פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי V4

10 אוגוסט 2017, 01:26

ShiriV כתב:
ankram כתב:ההתנהלות של ירושליים מרשימה. עושים בית ספר למכבי, ביחוד בכל הקשור לתקשורת והחתמות. זה בולט מאד נוכח ההיסטריה וניפוח מועמדים מצד מכבי.
צר לי לומר את זה בריש גלי, אבל הפועל ירושליים מתנהלת כמו הקבוצה הבכירה בארץ, ומכבי כמו האלטרנטיבה ההיסטרית.
לצערי הסגל של ירושליים נכון להיום בכלל לא צריך לחשוש מהצד הצהוב.

נאלצת להסכים עם כל מילה. החתמה טובה מאוד עבורם שהתנהלה מאחורי הקלעים בשקט מופתי. התחילו לעשות לנו בית ספר בהחתמות שקטות ולא מהיום.
כבר מזמן אמרתי שירושלים הולכת ומתקדמת בצעדים יפים לעבר ניהול נכון ותקין בעוד אנחנו רק הולכים ודועכים. הם בונים סגל מרשים מאוד ברמת יורוקאפ וליגה ישראלית. גם אנחנו בנינו סגל ״מרשים״ ליורוקאפ. הבעיה היא שאנחנו עדיין ביורוליג..

לי לא אכפת דווקא שמכבי יעשו החתמות רועשות כמה שבא להם, רק שיחתימו בסוף את ההוא שמסביבו יש רעש ושאותו שחקן הוא השחקן הנכון לקבוצה ששווה את הרעש.

10 אוגוסט 2017, 16:22

חבר'ה, ירושלים לא מעניינת. שיהנו להם בלטביה ומולדביה ביורוקאפ. הבעיה היא אצלנו, שאותו צוות מקצועי שהרס לנו את השנים האחרונות ממשיך להמציא לנו שחקנים משום מקום, ואנחנו צריכים לממן את ההרפתקאות של הבעלים הג'וניורס מכיס המנויים שלנו.

ירושלים היא לא היריבה, במקרה הטוב ניפגש איתם למשחק אחד ביוני. הבעיה שלנו היא שכבר לא סופרים אותנו באירופה, וזה חייב להשתנות.

10 אוגוסט 2017, 17:41

שחר של דיי חדש: הרכש שיזניק את ירושלים קדימה
הגעתו של אוסטין דיי מבשרת על קפיצת המדרגה שבהפועל ירושלים מקווים לעשות. הרכות וההגנה מהווים סימן שאלה, אבל לארנה מגיע שחקן שבשבילו שווה לקנות כרטיס. על התוספת האחרונה לסגל המלהיב של פוטיס קציקאריס, בדרך אולי לזכייה ביורוקאפ

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 47892.html

11 אוגוסט 2017, 09:27

הירש מנסה לנאחס בכל הכלים העומדים לרשותו.

11 אוגוסט 2017, 11:23

goshimon כתב:חבר'ה, ירושלים לא מעניינת. שיהנו להם בלטביה ומולדביה ביורוקאפ. הבעיה היא אצלנו, שאותו צוות מקצועי שהרס לנו את השנים האחרונות ממשיך להמציא לנו שחקנים משום מקום, ואנחנו צריכים לממן את ההרפתקאות של הבעלים הג'וניורס מכיס המנויים שלנו.

ירושלים היא לא היריבה, במקרה הטוב ניפגש איתם למשחק אחד ביוני. הבעיה שלנו היא שכבר לא סופרים אותנו באירופה, וזה חייב להשתנות.

אחרי שנתיים אומללות של ממש בתור אוהדים של מכבי תל אביב בכדורסל, הבעלים החליטו לצאת בעונה פיננסית. יש יותר מתסכל מהעיתוי שלהם? ומה בדיוק אפשר לעשות חרם מנויים? אוהדי מכבי זאת לא מקשה אחת, שמתקבלת החלטה והופ אף אחד לא קונה מנוי. זה מה שיש בינתיים ועם זה נצתרך לדעת להתמודד.

11 אוגוסט 2017, 11:29

אחדשיודע כתב:אף פעם לא סבלתי את דיי. בינוני זה שמו השני.

זה בדיוק מה שזכור לי, נודל לא ממומש. אבל הוא בא על תקן פיטרסון, אז זה לא רע.

11 אוגוסט 2017, 11:34

jay כתב:

חייב להגיד שביורו פנטסי צ'אלנג', הוא שירת אותי יפה מאוד, לפחות בהתחלה. נתן משחקים עם מדד יפה , לפחות מה שזכור לי. עדיין קצת רך מדי וקצת אנוכי מדי לטעמי.

