המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:לא צריך את רובינסון, צריך שחקן שקצת יותר שלם עם העובדה שהוא ישחק באירופה ויהיה מחוייב ברמה מספקת למקום שהוא נמצא ולזמן שהוא מעביר כאן ולא רק כתחנת ביניים. שיביאו שחקנים פחות מוכשרים ויותר מחוייבים. יש כאן כבר מספיק שחקנים על תפר הנבא שהביאו אותם לעונה ומי יודע עד כמה הם שלמים ומחוייבים.
מצידי שיביאו את סטימץ' ולא עוד איזה אמרקאי נבא וונהבי.
החציל האצטקי כתב:מקווה שלא נשמע את השמות לא של סטימאץ' ולא של ג'ונס ויפה שעה אחת קודם.
שמשון הגיבור כתב:לא מבין למה רובינסון ממשיך לעלות בת'רד הזה. לא היה מלפפון בשום שלב. אני טועה?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שמשון הגיבור כתב:יאללה מתאים לי איזה אירופאי טוב. מכבי נראית כמו קבוצת די-ליג
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
er79 כתב:ממה שידוע לי, קווין ג'ונס רוצה לשחק במכבי. אולי אפילו יותר משמכבי רוצה אותו.
er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
moring1 כתב:er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
מתאים בהחלט, יכול לשחק פוסט אפ במשחק עומד וגם מתאים לריצה.
אתם שבויים בקונספט של 5 לבן 2.20 קלאסי, אבל זה לא הפתרון היחיד.
arel123 כתב:moring1 כתב:er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
הוא ממש לא מתאים, הוא נמוך יחסית לסנטר, מכבי צריכה שחקן סטייל סטימאץ', שחקן האסל וריבאונדר טוב, גבוה רק שיהיה פחות נגר
arel123 כתב:moring1 כתב:er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
הוא ממש לא מתאים, הוא נמוך יחסית לסנטר, מכבי צריכה שחקן סטייל סטימאץ', שחקן האסל וריבאונדר טוב, גבוה רק שיהיה פחות נגר
moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
הגובה לא תמיד מכריע, אלא היכולת לקטוף ריבאונד עם מוטת ידיים וסגנון משחק.
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
הגובה לא תמיד מכריע, אלא היכולת לקטוף ריבאונד עם מוטת ידיים וסגנון משחק.
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
יש לך שחקנים מעל 2.10 אפילו ביורוליג והוא אפילו לו 2.03, אבל עזוב את זה
כמו שחציל אמר, הוא נמוך מדי אפילו לעמדה מספר 4, זה לא מה שמכבי צריכה
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, JarJarBinx ו־16 אורחים