19 מרץ 2012, 18:27
שחף כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
לגבי האטשמייר , פוטנציאל טוב מאוד אבל במקום מי ?? סופו או הנדריקס ??
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ
אני אישית מפנטזת על עמדה 5 שבנויה מהטשמאייר והנדריקס..
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..
לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.
כי כדאי להשאיר פה מטיל לבנים כמו סמית'???
חוץ מזה, אני באמת לא מבין. בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים? האטשמייר הוא 2.07 מ' או משהו בסגנון הזה. לא יותר גבוה מסופו ויש מצב שהסטנדינג ריץ' שלו גם נמוך יותר. מה הקטע??
19 מרץ 2012, 18:29
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
אין לי בעיה אם ההנהלה רוצה להמר על שחקנים אבל שתצהיר מראש שזה ככה ושלא ינסו למקור לנו מעומדת לפיינלפור עוד מהקיץ
בקשר לדולמן, בלאט רצה בקיץ את נכבאר לעמדה 3 שהוא 2.07 ככה שיכול להיות שבלאט רוצה את דולמן(שנמוך מנכבאר בכמה ס''מ)גם לעמדה 3..
לפי מה שנראה, עמדה 3 כבר סגורה לחלוטין עם סמית ופניני. אם במכבי פועלים לפי הגיון מסויים אז לפי הפרסומים, סביר שהמטרה הראשונה היא קודם כל להשאיר את הנדריקס ולנגפורד, לאחר מכן להשאיר שחקנים פחות מובילים כמו בלו וסמית, ובסוף להחתים רכז ראשון ולהכריע בסוגיית סופו או סנטר זר אחר. אני חושב שזו גם הדרך הנכונה לבנות את הקבוצה לעונה הבאה.
חוץ מזה, אני באמת לא מבין. בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים? האטשמייר הוא 2.07 מ' או משהו בסגנון הזה. לא יותר גבוה מסופו ויש מצב שהסטנדינג ריץ' שלו גם נמוך יותר. מה הקטע??
תשמע, הציעו לבלאט שני סנטרים 2.15 ששוקלים 150 קילו אבל הוא החליט שלא..הלך דווקא על סנטרים נמוכים..
נו באמת..מה זה ''בלאט מתעקש לשחק עם סנטרים נמוכים''? אין כמעט גבוהים איכותיים בשוק ואם הם מעל 2.10 אז או שהם מקבלים מליוני יורו באירופה או שהם ב-NBA..אני מעדיפה 2.08 בשרי ולא 2.13 חוטי..
19 מרץ 2012, 18:31
שחף כתב:קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:הזכרתי את דולמן כמה פעמים אבל הוא באמת לא סנטר . אני לא מבין איך הוא קשור לעניין ?? לא היה איכפת לי לקבל את חברו לקבוצה דאונס....
19 מרץ 2012, 18:34
19 מרץ 2012, 18:42
19 מרץ 2012, 18:46
felix_r כתב:לפי דעתי אלה סתם שמועות שמטרתן ללחוץ על הנדריקס וסופו להתגמש בדרישותיהם
19 מרץ 2012, 18:51
Mta_atic כתב:felix_r כתב:לפי דעתי אלה סתם שמועות שמטרתן ללחוץ על הנדריקס וסופו להתגמש בדרישותיהם
ללחוץ? ברצינות?
השניים האלה יכולים בקלות לקבל פי 1.5 יותר כסף מאשר מכבי מציעה להם,
אז אם כבר הלחץ הוא על מכבי.
19 מרץ 2012, 18:55
yzafrir כתב:דולמן הוא PF שמשחק רק בעמדה הזאת בשנים האחרונות , הובלת כדור שלו היא ברמה נמוכה מידי בשביל לשחק SF , היא אפילו פחות טוב משל אליהו .
באירופה הוא לא יכול לשחק SF . בכל מקרה השם שלו זה נראה הנפצה של יעל שחרור , היא פשוט ראתה את הסטט' ואת הגובה שלו והחליטה לכתוב אותו בתור סנטר ...
לגבי האטשמייר , הוא כבר הוזכר כמעומד וכנראה שלגביו זה יותר רלוונטי .
2.08 זה לא מספיק גבוהה לסנטר ?? נו באמת....הבחור הזה הוא סוס רציני ולא מפחד ממגע , הוא יכול להיות סנטר אדיר ברמת יורוליג רק שהוא סוג של הימור כמו שהנדריקס היה בעונה הראשונה שלו פה .
כנראה שאנחנו פשוט צריכים להשלים עם זה ששנה הבאה מכבי הולכת להמר על שחקנים ולי אישית אין בעיה עם זה רק שרמת הציפיות בהתאם .
מה שכן להביא שחקנים מהליגה הספרדית זה הימור יחסית מושכל כי הרמה שם גבוהה מאוד .
