04 ספטמבר 2017, 17:06
מה ההתלהבות מהאוול אלוהים ישמור? בגלל משחק אחד?
להזכירכם , נבחרת ישראל עם הישראלי הכשר הזה , הובסה במשחק הראשון והאוול לא תרם מאומה , הובסה במשחק השני , שהאוול מציג טימטום שקשה להתאושש ממנו , למרות משחק התקפי טוב , ועוד משחק , שהיה גם משחק מצויין שלו הגנתי והתקפי (למרות שאני מסייג את דברי , כמה מהחטיפות שלו היו פאולים ברורים , והשופטים עזרו לו) , אז בגלל משחק אחד?
גם לפניני היה משחק טוב , אז זאת היתה טעות לשחרר אותו?
האוול שחקן לא יציב , במכבי הוא לא היה שחקן מוביל וגו טו גאי בהתקפה , וכשחקן משלים אני לא רואה אותו משתלב. מכבי צריכה תרומה בסיסית וקבועה מהספסל שלה , לא שחקן שיכול להבליח פעם ב 3 או 4 משחקים , טיוס נמצא על העמדה שלו , טיוס הוכיח שהוא יכול להתמודד ביורוליג לאורך זמן , במעמדים גדולים , ולדעת את מיקומו , אשתקד ראיתי הרבה יותר משחקים רעים של האוול מאשר טובים.
06 ספטמבר 2017, 15:58
לא יודע אם רשמו אז לידיעה כללית גם אבדיה רשום בסגל העונה
06 ספטמבר 2017, 17:08
אני מקוווה מאוד שיתנו לאבדיה כמות לא רעה של דקות ביחד עם זוסמן כי ממזמן לא היו פה שחקנים ישראלים עם פוטנציאל כזה , עוד פעם כהן מתברר כשחקן מיותר כשאפשר לשחק עם משעור תומאס ובולדן ב4 , ולתת לתומאס זוסמן ואבדיה את המפתחות ב3 . מעניין שעדיין דבר לא נאמר על פרישה של סמית כבר עבר זמן לא מבוטל