04 ספטמבר 2017, 19:38
שמואל1 כתב:אל תשכח גם שזה מבחן יחסי. לפעמים התוצאות בו יכולות להיות מפתיעות.איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איך היה?איתי-שגב כתב:תמיד יש מועד ב'
אני אף פעם לא יכול להעריך איך הלך לי אחרי מבחן שאני עושה. אין לי מושג.
לא חושב שיותר מדי טוב אבל.
04 ספטמבר 2017, 19:39
לא 800, אבל ציון טוב מאוד.איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:אל תשכח גם שזה מבחן יחסי. לפעמים התוצאות בו יכולות להיות מפתיעות.איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איך היה?איתי-שגב כתב:תמיד יש מועד ב'
תיאורטית אפשר להשיג 800 גם אם עניתי על 90% מהשאלות נכון אם ביחס לשאר הצלחתי בטירוף?
04 ספטמבר 2017, 20:20
איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:אל תשכח גם שזה מבחן יחסי. לפעמים התוצאות בו יכולות להיות מפתיעות.איתי-שגב כתב:שמואל1 כתב:איך היה?איתי-שגב כתב:תמיד יש מועד ב'
תיאורטית אפשר להשיג 800 גם אם עניתי על 90% מהשאלות נכון אם ביחס לשאר הצלחתי בטירוף?
04 ספטמבר 2017, 20:34
04 ספטמבר 2017, 20:49
איתי-שגב כתב::thumbup
שמח שהשתחררתי מזה ואני יכול לחזור לחיים "רגילים".
04 ספטמבר 2017, 21:16
כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:![]()
מה בצבא אתה מתכנן להיות ?
04 ספטמבר 2017, 21:17
איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:![]()
04 ספטמבר 2017, 21:24
ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:![]()
אה אתה לא מתחבר לכל העניין של קרבי וכו' ?
04 ספטמבר 2017, 21:25
איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:![]()
04 ספטמבר 2017, 22:07
איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:![]()
04 ספטמבר 2017, 22:08
הם מביאים אותי ל4 צווים ראשונים המטומטמים האלהשמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:מה בצבא אתה מתכנן להיות ?
לא בקטע רע, אבל אני לא מבין איך מישהו שבכלל לא היה בצבא יכול להגיד את זה.
04 ספטמבר 2017, 22:09
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:מה בצבא אתה מתכנן להיות ?
04 ספטמבר 2017, 22:13
איתי-שגב כתב:הם מביאים אותי ל4 צווים ראשונים המטומטמים האלהשמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.
04 ספטמבר 2017, 22:13
arel123 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.
איפה אתה שירתת שמואל?
Sent from my iPhone using Tapatalk
04 ספטמבר 2017, 22:17
שמואל1 כתב:arel123 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:אה אתה לא מתחבר לכל העניין של קרבי וכו' ?
איפה אתה שירתת שמואל?
הייתי לוחם בחיל התותחנים.
04 ספטמבר 2017, 22:21
arel123 כתב:שמואל1 כתב:arel123 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.
איפה אתה שירתת שמואל?
פשש יפה כל הכבוד .
לי יש עוד 3-4 שנים טובות אבל אם אני לא אצליח להגיע לקבוצה\ליגה ברמה גבוהה ולא אצליח להגיע למצב שמחשיבים אותי כספורטאי מצטיין, אני גם ארצה להיות לוחם, נראה לי חוויה אמיתית קשה ומחשלת .
אבל יש לי עוד זמן אני...
04 ספטמבר 2017, 22:22
שמואל1 כתב:arel123 כתב:שמואל1 כתב:arel123 כתב:שמואל1 כתב:לא בקטע רע, אבל אני לא מבין איך מישהו שבכלל לא היה בצבא יכול להגיד את זה.
איפה אתה שירתת שמואל?
פשש יפה כל הכבוד .
לי יש עוד 3-4 שנים טובות אבל אם אני לא אצליח להגיע לקבוצה\ליגה ברמה גבוהה ולא אצליח להגיע למצב שמחשיבים אותי כספורטאי מצטיין, אני גם ארצה להיות לוחם, נראה לי חוויה אמיתית קשה ומחשלת .
אבל יש לי עוד זמן אני...
חוויה אדירה ומאוד מאתגרת. ממליץ לכל אחד.
04 ספטמבר 2017, 23:15
שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.arel123 כתב:מה בצבא אתה מתכנן להיות ?
04 ספטמבר 2017, 23:18
צו ראשון בהגדרה יש רק אחד.איתי-שגב כתב:הם מביאים אותי ל4 צווים ראשונים המטומטמים האלהשמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.
04 ספטמבר 2017, 23:20
אי אפשר להפיק משהו מכלום. כל המטרה שלי תהיה לחזור הביתה כל יום ולצאת מוקדם כשיש משחק של ליברפול, לא יותר. מקווה שאצליח להשיג את זה.jol9 כתב:שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:ממש לא. שונא בכללי את כל המערכת של הצבא ולא רוצה להיות חלק ממנה.arel123 כתב:איתי-שגב כתב:כלום, אם לא אצליח להשתחרר אז בתקווה גובניק בקריה.
מדיוק לחלוטין.
אי אפשר להגיד את זה.
אכן המערכת לא מתאימה לכולם, אבל אנחנו חיים בישראל, וזה מה יש.
מה שאני ממליץ זה כן לנסות להפיק משהו מהשלוש שנים האלה, ולא להעביר אותן בתסכול ובשיעמום.