17 אוגוסט 2017, 22:20
שמואל1 כתב:מה?felix_r כתב:שמואל1 כתב:מדברים על 3 מחבלים שעדיין לא נלכדו
אחד מתבצר במסעדה, ועוד שניים כנראה הצליחו להימלט עם ההמון.
שמואל, אתה מה זה גזען!
17 אוגוסט 2017, 22:21
סבבהfelix_r כתב:שמואל1 כתב:מה?felix_r כתב:שמואל1 כתב:מדברים על 3 מחבלים שעדיין לא נלכדו
אחד מתבצר במסעדה, ועוד שניים כנראה הצליחו להימלט עם ההמון.
שמואל, אתה מה זה גזען!
כן, כן! איפה היו העדכונים השוטפים שלך בתחילת השבוע כאשר כ 500 איש היו קבורים מתחת לבוץ בסיירה-לאון ולא ידעו אם הם עדיין בחיים? זה לא היה מספיק סקסי בשבילך לעדכן כמה חולצו וכמה מתו כי הם אפריקאים. גזען!
17 אוגוסט 2017, 22:40
18 אוגוסט 2017, 00:03
18 אוגוסט 2017, 00:12
18 אוגוסט 2017, 09:40
18 אוגוסט 2017, 10:26
המספר הזה ירד ל-2שמואל1 כתב:31 ישראלים עדיין מנותקי קשר
18 אוגוסט 2017, 11:22
18 אוגוסט 2017, 11:26
זאת הבעיה של אירופה ומהמון בחינות - כבר מאוחר מדיjol9 כתב:אני חושב שהגיע הזמן, ויש גם היתכנות, כי יש נשיא אמריקאי שמוכן לזה, שכמה מהכוחות העולמיים הבולטים, יבנו תכנית עבודה
מסודרת ואגרסיבית, בשביל לטפל בבעיה הזאת.
המצב הזה פשוט בלתי הגיוני.
הרי כל המדינות האירופאיות, האלה מסוגלות להרבה יותר בכל מה שקשור בשיתוף מודיעין, פעולות יזומות ואגרסיביות, פעולות מנע, כניסה למעוזי הטרור, וטיפול נקודתי במסיטים ובגורמי סיכון.
זה חייב להיות מאמץ משותף אבל, אחרת כלום לא יעזור.
18 אוגוסט 2017, 11:31
jol9 כתב:אני חושב שהגיע הזמן, ויש גם היתכנות, כי יש נשיא אמריקאי שמוכן לזה, שכמה מהכוחות העולמיים הבולטים, יבנו תכנית עבודה
מסודרת ואגרסיבית, בשביל לטפל בבעיה הזאת.
המצב הזה פשוט בלתי הגיוני.
הרי כל המדינות האירופאיות, האלה מסוגלות להרבה יותר בכל מה שקשור בשיתוף מודיעין, פעולות יזומות ואגרסיביות, פעולות מנע, כניסה למעוזי הטרור, וטיפול נקודתי במסיטים ובגורמי סיכון.
זה חייב להיות מאמץ משותף אבל, אחרת כלום לא יעזור.
18 אוגוסט 2017, 11:36
18 אוגוסט 2017, 11:39
jol9 כתב:בסופו של דבר המדינות האלה צריכות לדאוג לביטחון של האזרחים שלהם ושל האנשים שמגיעים לשטחם.
ד"א, אני לא מציע פתרונות מעשיים, כי אני לא ממש מבין בזה, אבל אפשר לקחת לדוגמא את ישראל או את ארה"ב, שחטפו אולי יותר מכולם, אבל הצליחו בצורה כזאת או אחרת להשתלט על העסק.
18 אוגוסט 2017, 11:40
אתה יכול לשכנע אנשים למה צעדים מודיעיניים שלא היו עד היום הם הכרחייםjol9 כתב:בסופו של דבר המדינות האלה צריכות לדאוג לביטחון של האזרחים שלהם ושל האנשים שמגיעים לשטחם.
ד"א, אני לא מציע פתרונות מעשיים, כי אני לא ממש מבין בזה, אבל אפשר לקחת לדוגמא את ישראל או את ארה"ב, שחטפו אולי יותר מכולם, אבל הצליחו בצורה כזאת או אחרת להשתלט על העסק.
18 אוגוסט 2017, 12:05
18 אוגוסט 2017, 12:28
האיסלאם הקיצוני זה כנראה האיום, האתגר והמחסום ה''רועש'' ביותר, אבל לא היחידיjol9 כתב:בקיצור, מה שאתם אומרים זה שהעולם נמצא בדיפ שיט... זה נכון במידה מסויימת, עם הסתייגות קלה שמדובר בתקופה שהכי טוב לחיות בה בהיסטוריה של האנושות, ללא שום תחרות, ולו המינורית ביותר.
זה בעצם המחסום האחרון שנשאר בדרך ל"שלום עולמי", במדינות המפותחות.
לדעתי ככל שיבינו את זה מהר יותר, גם תהיה יותר מוטיבציה להתמודד עם זה.
18 אוגוסט 2017, 12:40
18 אוגוסט 2017, 12:41
שועל כתב:jol9 כתב:בסופו של דבר המדינות האלה צריכות לדאוג לביטחון של האזרחים שלהם ושל האנשים שמגיעים לשטחם.
גם בארץ לא הצליחו להשתלט על העסק. מבחינת כמות הפיגועים ביחס לגודל המדינה והאוכלוסייה אני לא בטוח שאנחנו נופלים מאירופה.
שורש הבעיה היא הדת, או לפחות חלקים ופרשנויות שלה, כל זמן שלא יטפלו בזה בצורה רצינית, וזה כולל גם משטרת ביטויים ומחשבות, הבעיה לא תיפתר.
18 אוגוסט 2017, 15:31
felix_r כתב:שועל כתב:jol9 כתב:בסופו של דבר המדינות האלה צריכות לדאוג לביטחון של האזרחים שלהם ושל האנשים שמגיעים לשטחם.
גם בארץ לא הצליחו להשתלט על העסק. מבחינת כמות הפיגועים ביחס לגודל המדינה והאוכלוסייה אני לא בטוח שאנחנו נופלים מאירופה.
שורש הבעיה היא הדת, או לפחות חלקים ופרשנויות שלה, כל זמן שלא יטפלו בזה בצורה רצינית, וזה כולל גם משטרת ביטויים ומחשבות, הבעיה לא תיפתר.
אתה לא בודק את היחס הנכון. אין שום קשר לגודל המדינה.
היחס היחיד שיש לו משמעות, הוא היחס בין כמות הפיגועים שכוחות הביטחון הצליחו למנוע, לבין כמות הפיגועים שיצאו לפועל.
18 אוגוסט 2017, 15:34
jol9 כתב:בקיצור, מה שאתם אומרים זה שהעולם נמצא בדיפ שיט... זה נכון במידה מסויימת, עם הסתייגות קלה שמדובר בתקופה שהכי טוב לחיות בה בהיסטוריה של האנושות, ללא שום תחרות, ולו המינורית ביותר.
זה בעצם המחסום האחרון שנשאר בדרך ל"שלום עולמי", במדינות המפותחות.
לדעתי ככל שיבינו את זה מהר יותר, גם תהיה יותר מוטיבציה להתמודד עם זה.
20 אוגוסט 2017, 14:33