
Naor116 כתב:הבעיה היא בקורט נמוך מאוד, ג׳קסון בקושי מגרד את ה1.80 וקול בקושי מגרד את ה1.90
felix_r כתב:Naor116 כתב:הבעיה היא בקורט נמוך מאוד, ג׳קסון בקושי מגרד את ה1.80 וקול בקושי מגרד את ה1.90
אני מאמין שרוב הזמן הם ישחקו אחד במקום השני ולא ביחד.
משהו כמו: 15 דקות כל אחד לבד + 10 דקות שניהם ביחד.
felix_r כתב:אני מעדיף להביא רכז ולדחוף אותם לעמדות 2 ו 3 שם הם יכולים לתרום בצורה בהחלט סבירה (שם יש גם את תומאס), מאשר להביא שוטינג גארד, ולדחוף אותם לשחק בעמדה 1 (עמדה הרבה יותר קשה).
arel123 כתב:felix_r כתב:Naor116 כתב:הבעיה היא בקורט נמוך מאוד, ג׳קסון בקושי מגרד את ה1.80 וקול בקושי מגרד את ה1.90
קול בא להיות פותח ב2 לדעתי, הם אמורים לפתוח ביחד מן הסתם...
felix_r כתב:arel123 כתב:felix_r כתב:Naor116 כתב:הבעיה היא בקורט נמוך מאוד, ג׳קסון בקושי מגרד את ה1.80 וקול בקושי מגרד את ה1.90
קול בא להיות פותח ב2 לדעתי, הם אמורים לפתוח ביחד מן הסתם...
יש לי שתי שאלות:
1) איך הגעת למסקנה הזאת שהוא בא להיות 2 פותח?
2) מי לדעתך יהיה רכז מחליף?
אנטוניו כתב:לפי פיק קווין ג'ונס השתחרר מהחוזה בקובאן.
יכול להיות אופציה מעניינת כסנטר מחליף לטיוס.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אני מעדיף להביא רכז ולדחוף אותם לעמדות 2 ו 3 שם הם יכולים לתרום בצורה בהחלט סבירה (שם יש גם את תומאס), מאשר להביא שוטינג גארד, ולדחוף אותם לשחק בעמדה 1 (עמדה הרבה יותר קשה).
בסדר גמור. אנחנו רואים את התמונה בצורה הפוכה אחד מהשני, ולא מהיום.
אני כאמור חושב שהיה עדיף פי כמה וכמה להביא קומבו גארד לחמישייה (שהיה עוזר גם בניהול המשחק) מאשר רכז נוסף.
תומאס אגב הוא 3-4. אין כמעט שחקנים בקבוצה הזאת שמקבועים לעמדה אחת (להוציא אולי את שגב וטיוס) ויוצרים פקק.
Holiday_Armadillo כתב:Naor116 כתב:הבעיה היא בקורט נמוך מאוד, ג׳קסון בקושי מגרד את ה1.80 וקול בקושי מגרד את ה1.90
תשמע, אם כבר מנסים להשוות לקווים אחוריים מוצלחים, אז היקמן ורייס שניהם לא הגיעו ל-1.90, כנ''ל פארגו ופקרינס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים