ארט פרחובסקי חתם במכבי תל אביב

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ארט פרחוסקי חתם במכבי תל אביב

הודעהעל ידי toja27 » 28 אוגוסט 2017, 10:22

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:נכון. אבל תומאס ריבאונדר מזעזע. בשנים האחרונות היה לנו את דיווין, שהיה ריבאונדר מצוין לעמדתו. מכבי תהיה קבוצת ריבאונד בינונית כשתומאס הוא השחקן המרכזי בעמדה 3, ואלו הסנטרים שלה.

למזלנו יש לנו את קיין שיקח ריבאונדים בשביל כולם. מת על גארדים כאלה.

הוא לא ישחק הרבה ככל הנראה, אני מקווה.

למה מקווה? בוא תן לו הזדמנות. חוץ מזה שאני מעריך שהוא דווקא כן יקבל לא מעט דקות.

כי אני מכיר את היכולות שלו, לא מאתמול. הוא ישחק מעט יחסית, קול וג'קסון יקבלו את רוב הדקות.

בוא גבר, ראית איזה משחק או שניים שלו באילת ובספק כמה אתה בכלל זוכר אותם, בכדי לדבר על להכיר את היכולות שלו לא מאתמול ובטח שלא לקבוע בוודאות כמה ישחק. ההערכה שלי שיצתרכו להשתמש בו כדי לאזן את הרכות של רול , ג'קסון ותומאס. אבל את זה נוכל לדעת רק בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 28 אוגוסט 2017, 10:26

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:למזלנו יש לנו את קיין שיקח ריבאונדים בשביל כולם. מת על גארדים כאלה.

הוא לא ישחק הרבה ככל הנראה, אני מקווה.

למה מקווה? בוא תן לו הזדמנות. חוץ מזה שאני מעריך שהוא דווקא כן יקבל לא מעט דקות.

כי אני מכיר את היכולות שלו, לא מאתמול. הוא ישחק מעט יחסית, קול וג'קסון יקבלו את רוב הדקות.

בוא גבר, ראית איזה משחק או שניים שלו באילת ובספק כמה אתה בכלל זוכר אותם, בכדי לדבר על להכיר את היכולות שלו לא מאתמול ובטח שלא לקבוע בוודאות כמה ישחק. ההערכה שלי שיצתרכו להשתמש בו כדי לאזן את הרכות של רול , ג'קסון ותומאס. אבל את זה נוכל לדעת רק בעתיד.

ראיתי אותו ביורוקאפ פעמיים מול ירושלים ולפחות במשחק אחד נוסף, אני זוכר אותו טוב מאוד מאילת, ראיתי הרבה יותר ממשחק או שניים, ומכיר גם את ההיסטוריה המקצועית שלו. אתה יכול לצפות שהוא יעשה קפיצת מדריגה, אבל זה לא יקרה כנראה, כמו שזה לא קרה עם סילי.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 28 אוגוסט 2017, 10:48

שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:הוא לא ישחק הרבה ככל הנראה, אני מקווה.

ראיתי אותו ביורוקאפ פעמיים מול ירושלים ולפחות במשחק אחד נוסף, אני זוכר אותו טוב מאוד מאילת, ראיתי הרבה יותר ממשחק או שניים, ומכיר גם את ההיסטוריה המקצועית שלו. אתה יכול לצפות שהוא יעשה קפיצת מדריגה, אבל זה לא יקרה כנראה, כמו שזה לא קרה עם סילי.

כן כמו שראית את ראד שנה שעברה וקבעת בוודאות האופיינית שלך שהוא נוראי בכל האספקטים כשאחר כך שינית את דעתך.
איך ראית אותו פעמיים מול ירושלים? שיחק רק פעם אחת. שוב נתפסת על שקר, כמו שאתמול נתפסת על רול מתחת ל35 אחוז בקריירה מהשלוש כשהביאו לך סטיסטיקה עונה אחרי עונה מעל 35 אחוז. לא אכפת לי שתגיד שיש לך דעה על שחקן מסויים, לכולנו יש כאלו אבל אל תמכור כאילו אתה מכיר את השחקן יופי טופי .
וסילי לא קשור לעניין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 28 אוגוסט 2017, 10:58

toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:
שועל כתב:
toja27 כתב:למה מקווה? בוא תן לו הזדמנות. חוץ מזה שאני מעריך שהוא דווקא כן יקבל לא מעט דקות.

כן כמו שראית את ראד שנה שעברה וקבעת בוודאות האופיינית שלך שהוא נוראי בכל האספקטים כשאחר כך שינית את דעתך.
איך ראית אותו פעמיים מול ירושלים? שיחק רק פעם אחת. שוב נתפסת על שקר, כמו שאתמול נתפסת על רול מתחת ל35 אחוז בקריירה מהשלוש כשהביאו לך סטיסטיקה עונה אחרי עונה מעל 35 אחוז. לא אכפת לי שתגיד שיש לך דעה על שחקן מסויים, לכולנו יש כאלו אבל אל תמכור כאילו אתה מכיר את השחקן יופי טופי .
וסילי לא קשור לעניין.

הוא שיחק פעמיים מול ירושלים, ולרול יש 35% קריירה ל3. זה נכון שבעונות האחרונות היו לו עונות של יותר בחלק מהמפעלים. גם ראד נתן עונה רעה, אבל כן, היו לו כמה משחקים והוא היה יחסית מגוון ממה שראיתי קודם לכן.

ואני מכיר את קיין, גם לפני ההחתמה וכמובן מצפייה ומקריאה ושמיעת דעות לאחריה, מספיק בשביל לגבש דעה עליו, מכיר גם את הקריירה שלו ואנחנו יודעים איפה הוא שיחק ומה הוא נתן. אנחנו גם יודעים שהוא לא השלים אף עונה באף קבוצה שהוא היה בה עד היום.
נערך לאחרונה על ידי שועל בתאריך 28 אוגוסט 2017, 11:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2017, 11:13

באופן כללי אני דווקא מסכים כאן עם טוז'ה, בעניין של לתת הזדמנות לכל אחד מהשחקנים.
מדובר בסגל חדש חלוטין, וקשה לדעת מה יהיה.

זה שהציפיות לגביו הן לא גבוהות, זה גם נכון, אבל אפשר לתת כדוגמא את רנדל, שהסתובב שנים בישראל ובכל מיני מקומות אחרים, וכל עוד היה בריא, התאים את עצמו נפלא ליורוליג.
אולי קיין יפתיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 28 אוגוסט 2017, 11:48

כנל, לא צריך לפסול שום שחקן מההתחלה

Sent from my iPhone using Tapatalk
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי er79 » 28 אוגוסט 2017, 12:00

A_P_18 כתב:
er79 כתב:תומאס לא ישחק 4. ורול לא ישחק 3. אלא אם משהו ממש יוצא דופן יקרה, כמו כשלון קולוסאלי של בולדן.

המחליף הראשון וכנראה גם היחיד לבולדן בעמדה מספר 4 הוא תומאס , לא נראה לי שמישהו במכבי באמת בונה על כהן . אני מאמין שמייעדים לתומאס את התפקיד שהיה לבלו בזמנו לכן אני חושב שישתמשו בתומאס מהספסל ולא כשחקן חמישייה בעמדה 3 . בכל מקרה כשבולדן נח ציוות של תומאס ומשעור ביחד לא יהיה כזה גרוע.

לדעתי אתה טועה אבל בוא נראה
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 אוגוסט 2017, 12:02

jol9 כתב:באופן כללי אני דווקא מסכים כאן עם טוז'ה, בעניין של לתת הזדמנות לכל אחד מהשחקנים.

זה שהציפיות לגביו הן לא גבוהות, זה גם נכון, אבל אפשר לתת כדוגמא את רנדל, שהסתובב שנים בישראל ובכל מיני מקומות אחרים, וכל עוד היה בריא, התאים את עצמו נפלא ליורוליג.
אולי קיין יפתיע.
על כל רנדל אחד יש לך 20 אלייז'ה מילסאפ
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2017, 12:14

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:באופן כללי אני דווקא מסכים כאן עם טוז'ה, בעניין של לתת הזדמנות לכל אחד מהשחקנים.

אולי קיין יפתיע.

זה נכון. הסיכויים הם לא לטובתו, אבל הזדמנות הוגנת מגיעה לו בכל מקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 אוגוסט 2017, 12:18

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אולי קיין יפתיע.

לא אנחנו נעשה את ההבדל בין הזדמנות הוגנת ללא

שועל צדק עם ההשוואה לסילי
כמוהו, רוב הסיכויים שלא יוכלו להאשים את קיין בכישלון העונה של מכבי (אם תיכשל) כי תמיד מאשימים את השחקנים עם השכר היותר גבוה, היכולות היותר גבוהות והציפיות היותר גבוהות
מצד שני, זה לא אומר שהוא שחקן טוב
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 28 אוגוסט 2017, 12:19

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אולי קיין יפתיע.

שהמאמן שלו יתן לו הזדמנות הוגנת, זה לא שולל דיבור על הערכה סבירה. כל שחקן יכול להפתיע.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2017, 12:40

ברור... לזה התכוונתי.
ההערכה הסבירה שלכם היא נכונה גם בעיניי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 אוגוסט 2017, 12:46

jol9 כתב:ברור... לזה התכוונתי.
שוב פעם נוצחת בויכוח
לא נמאס לך?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2017, 12:51

Holiday_Armadillo כתב:
שוב פעם נוצחת בויכוח
לא נמאס לך?

בואי נגיד שאני לא מאצ' לאשתי, לא מאצ' לרומי, וגם לא ממש מאצ' לבל.
אז בסה"כ אני רגיל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 אוגוסט 2017, 12:53

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שוב פעם נוצחת בויכוח
לא נמאס לך?

אז בסה"כ אני רגיל.
כן, רגיל
מה שעוזר לך לישון בלילה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוגוסט 2017, 13:04

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שוב פעם נוצחת בויכוח
לא נמאס לך?

אז בסה"כ אני רגיל.
כן, רגיל
מה שעוזר לך לישון בלילה

רגיל.
ממורמר אבל רגיל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Gordonword » 28 אוגוסט 2017, 13:27

גם אני לא מאמין שמישהו זוכר את קיין מלפני.
אם ראית אותו נגד ירושלים ואתה זוכר אז למה אתה כל כך בטוח שהוא לא מספיק טוב?
על הנייר הממוצעים שלו מצמד המשחקים הם 18.5 נק׳, 6.5 ריב׳ ו5 אס׳.
אפשר להגיד שאין לך תחושה טובה לגביו ושהרזומה לא מרשים, אבל לא צריך להמציא, אף אחד לא מאמין שייחסת חשיבות לקיין ועקבת אחרי מהלכים שלו במשחק, זה לא רציני.
סמל אישי של המשתמש
Gordonword

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2017, 14:01

אם קיין יתן למכבי הגנה ברמה גבוהה וריבאונד אני אהיה מרוצה.
לסקורינג יש לא מעט שחקנים אחרים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי A_P_18 » 28 אוגוסט 2017, 14:58

יכול לומר שיצא לי לראות את קיין משחק דיי הרבה בשנתיים האחרונות , מדובר בשחקן שלוקה בלא מעט יסודות כדורסל בסיסיים כמו קליעה וכדרור , בשנה שעברה בניזני שיחק לרוב off the ball , הרבה פעמים כגארד שלישי ,משהו שיכול לעבוד טוב השנה לצד גארדים דומיננטים כמו קול וג'קסון , מרבית הנקודות שלו מגיעות קרוב לסל כתוצאה מחיתוכים , תנועה ללא כדור וריבאונד התקפה , הגנתית הוא לא רע , ריבאונדר טוב מאוד , ההשוואות הקודמות לפרקינס לפי דעתי לא במקום , פחות טוב ממנו בשני צידי המגרש.
סמל אישי של המשתמש
A_P_18

הודעהעל ידי moring1 » 28 אוגוסט 2017, 17:29

A_P_18 כתב:יכול לומר שיצא לי לראות את קיין משחק דיי הרבה בשנתיים האחרונות , מדובר בשחקן שלוקה בלא מעט יסודות כדורסל בסיסיים כמו קליעה וכדרור , בשנה שעברה בניזני שיחק לרוב off the ball , הרבה פעמים כגארד שלישי ,משהו שיכול לעבוד טוב השנה לצד גארדים דומיננטים כמו קול וג'קסון , מרבית הנקודות שלו מגיעות קרוב לסל כתוצאה מחיתוכים , תנועה ללא כדור וריבאונד התקפה , הגנתית הוא לא רע , ריבאונדר טוב מאוד , ההשוואות הקודמות לפרקינס לפי דעתי לא במקום , פחות טוב ממנו בשני צידי המגרש.

מי זה פרקינס לפני שהגיע למכבי? עוד שחקן ששיחק בחיפה...
moring1

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־34 אורחים