11 אוגוסט 2017, 11:35

אני לא מזלזל בהחתמה שלו של דיי אבל אם מכבי תדע להביא גבוה נורמלי זו החתמה טובה דווקא בשבילנו , זה קו קדמי גבוה מאוד אומנם אבל רכרוכי בצורה איומה , דיי זה שחקן שאפילו איתי שגב לא יתקשה פיזית מולו והוא אטריה מוכשרת שהקשר שלה לעמדה 4 הוא רק הגובה , אם היו מביאים פאוור קלאסי ופיזי יותר היו הרבה יותר מפחידים .

11 אוגוסט 2017, 11:40

מקאדו 3 כתב:אני לא מזלזל בהחתמה שלו של דיי אבל אם מכבי תדע להביא גבוה נורמלי זו החתמה טובה דווקא בשבילנו , זה קו קדמי גבוה מאוד אומנם אבל רכרוכי בצורה איומה , דיי זה שחקן שאפילו איתי שגב לא יתקשה פיזית מולו והוא אטריה מוכשרת שהקשר שלה לעמדה 4 הוא רק הגובה , אם היו מביאים פאוור קלאסי ופיזי יותר היו הרבה יותר מפחידים .

מכבי תדע להביא גבוה נורמלי... לצערי אני לא סומך על מכבי שתדע לעשות את הדבר הנכון.

11 אוגוסט 2017, 11:43

toja27 כתב:
מקאדו 3 כתב:אני לא מזלזל בהחתמה שלו של דיי אבל אם מכבי תדע להביא גבוה נורמלי זו החתמה טובה דווקא בשבילנו , זה קו קדמי גבוה מאוד אומנם אבל רכרוכי בצורה איומה , דיי זה שחקן שאפילו איתי שגב לא יתקשה פיזית מולו והוא אטריה מוכשרת שהקשר שלה לעמדה 4 הוא רק הגובה , אם היו מביאים פאוור קלאסי ופיזי יותר היו הרבה יותר מפחידים .

מכבי תדע להביא גבוה נורמלי... לצערי אני לא סומך על מכבי שתדע לעשות את הדבר הנכון.

למה דיימון סימפסון הוא גבוה נורמלי , כשהוא יושב על הכתפיים של טיוס זה כמעט גבוה אמיתי .

11 אוגוסט 2017, 11:50

מקאדו 3 כתב:
toja27 כתב:

למה דיימון סימפסון הוא גבוה נורמלי , כשהוא יושב על הכתפיים של טיוס זה כמעט גבוה אמיתי .

לא הזכרתי אותו עכשיו אבל אם אתה מדבר על סמך מה שאמרתי בעבר, אז לדעתי הוא גבוה מחליף סולידי מאוד בתקציבים של מכבי.
עם כל הגובה שלו, הוא יודע איך למצוא את הנקודות הנכונות בתוך הצבע בשביל לקחת ריבאונד ולעשות נקודות. תעלה למכבי את התקציב ואני אבוא עם שם אחר.

11 אוגוסט 2017, 12:22

jay כתב:

כן, עוד אפשר להבין את ההחתמה הזאת מבחינתם. קבוצת יורוקאפ.

12 אוגוסט 2017, 20:12

נס ציונה מחתימה גם את טאליב זאנה

12 אוגוסט 2017, 20:17

נראה שיהיו כמה גבוהים באמת השנה בליגה , מי שתייצג את ליגת הגמדים תיהיה דווקא מכבי תל אביב .

12 אוגוסט 2017, 22:22

עוד לא סבלנו דיי?

16 אוגוסט 2017, 21:09

חיפה תפגוש את יוטה, אינדיאנה ופורטלנד
הירוקים יפגשו את קבוצות ה-NBA במסע המשחקים השנתי
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 89&lang=he

20 אוגוסט 2017, 18:18

היום ב 20:00 הגרלת המשחקים בליגה.
שידורים באתרי הספורט.

( נב הודעה 600 שלי :dance4 )

20 אוגוסט 2017, 18:32

arel123 כתב:חיפה תפגוש את יוטה, אינדיאנה ופורטלנד
הירוקים יפגשו את קבוצות ה-NBA במסע המשחקים השנתי
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 89&lang=he

אני מקווה שהמנהלת לא תשנה שוב את הלו"ז של כל הליגה רק כדי שחיפה תשחק את המשחקים המיותרים האלה

20 אוגוסט 2017, 18:59

אני יכולה לחשוב על חניה טובה בשבילו

תמונה

20 אוגוסט 2017, 20:24

הגרלה קשה למכבי : מול אילת בחוץ במחזור הראשון
נושא נעול