המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:ידוע על שידור?
מכבי פוקס תל אביב השלימה את מחנה האימונים המוצלח באילת עם צמד הניצחונות על הקבוצה המקומית. שחקני הקבוצה שהתארחו במלון "מלכת שבא" זכו לאירוח יוקרתי שמותאם לצרכים של ספורטאים מקצועיים, עם כל התנאים שמקבלים קבוצות ספורט בטופ עולמי. צוות המלון היה קשוב לכל צרכי הקבוצה, השחקנים והצוות המקצועי ציינו לשבח את היכולות הקולנריות ואת רמת השירות של המלון.
לצהובים אין יותר מדי זמן למנוחה. היום (שלישי) יזכו למנוחה, וכבר ברביעי ישובו להתאמן לקראת טורניר אלון בכפר תבור, בו יפגשו בחצי הגמר את הפועל חולון של גיא פניני וג'ו אלכסנדר.
arel123 כתב:תודו שזה שעומד ליד ספאחיה משמאל מזכיר קצת את בלון
cifkcv כתב:arel123 כתב:תודו שזה שעומד ליד ספאחיה משמאל מזכיר קצת את בלון
הוא דומה לחזי סימן טוב(או שמא זה הוא :O )
מה הגובה של אבדיה? נראה איזה 2 מטר.
Weems13 כתב:יהיה שידור בערוץ 5 לייב.
BIG sofo כתב:יש עדכון לגבי כארם משעור?
הוא אמור להיות הגבוה ה4 ולקבל הרבה דקות בליגה וגם קצת באירופה...
כל עוד הוא פצוע, אנחנו צריכים להסתפק בג'ייק כהן בתור הגבוה ה4...![]()
![]()
![]()
היה פעם במכבי גבוה יותר גרוע מג'ייק כהן?
שועל כתב:תומאס ב4 ורול ב3 זה קטסטרופה מבחינת ריבאונד. אולי עם קיין זה יהיה סביר יותר.
אחדשיודע כתב:שועל כתב:תומאס ב4 ורול ב3 זה קטסטרופה מבחינת ריבאונד. אולי עם קיין זה יהיה סביר יותר.
הוא לא אמור להתבסס בעמדה הזאת (אני מקווה), אלא לתת שם דקות. אז יהיה אפשר למצוא את ההרכב הנכון.
מה שבטוח, עמדה 4 של מכבי תלויה הרבה בבחור בן 21.
mark my words, כולם עוד ישנאו את תומאסשועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:תומאס ב4 ורול ב3 זה קטסטרופה מבחינת ריבאונד. אולי עם קיין זה יהיה סביר יותר.
הוא לא אמור להתבסס בעמדה הזאת (אני מקווה), אלא לתת שם דקות. אז יהיה אפשר למצוא את ההרכב הנכון.
ועמדה 3 די תלויה בתומאס, שגם זה לא משהו שאפשר להתלהב ממנו.
Holiday_Armadillo כתב:mark my words, כולם עוד ישנאו את תומאסשועל כתב:אחדשיודע כתב:שועל כתב:תומאס ב4 ורול ב3 זה קטסטרופה מבחינת ריבאונד. אולי עם קיין זה יהיה סביר יותר.
ועמדה 3 די תלויה בתומאס, שגם זה לא משהו שאפשר להתלהב ממנו.
BIG sofo כתב:מההתרשמות שלי עד כה, דשון תומאס מסתמך יותר מדיי על הקליעה שלו.
ב2 משחקי האימון הראשונים זה הצליח, אבל הוא יהיה חייב להביא דברים נוספים לפרקט כמו הגנה וריבאונדים, אחרת הוא יקבל דקות רק בימים שהזריקות הראשונות שלו יכנסו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים