המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:משחק מצויין של מכבי.
הצטיינו: בולדן, קול ורול.
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:RomanR כתב:חבר'ה, תנשמו. סהכ משחק הכנה, חודש לפתיחת העונה
למכבי יש בעיות, זה נאמר לפני המשחק הזה ויאמר גם לאחריו.
ורוב הסיכויים שלא תהיה עונה טובה
וכל החולשות ידועות, אף אחד פה לא נביא או גאון הדור
עדיין היציאה מפרופורציות הזאת, לכל כיוון אגב, היא מגוחכת
משחק אחד יש לנו קבוצה קטלנית ומשחק אחרי זה קבוצה עם המון בעיות? ועוד בשני המשחקים הראשונים של תחילת העונה? יש לנו קבוצה עם המון בעיות שעוד תנצח משחקים, זהו
אני לא יצאתי מפרופורציות במשחקים הראשונים. להפך.
ההודעה לא הייתה מכוונת אליך
כן, אני יודעת שציטטתי אותך אבל אתה היית כלי ותו לא
cifkcv כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:למכבי יש בעיות, זה נאמר לפני המשחק הזה ויאמר גם לאחריו.
ורוב הסיכויים שלא תהיה עונה טובה
וכל החולשות ידועות, אף אחד פה לא נביא או גאון הדור
עדיין היציאה מפרופורציות הזאת, לכל כיוון אגב, היא מגוחכת
משחק אחד יש לנו קבוצה קטלנית ומשחק אחרי זה קבוצה עם המון בעיות? ועוד בשני המשחקים הראשונים של תחילת העונה? יש לנו קבוצה עם המון בעיות שעוד תנצח משחקים, זהו
אני לא יצאתי מפרופורציות במשחקים הראשונים. להפך.
ההודעה לא הייתה מכוונת אליך
כן, אני יודעת שציטטתי אותך אבל אתה היית כלי ותו לא
נשמע אכזרי משהו
שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
איזה שינוי היית עושה? אני יודע שאתה בעד קלעי, אבל לך תמצא אחד כזה עכשיו, וגם במקום מי?
A_P_18 כתב:אנשים אתם יוצאים מפרופורציות , כולה משחק אימון שלישי בסך הכל , ברור שאין עדיין חיבור בין השחקנים , לכן העליות והירידות. לא צריך להתרגש מכל הפסד או ניצחון במשחקי הכנה האלה . כולם פה ובמכבי מודעים לחולשות שיש בסגל הנוכחי אז ברור שצריך יותר משלושה משחקים כדי לשפוט את הקבוצה.
jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
איזה שינוי היית עושה? אני יודע שאתה בעד קלעי, אבל לך תמצא אחד כזה עכשיו, וגם במקום מי?
A_P_18 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
שינויים ? עוד לא התחילה העונה . הבעיות שיש כרגע בסגל אלו בעיות שהיו ידועות מראש.
A_P_18 כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
שינויים ? עוד לא התחילה העונה . הבעיות שיש כרגע בסגל אלו בעיות שהיו ידועות מראש.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
חייבים קלעי עם גודל ופיזיות, וחייבים שחקן וסטרילי לעמדות 3-4, יש בעיות נוספות, אבל זה המינימום.
צריך לזרוק דבר ראשון את תומאס, אולי גם את קיין, אבל יש אפשרויות נוספות.
jol9 כתב:A_P_18 כתב:אנשים אתם יוצאים מפרופורציות , כולה משחק אימון שלישי בסך הכל , ברור שאין עדיין חיבור בין השחקנים , לכן העליות והירידות. לא צריך להתרגש מכל הפסד או ניצחון במשחקי הכנה האלה . כולם פה ובמכבי מודעים לחולשות שיש בסגל הנוכחי אז ברור שצריך יותר משלושה משחקים כדי לשפוט את הקבוצה.
אם הם מודעים לחולשות, אז למה ככה נבנתה הקבוצה?
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
חייבים קלעי טוב מאוד עם גודל ופיזיות, וחייבים שחקן וסטרילי לעמדות 3-4, יש בעיות נוספות, אבל זה המינימום.
מכבי תרוץ עם מה שיש. אני מקווה בשביל נבן וניקולה (וקצת בשבילנו) שזה לא יהיה קטסטרופלי.
A_P_18 כתב:jol9 כתב:A_P_18 כתב:אנשים אתם יוצאים מפרופורציות , כולה משחק אימון שלישי בסך הכל , ברור שאין עדיין חיבור בין השחקנים , לכן העליות והירידות. לא צריך להתרגש מכל הפסד או ניצחון במשחקי הכנה האלה . כולם פה ובמכבי מודעים לחולשות שיש בסגל הנוכחי אז ברור שצריך יותר משלושה משחקים כדי לשפוט את הקבוצה.
בטענה שאין כסף , ובמגבלות התקציב זה הכי טוב שהצליחו להשיג.
A_P_18 כתב:jol9 כתב:A_P_18 כתב:אנשים אתם יוצאים מפרופורציות , כולה משחק אימון שלישי בסך הכל , ברור שאין עדיין חיבור בין השחקנים , לכן העליות והירידות. לא צריך להתרגש מכל הפסד או ניצחון במשחקי הכנה האלה . כולם פה ובמכבי מודעים לחולשות שיש בסגל הנוכחי אז ברור שצריך יותר משלושה משחקים כדי לשפוט את הקבוצה.
jol9 כתב:A_P_18 כתב:jol9 כתב:A_P_18 כתב:אנשים אתם יוצאים מפרופורציות , כולה משחק אימון שלישי בסך הכל , ברור שאין עדיין חיבור בין השחקנים , לכן העליות והירידות. לא צריך להתרגש מכל הפסד או ניצחון במשחקי הכנה האלה . כולם פה ובמכבי מודעים לחולשות שיש בסגל הנוכחי אז ברור שצריך יותר משלושה משחקים כדי לשפוט את הקבוצה.
יצטרכו לשכנע אותי טוב טוב שרול וקיין הם שחקנים הכי טובים שהיה אפשר להביא בכסף הזה, כשכל שחקן ליגה גנרי עולה
את הסכומים האלה פלוס מינוס.
שועל כתב:A_P_18 כתב:jol9 כתב:A_P_18 כתב:אנשים אתם יוצאים מפרופורציות , כולה משחק אימון שלישי בסך הכל , ברור שאין עדיין חיבור בין השחקנים , לכן העליות והירידות. לא צריך להתרגש מכל הפסד או ניצחון במשחקי הכנה האלה . כולם פה ובמכבי מודעים לחולשות שיש בסגל הנוכחי אז ברור שצריך יותר משלושה משחקים כדי לשפוט את הקבוצה.
זה קשקוש. זה יכל להיבנות הרבה יותר טוב גם בתקציב הקיים.
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:בלי קשר למשחק הזה, אני מקווה שהפעם יעשו שינויים לפני פתיחת העונה, ולא יזכרו כשהעונה כבר גמורה.
חייבים קלעי טוב מאוד עם גודל ופיזיות, וחייבים שחקן וסטרילי לעמדות 3-4, יש בעיות נוספות, אבל זה המינימום.
מכבי תרוץ עם מה שיש. אני מקווה בשביל נבן וניקולה (וקצת בשבילנו) שזה לא יהיה קטסטרופלי.
זה ינוע בין קטסטרופלי לבינוני, בכל המסגרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים