17 אוגוסט 2017, 14:14
moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:
מתאים בהחלט, יכול לשחק פוסט אפ במשחק עומד וגם מתאים לריצה.
אתם שבויים בקונספט של 5 לבן 2.20 קלאסי, אבל זה לא הפתרון היחיד.
הוא ממש לא מתאים, הוא נמוך יחסית לסנטר, מכבי צריכה שחקן סטייל סטימאץ', שחקן האסל וריבאונדר טוב, גבוה רק שיהיה פחות נגר
הגובה לא תמיד מכריע, אלא היכולת לקטוף ריבאונד עם מוטת ידיים וסגנון משחק.
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
יש לך שחקנים מעל 2.10 אפילו ביורוליג והוא אפילו לו 2.03, אבל עזוב את זה
כמו שחציל אמר, הוא נמוך מדי אפילו לעמדה מספר 4, זה לא מה שמכבי צריכה
לא התייחסת לשום דבר שכתבתי כי המוח שלך מקובע.
תפתח את הראש קצת לא יזיק, ואם אתה לא מסכים עם מה שכתבתי תדע לנמק מדוע אני טועה, ולא לתרץ שוב את עניין הגובה כי קטלתי את התירוץ הזה.
17 אוגוסט 2017, 14:14
arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:er79 כתב:זה מתיישב עם הדיווח הקודם של יורוהופס רק שהם הקצינו ואמרו שהוא רוצה חעזוב את אירופה. אחכ תיקנו. בכל מקרה העלו בפורום האוהדים התכתבות של אוהד איתו (הפעם לא אני) שמחזק את זה שהוא רוצה להגיע. מקווה שמכבי לא יפלו בפח. לחלוטין לא השחקן המתאים לפאזל
הוא ממש לא מתאים, הוא נמוך יחסית לסנטר, מכבי צריכה שחקן סטייל סטימאץ', שחקן האסל וריבאונדר טוב, גבוה רק שיהיה פחות נגר
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
17 אוגוסט 2017, 14:15
צ'שר כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
אני שוב שואל, בתקווה לקבל מענה הפעם - מה מכבי צריכה ולמה?
17 אוגוסט 2017, 14:22
17 אוגוסט 2017, 14:23
arel123 כתב:צ'שר כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:הוא ממש לא מתאים, הוא נמוך יחסית לסנטר, מכבי צריכה שחקן סטייל סטימאץ', שחקן האסל וריבאונדר טוב, גבוה רק שיהיה פחות נגר
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
ולמה :
"יש לנו כבר את טיוס, עכשיו כמו שאמרתי צריך שחקן סטייל סטימאץ'"
לקרוא את הדיון לא יזיק לאף אחד
17 אוגוסט 2017, 14:25
moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
לא התייחסת לשום דבר שכתבתי כי המוח שלך מקובע.
תפתח את הראש קצת לא יזיק, ואם אתה לא מסכים עם מה שכתבתי תדע לנמק מדוע אני טועה, ולא לתרץ שוב את עניין הגובה כי קטלתי את התירוץ הזה.
17 אוגוסט 2017, 14:31
צ'שר כתב:arel123 כתב:צ'שר כתב:arel123 כתב:moring1 כתב:
תפסיק לחשוב כמו בול עץ.
חחחח מה ?
ולמה :
גם להבין את השאלה לא יזיק.
לפעמים אני שואל את חברה שלי למה היא כועסת והיא עונה לי 'כי זה מכעיס'.. זו התשובה שלך פחות או יותר.
למה מכבי צריכה שחקן בסנגון שתיארת, הכוונה היא למה מבחינה טקטית / מבנה סגל / יו ניימ איט. תסביר לי למה שחקן כמו סטימאץ' *חייב* או *צריך* להיות במכבי, ושחקן בסגנון אחר לא. איזה סגנון משחק אתה רואה לנגד עינך, לאיזה שחקן אחר זה יתרום, חתיכה אחרונה של איזה מבנה פוטנציאלי שיש לנו בקבוצה זה ישלים?
17 אוגוסט 2017, 14:39
החציל האצטקי כתב:מכבי צריכה גבוה הרבה יותר מוכשר, פיזי, ארוך ואתלטי. לא גמד של 1.99 שחי על האסל. יש לנו מספיק נגרים.
17 אוגוסט 2017, 14:45
17 אוגוסט 2017, 14:49
arel123 כתב:צ'שר כתב:arel123 כתב:צ'שר כתב:arel123 כתב:חחחח מה ?
ולמה :
גם להבין את השאלה לא יזיק.
לפעמים אני שואל את חברה שלי למה היא כועסת והיא עונה לי 'כי זה מכעיס'.. זו התשובה שלך פחות או יותר.