כרמל , איזה מזל שאני לא מאמין בחוקי מרפי . על כל שחקן אפשר לאגיד את זה אבל אמונות לחוד ויכולת מקצועית לחוד וממה שראיתי עד עכשיו ממנו (שזה כל המשחקים שלו בליגה הספרדית מאז שהגיע לקבוצה ) מדובר באחלה שחקן .
19 מרץ 2012, 18:57
19 מרץ 2012, 19:05
19 מרץ 2012, 19:07
yzafrir כתב:דולמן ממש לא מתאים לשחק 4 באירופה , לא התקפית ולא הגנתית . אני צפיתי בכמעט בכל המשחקים של הקבוצה שלו העונה (בגלל דאונס) ומאוד התרשמתי ממנו אבל הוא PF ואני ממש לא רואה אותו משחק 3 באירופה . זה יראה רע מאוד אם ינסו לשחק איתו בעמדה הזאת . רע אפילו מסמית'
לגבי אליהו , ל-4 יש לו הובלת כדור מצויינת אבל ל-3 הוא לא מספיק טוב ובגלל זה הוא באירופה ולא בNBA . וזה גם הסיבה שכספי שכמעט אותו גובה כמו אליהו משחק 3 ב -NBA כי הוא יודע להוריד כדור לריצפה ברמה טובה...
19 מרץ 2012, 19:11
19 מרץ 2012, 19:13
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:דולמן ממש לא מתאים לשחק 4 באירופה , לא התקפית ולא הגנתית . אני צפיתי בכמעט בכל המשחקים של הקבוצה שלו העונה (בגלל דאונס) ומאוד התרשמתי ממנו אבל הוא PF ואני ממש לא רואה אותו משחק 3 באירופה . זה יראה רע מאוד אם ינסו לשחק איתו בעמדה הזאת . רע אפילו מסמית'
לגבי אליהו , ל-4 יש לו הובלת כדור מצויינת אבל ל-3 הוא לא מספיק טוב ובגלל זה הוא באירופה ולא בNBA . וזה גם הסיבה שכספי שכמעט אותו גובה כמו אליהו משחק 3 ב -NBA כי הוא יודע להוריד כדור לריצפה ברמה טובה...
אני בספק אם הסיבה שבגללה ליאור לא ב-NBA זה הובלת הכדור שלו..
19 מרץ 2012, 19:15
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:דולמן ממש לא מתאים לשחק 4 באירופה , לא התקפית ולא הגנתית . אני צפיתי בכמעט בכל המשחקים של הקבוצה שלו העונה (בגלל דאונס) ומאוד התרשמתי ממנו אבל הוא PF ואני ממש לא רואה אותו משחק 3 באירופה . זה יראה רע מאוד אם ינסו לשחק איתו בעמדה הזאת . רע אפילו מסמית'
אני בספק אם הסיבה שבגללה ליאור לא ב-NBA זה הובלת הכדור שלו..
הובלת הכדור שלו לעמדה 3 בNBA לא מספיק טובה ובשביל לשחק שם 4 הוא לא מספיק פיזי....תצרפי לזה את טווח הקליע שלו מבחוץ ותביני למה הוא פה ולא שם....
19 מרץ 2012, 19:20
19 מרץ 2012, 20:22
yzafrir כתב:ממש לא מסכים איתך בנושא הזה , כספי מוביל כדור הרבה יותר טוב מאליהו ....
נקודה שרציתי לציין בלי קשר , הליגה הספרדית מוצפת בשחקנים מצויינים בעמדה 4 , אם לציין כמה אז יש את באניץ' , איבנוב , טלאפלא , דולמן , קאנר מדלי , פרילאנד.....
20 מרץ 2012, 05:19
rc4991 כתב:yzafrir כתב:ממש לא מסכים איתך בנושא הזה , כספי מוביל כדור הרבה יותר טוב מאליהו ....
נקודה שרציתי לציין בלי קשר , הליגה הספרדית מוצפת בשחקנים מצויינים בעמדה 4 , אם לציין כמה אז יש את באניץ' , איבנוב , טלאפלא , דולמן , קאנר מדלי , פרילאנד.....
גם פאנקו
20 מרץ 2012, 07:35
20 מרץ 2012, 09:35
20 מרץ 2012, 11:06
er79 כתב:אליהו היה בעבר sf וקלעי שלשות לא רע בכלל. הוא זנח את העמדה ואת אלמנט הקליעה, לאו דווקא באשמתו, אבל הוא בהחלט יכול לשפר את הקליעה שלו בחזרה, הוא כבר הראה שיש לו את היכולת והפוטנציאל לכך. הכל מתחיל בראש. מבחינת הגנה - זה כבר סרט אחר, אבל גם פה לדעתי זה רק עניין של רצון ומוטיבציה.