moring1 כתב:זה כבר מגעיל כל הפנטזיות האלה על רובינסון.
האם זה כדי להשכיח את העקיצה של פדרמן באי הבאת סנטר?
לא זה פשוט טרול...
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
moring1 כתב:זה כבר מגעיל כל הפנטזיות האלה על רובינסון.
האם זה כדי להשכיח את העקיצה של פדרמן באי הבאת סנטר?
Naor116 כתב:מה נסגר בסוף יביאו עוד אייברסון בספטמבר
RomanR כתב:תנשמו.
כשמחכים לשחקן מתאים מתלוננים, כשמחתימים שחקן לא מתאים רק כי חסר מתלוננים, תנשמו.
RomanR כתב:תנשמו.
כשמחכים לשחקן מתאים מתלוננים, כשמחתימים שחקן לא מתאים רק כי חסר מתלוננים, תנשמו.
מקאדו 3 כתב:RomanR כתב:תנשמו.
אה נרגענו באמת מחכים לשחקן מתאים ? אתה באמת מאמין לזה ? מתוך עשרות של סנטרים שחלקם היו פנויים עד לא מזמן אף אחד לא התאים , אז דווקא עכשיו ימצאו את המתאים , אשרייך אני באמת מקנא בך .
RomanR כתב:מקאדו 3 כתב:RomanR כתב:תנשמו.
אה נרגענו באמת מחכים לשחקן מתאים ? אתה באמת מאמין לזה ? מתוך עשרות של סנטרים שחלקם היו פנויים עד לא מזמן אף אחד לא התאים , אז דווקא עכשיו ימצאו את המתאים , אשרייך אני באמת מקנא בך .
אין פה עניין של מאמין, ולא זכור לי שמישהו ביקש להאמין. אני מתייחס לדברים שנאמרו ולא לתיאוריות וסיפורים שאנשים פה מבזבזים את זמנם והאנרגיה שלהם
jol9 כתב:RomanR כתב:מקאדו 3 כתב:RomanR כתב:תנשמו.
אין פה עניין של מאמין, ולא זכור לי שמישהו ביקש להאמין. אני מתייחס לדברים שנאמרו ולא לתיאוריות וסיפורים שאנשים פה מבזבזים את זמנם והאנרגיה שלהם
אפשר להגיד הרבה דברים. בסופו של דבר עוד 4 ימים מתחילים האימונים, והסגל לא סגור.
נראה לי שאחרי 3 שנים של מה שראינו, אפשר ואפילו רצוי לחשוב לבד ולא להאמין לכל דבר שיוצא מאנשי המועדון.
RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:מקאדו 3 כתב:RomanR כתב:תנשמו.
נראה לי שאחרי 3 שנים של מה שראינו, אפשר ואפילו רצוי לחשוב לבד ולא להאמין לכל דבר שיוצא מאנשי המועדון.
מה הקשר לאמונה אבל? אף אחד לא ביקש ממך להאמין לשום דבר, מוזמן לחשוב כרצונך, וכמה שבא לך.
אני רק אומר, שמה שאני מתייחס אליו זה לעובדות בשטח ולמה שנאמר, ושוב, לא אומר שאני מאמין או לא מאמין למה שספאחיה אמר,רק מציין שזה מה שהוא אמר. כל שאר הדברים זה תיאוריות וסיפורים
לפחות ריבאונדר טובNaor116 כתב:מה נסגר בסוף יביאו עוד אייברסון בספטמבר
jol9 כתב:RomanR כתב:jol9 כתב:RomanR כתב:מקאדו 3 כתב:
מה הקשר לאמונה אבל? אף אחד לא ביקש ממך להאמין לשום דבר, מוזמן לחשוב כרצונך, וכמה שבא לך.
אני רק אומר, שמה שאני מתייחס אליו זה לעובדות בשטח ולמה שנאמר, ושוב, לא אומר שאני מאמין או לא מאמין למה שספאחיה אמר,רק מציין שזה מה שהוא אמר. כל שאר הדברים זה תיאוריות וסיפורים
יש עובדה אחת שברורה לכולם - למכבי חסר שחקן משמעותי בסגל.
יש עוד עובדה אחת ברורה והיא שהאימונים מתחילים בעוד ארבעה ימים.
הדברים של ספאחיה פחות רלוונטיים כי אנחנו לא באמת יודעים מה הוא חושב, ומה קורה בדיונים הפנימיים.
אז בעיניי לפחות, מי שלא מתייחס כאן לעובדות ולמציאות זה אתה.
jol9 כתב:אבל הדברים של מקאדו ואחרים לא נאמרו בוואקום...
האמירה הספציפית הזאת של ספאחיה לא מעניינת ללא הקונטקסט, והקונטקסט הוא שמכבי כל הזמן עושה את הדברים הפוך, ובסוף מגיעה למצב שחסר שחקן, ואין מועמדים טובים, אז יוצאות אמירות סתומות כמו ״לא נחתים שחקן שלא מתאים״.
yehooda כתב:אני רק שאלה: בכל ההרכב ה“נוצץ“ הזה מי הסמולפורד של מכבי ואל תגידו לי תומאס כי בעיני הוא יותר 4 מאשר 3.
RomanR כתב:jol9 כתב:אבל הדברים של מקאדו ואחרים לא נאמרו בוואקום...
האמירה הספציפית הזאת של ספאחיה לא מעניינת ללא הקונטקסט, והקונטקסט הוא שמכבי כל הזמן עושה את הדברים הפוך, ובסוף מגיעה למצב שחסר שחקן, ואין מועמדים טובים, אז יוצאות אמירות סתומות כמו ״לא נחתים שחקן שלא מתאים״.
אני לא אתחיל להסביר את ההבדל בין מה שאני אומר לבין מה שאתה מתייחס אליו, כי זה לא רלוונטי לנושא פה.
מה שאני כן אגיד, בפעם האחרונה, שהקונטקסט שאתה משייך אליו את הדברים של ספאחיה הוא פרשנות, וזה הכל. ספאחיה אמר את מה שאמר, וזהו
cifkcv כתב:yehooda כתב:אני רק שאלה: בכל ההרכב ה“נוצץ“ הזה מי הסמולפורד של מכבי ואל תגידו לי תומאס כי בעיני הוא יותר 4 מאשר 3.
כנראה שרול משעור זוסמן , גם קיין יכול להיות שיתן דקות שם. וכן גם תומאס כנראה ישחק שם.
מה שכן מסכים שאין פה משהו שהוא סמול פוורווד מובהק.
moring1 כתב:cifkcv כתב:yehooda כתב:אני רק שאלה: בכל ההרכב ה“נוצץ“ הזה מי הסמולפורד של מכבי ואל תגידו לי תומאס כי בעיני הוא יותר 4 מאשר 3.
כנראה שרול משעור זוסמן , גם קיין יכול להיות שיתן דקות שם. וכן גם תומאס כנראה ישחק שם.
מה שכן מסכים שאין פה משהו שהוא סמול פוורווד מובהק.
רול יותר 1 מאשר 3 והוא בכלל 2.
זאת בעיה לא פחות גדולה מהסנטר שלא הגיע...
מעניין לדעת מי המטומטם שהביא את רול, אני בטוח שזה לא רעיון של ספאחיה.
זוסמן לדעתי לא פחות טוב מרול והיו יכולים להמר עליו כמחליף בעמדה 2 ביחד עם קיין ובמקום רול להביא 3 נורמלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], yon1, מקאדו 3 ו־21 אורחים