למה מכבי צריכה שחקן בסנגון שתיארת, הכוונה היא למה מבחינה טקטית / מבנה סגל / יו ניימ איט. תסביר לי למה שחקן כמו סטימאץ' *חייב* או *צריך* להיות במכבי, ושחקן בסגנון אחר לא. איזה סגנון משחק אתה רואה לנגד עינך, לאיזה שחקן אחר זה יתרום, חתיכה אחרונה של איזה מבנה פוטנציאלי שיש לנו בקבוצה זה ישלים?
אנחנו לא רבים רק מנהלים דיון, חשוב לי להבהיר![]()
אני גם אסביר את הטענה שלי וברור שאתה לא חייב להסכים .
אז אני חושב שבגלל שלמכבי יש כבר את טיוס ובולדן שהם יותר אתלטיים וסגנון המשחק שלהם דומה, עכשיו צריך סנטר שיהיה יותר דומיננטי בצבע, מסיבי פיזי אגרסיבי וחזק שיוכל לגוון בהתקפות ולא כל הזמן להיות תקוע על סגנון המשחק של הסנטר האתלטי שקופץ להלי אופים .
אני רוצה שהסנטר הבא שיבוא יהיה סנטר שיעשה את העבודה השחורה כמו שאומרים, שיקח ריבאונדים, ילחם בהגנה, יקפוץ על הכדורים, יעשה מה שצריך בצבע עם הגודל והמסה שלו, ויוכל לסיים אחרי ריבאונד התקפה מתחת לסל, לא חייב שהוא יהיה כזה אתלט גדול כמו טיוס למשל אבל כן חשוב שיהיו לו את מה שאמרתי וכן שיהיה יותר גבוה מקווין ג'ונס
17 אוגוסט 2017, 14:54
moring1 כתב:סבבה תלכו ראש בקיר עם הסנטר 2.50 שלכם, כל עונת מלפפונים אתם מתבזים מחדש(עוקב כבר כמה שנים ללא משתמש) כי רמת ההבנה של חלקכם בכדורסל אפסית וכך גם היכולת האינטלקטואלית שלכם להביע עמדה ולנמק אותה(לראיה הטענות המנומקות שלי מול ״הוא נמוך״). שחקן גבוה יותר לא בהכרח שואב יותר ריבאונד או מסיים יותר טוב מתחת לסל, זאת מחשבה נורא שטחית.
17 אוגוסט 2017, 15:02
moring1 כתב:סבבה תלכו ראש בקיר עם הסנטר 2.50 שלכם, כל עונת מלפפונים אתם מתבזים מחדש(עוקב כבר כמה שנים ללא משתמש) כי רמת ההבנה של חלקכם בכדורסל אפסית וכך גם היכולת האינטלקטואלית שלכם להביע עמדה ולנמק אותה(לראיה הטענות המנומקות שלי מול ״הוא נמוך״). שחקן גבוה יותר לא בהכרח שואב יותר ריבאונד או מסיים יותר טוב מתחת לסל, זאת מחשבה נורא שטחית.
17 אוגוסט 2017, 15:03
שועל כתב:moring1 כתב:סבבה תלכו ראש בקיר עם הסנטר 2.50 שלכם, כל עונת מלפפונים אתם מתבזים מחדש(עוקב כבר כמה שנים ללא משתמש) כי רמת ההבנה של חלקכם בכדורסל אפסית וכך גם היכולת האינטלקטואלית שלכם להביע עמדה ולנמק אותה(לראיה הטענות המנומקות שלי מול ״הוא נמוך״). שחקן גבוה יותר לא בהכרח שואב יותר ריבאונד או מסיים יותר טוב מתחת לסל, זאת מחשבה נורא שטחית.
לא בהכרח, יש כאלו שמחפים על זה באתלטיות (לא מכיר את השחקן הספציפי ועד כמה הוא אתלט), זה גם תלוי באיזו ליגה ומול מי הוא משחק.
גובה ופיזיות זה אף פעם לא חיסרון, ולא תמיד מה שמספיק בליגה מסוימת יהיה טוב בליגה האחרת, לא מבחינת ריבאונד והגנה וגם לא ביכולת לסיים בהתקפה. בנוסף, גובה לעיתים נותן אופציות נוספות בשני צידי המגרש שלא היו קיימות אם היה במקומו שחקן נמוך, גם אם המספרים דומים.
17 אוגוסט 2017, 15:07
17 אוגוסט 2017, 15:07
17 אוגוסט 2017, 15:08
זה עוד שחקן שהיה פעם מדהיםבשלות כתב:ברנדון באס? מי זה
17 אוגוסט 2017, 15:12
17 אוגוסט 2017, 15:13
17 אוגוסט 2017, 15:13
17 אוגוסט 2017, 15:15