המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
reuelc כתב:אפשר כבר לומר שאין לנו רוסטר להצלבה.
כן, המשחק הזה הבהיר לנו שתהיה בעיה ברמות הגבוהות, אה-האשמואל1 כתב:יש הרבה מאוד בעיות שנובעות מכושר ירוד או חוסר תיאום, אבל נחשפנו גם ללא מעט בעיות מובנות בסגל השחקנים שאי אפשר לתקן ללא שינויים פרסולניים.
אני מאוד מודאג מהקבוצה ואני חושש שהיא כלל לא תהווה פקטור ברמות הגבוהות.
שועל כתב:מי שהכי הטריד זה בולדן, השחקן האחד והיחיד שיש למכבי בעמדה 4, ולא נראה קשור לענף. את כל שאר הבעיות ידענו מראש.
Holiday_Armadillo כתב:כן, המשחק הזה הבהיר לנו שתהיה בעיה ברמות הגבוהות, אה-האשמואל1 כתב:יש הרבה מאוד בעיות שנובעות מכושר ירוד או חוסר תיאום, אבל נחשפנו גם ללא מעט בעיות מובנות בסגל השחקנים שאי אפשר לתקן ללא שינויים פרסולניים.
כן, המשחק *הזה*שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן, המשחק הזה הבהיר לנו שתהיה בעיה ברמות הגבוהות, אה-האשמואל1 כתב:יש הרבה מאוד בעיות שנובעות מכושר ירוד או חוסר תיאום, אבל נחשפנו גם ללא מעט בעיות מובנות בסגל השחקנים שאי אפשר לתקן ללא שינויים פרסולניים.
כן. לא קשה לזהות.
Holiday_Armadillo כתב:כן, המשחק *הזה*שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כן, המשחק הזה הבהיר לנו שתהיה בעיה ברמות הגבוהות, אה-האשמואל1 כתב:יש הרבה מאוד בעיות שנובעות מכושר ירוד או חוסר תיאום, אבל נחשפנו גם ללא מעט בעיות מובנות בסגל השחקנים שאי אפשר לתקן ללא שינויים פרסולניים.
כן. לא קשה לזהות.
לא הבנייה בקיץ, המשחק *הזה*
jol9 כתב:הדבר היחיד שאפשר לקחת ממשחק כזה בתנאים האלה, זה שכל מי שחשב ש"לפחות הליגה בכיס שלנו", אז כנראה שלא.
מעבר לזה, נראה לי לא רציני להסיק מסקנות מקצועיות שונות בין המשחק הזה לבין השניים מול אילת.
מחזיר אתכם לפוסט של רוי, שדיבר על החולשות שהוא ראה במשחק שבו מכבי ניצחה ב-40 הפרש, שאנשים ראו
עכשיו במשחק שמכבי הפסידה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים