המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמשון הגיבור כתב:מקלין גמד
RomanR כתב:אולי הדיווחים הם על מקלארן? כי אז זה בכדורגל
החציל האצטקי כתב:er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.
תהנה.
מול ג'וליוס רנדל, ווילי קולי סטיין, דקארי ג'ונסון. פותח בעמדה 4 ליד מאט קוסטלו (וברנדן דוסון בעמדה 3), משחק לא מעט דקות גם ב-5.
רנדל אמנם חוגג עם 27 ו-13, אבל מתקשה מאוד בהגנה בפוסט על פיין שמסיים עם 15 נקודות ו-3 ריבאונדים, ובעיקר מפגין את ההאסל והרוח של מישיגן סטייט, שמספיקה פה לנצחון דחוק.
cannon כתב:דווין סמית׳ פורש
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:er79 כתב:אני לא מכיר יותר מדי את פיין למעט סרטונים ביוטיוב, חייב להודות שלא נפלתי על סמך אותם ביצועים, ראיתי שחקן עם טאץ' בקליעה מחצי מרחק אבל לא נפלה לי הלסת מבחינת שאר התכונות. שוב, אולי צפייה במשחקים מלאים הייתה משנה את דעתי.
תהנה.
מול ג'וליוס רנדל, ווילי קולי סטיין, דקארי ג'ונסון. פותח בעמדה 4 ליד מאט קוסטלו (וברנדן דוסון בעמדה 3), משחק לא מעט דקות גם ב-5.
רנדל אמנם חוגג עם 27 ו-13, אבל מתקשה מאוד בהגנה בפוסט על פיין שמסיים עם 15 נקודות ו-3 ריבאונדים, ובעיקר מפגין את ההאסל והרוח של מישיגן סטייט, שמספיקה פה לנצחון דחוק.
ראיתי את המחצית הראשונה : יש לפיין כלים התקפיים לא רעים, קולע מבחוץ, חצי מרחק, ראיתי שחדר פעם אחד(אמנם עם צעדים ) אבל הבן אדם מגושם מאוד בתנועות שלו, מרגיש שהוא לא מצליח לייצב את הגוף שלו וכל תנועה מהירה של היריב או הפעלת כוח גדולה מהרגיל מפילה אותו לריצפה. מהבחינה הזאת הוא כאילו האנטיתזה לתומאס רובינסון למשל. לא נראה שחקן רע אבל גם לא ממש טוב.
הגבוה שאהבתי את המשחק שלו יותר ממישגן סטייט היה ברנדון דוסון ששיחק כמעט כל הזמן ב-4. עשה רושם של שחקן הגנה יוצא מן הכלל, ריבאונדר טוב מאוד ובכלל אקטיבי מאוד.
והגנה של מישיגן סטייט הייתה יפה .
moring1 כתב:אוקיי אז ההוא שהפיץ שמכבי סגרה עם שחקן מחימקי כתב שהוא התכוון למרקו טודורוביץ'.
מקודם מישהו אחר כתב במקומו מקלאון, אבל זה שהפיץ את השמועה כתב מרקו טודורוביץ' סגר וההודעה בערב.
בטח חרטא אבל סתם שיהיה לכם על מה לדון
cannon כתב:אם זה נכון שיחקנו אותה
cannon כתב:אם זה נכון שיחקנו אותה
felix_r כתב:שמשון הגיבור כתב:מקלין גמד
נכון, אבל אל תדאג, הוא כבר חתום באולימפיאקוס. הוא לא יכול להגיע אלינו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים