חצי גמר טורניר אלון: מכבי ת"א נגד הפועל חולון - חמישי 20:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר טורניר אלון: מכבי ת

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 14 ספטמבר 2017, 23:27

jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
איזה שינוי היית עושה? אני יודע שאתה בעד קלעי, אבל לך תמצא אחד כזה עכשיו, וגם במקום מי?

חייבים קלעי טוב מאוד עם גודל ופיזיות, וחייבים שחקן וסטרילי לעמדות 3-4, יש בעיות נוספות, אבל זה המינימום.

צריך לזרוק דבר ראשון את תומאס, אולי גם את קיין, אבל יש אפשרויות נוספות.

מכבי תרוץ עם מה שיש. אני מקווה בשביל נבן וניקולה (וקצת בשבילנו) שזה לא יהיה קטסטרופלי.

זה ינוע בין קטסטרופלי לבינוני, בכל המסגרות.

מקווה שלא.
התקווה לא באמת מבוססת אבל.

מה? אצלך? לא יכול להיות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי arel123 » 14 ספטמבר 2017, 23:43

ג'קסון 15, טיוס 14 (ו-8 ריב'), תומאס 12, דיברתולומיאו וכהן 11 כ"א, קיין 7, בולדן 3, קול, זוסמן, משעור ושגב 2 כ"א, פראחובסקי 1
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

חצי גמר טורניר אלון: מכבי ת"א נגד הפועל חולון - חמישי 20:30

הודעהעל ידי TAYO » 14 ספטמבר 2017, 23:49

דברים שאני ראיתי, והם מבשרים טובות:
1. יותר גרוע מזה לשלוש לא יכול להיות. אז עוד 2-3 שלשות בפנים והיינו מנצחים משחק עם מעל 20 איבודים...
2. נוריד את הרבע הראשון. 35 נקודות לחטוף זה לא סביר גם אם שיחקנו עם הנוער. לכן הקצב ספיגה של מכבי בהנחה שלא נראה יותר רבעים כאלו זה סביב 70 נקודות למשחק - סביר ביותר
3. ג׳קסון יודע לשמור, לא ידעתי.
4. ספאחיה לא סופר אף אחד ועושה את החילופים והניסויים שלו (שגב וכהן יחד...?) ככה שנראה שלפחות הוא לא מתרגש כמונו.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי arel123 » 15 ספטמבר 2017, 00:05

4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי RomanR » 15 ספטמבר 2017, 00:19

כרגיל, אנשים שבספק אם נגעו בכדורסל בחייהם מעבירים פה ביקורות נחרצות כאילו אוברדוביץ' צריך לעבור אצלם סדנת אימון
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 ספטמבר 2017, 00:34

על פי אבחנה ראשונית, הפציעה של נוריס קול לא חמורה. יבדק שוב מחר ע"י רופא הקבוצה ויוחלט אם לשלוח ל- MRI או לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: חצי גמר טורניר אלון: מכבי ת"א נגד הפועל חולון - חמישי 20

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 ספטמבר 2017, 00:37

מעניין..

בכמה כדורי סל כבודו המתחסד הצבוע נגע בחייו לפני ששחט את אדלשטיין לאורך כל השבועיים האחרונים?

צר לי, הפכת לגוש עצום של פתטיות. כמעט עצוב לי לראות את זה מהצד, אבל אז אתה כותב הודעה מטומטמת כזאת ומזכיר לי שבעצם i dont give a fuck.

Sent from my MIX using Tapatalk
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 ספטמבר 2017, 01:42

קודם כל, קונצרט של חולון. משחק באמת גדול שלהם.
טו הולוואי שחקן, אבל הוא בא בגאד מוד ובאמת יהיה קשה לנצח אותם כשהוא משחק ככה. גם אלכסנדר שיחק בכמה רמות מעל מה שהוא שווה באמת (הרבה בזכות הגנה נרפית של טיוס בתחילת המשחק).

אנחנו קבוצה חדשה לחלוטין. הגיוני שנראה ככה. התוצאה של המשחק באמת פחות מעניינת, אבל כן ראינו כמה דברים מעניינים שאפשר לתת עליהם את הדעת.

הקבוצה שלנו חייבת לשחק מהר ולחתור כמה שיותר להתקפות מעבר ומינימום משחק עומד.
לצערי, לא ג'קסון ולא קול הראו שהם מסוגלים לפרק הגנה באחד על אחד. שיחקו לרוחב. מי שנראה כמו הסקורר הכי אמין במצבי בידוד על חצי מגרש זה בכלל דיאנדרה קיין.
אני אוהב את הציוות של טיוס ובולדן- שניהם מסוגלים לספק מטרייה אווירית אפקטיבית מאוד וההגנה על הטבעת נראית בסדר.
זוסמן שחקן חשוב מאוד ברוסטר הזה. בתור תמנון של 2.02 מ', הבנאדם מביא את הסייז והאורך כדי לספק למכבי את אופציית ה3&D הכי טובה בסגל. חייב להמשיך לקבל קרדיט וחיזוקים.

לא רציני לשפוט את הקבוצה כשהספייסינג של המגרש מצומצם בכל הטווח של פינות המגרש. זה מגוחך לגמרי כי מדובר באחד הנשקים החשובים בכדורסל היום.
עדיין, מכבי לא ממש מריצה שום דבר מעניין ולא נראה שספאחיה מבקש מהחבר'ה להניע כדור כדי לייצר שלשות, וחבל.

שגב וכהן שחקנים רכים ורעים וכמות הדקות ההיסטרית שהם מקבלים היא פשוט לא משהו שצריך לקרות.
הם צריכים להדביק להם את התחת לספסל מאוד מהר ולמצוא את הדרך לשלב את פרחוסקי. ארט לא בנוי לליגה, אבל אין שום סיבה שלא יידעו להפעיל ולנצל את הסייז שלו.

סה"כ, לא הייתי אומר שמדובר במשחק מדאיג, אבל הבעיות צפו. יש לנבן עוד זמן לגבש שיטת משחק שתצמצם אותן, אבל בסופו של דבר חלקן בעיות מבניות.
מאמין שאנחנו נחתוך שחקן ונחתים עוד זר די במהירות.
עם כל הכבוד למייקל רול, אנחנו חייבים סווינגמן שיכול לתת 30 דקות חזקות ולהוריד עומס מהרכזים, למשוך אש ולרווח את המשחק לגבוהים.

את חיפה אנחנו אמורים לדרוס, אבל הקבוצה תצטרך לעבוד ולהתקדם המון לקראת המשחקים מול יריבות אירופאיות.

אור :wubyellow
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 15 ספטמבר 2017, 09:00

שום דבר לא באמת השתנה לעומת המשחקים מול אילת.

מדובר בקבוצה עם היכולת ההגנתית האישית הכי חלשה שאי פעם הייתה במכבי. רוב השחקנים לא רוצים לשמור ומי שרוצה (קול, פרחובסקי) לא יכול.

ג'קסון הראה יכולת אישית טובה. הוא מגיע לסל בקלילות. הבעיה שהוא לא רכז ושביורוליג יהיה לו קשה הרבה יותר לסיים ליד הסל.

הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות למכבי זו פציעה יותר חמורה לקול שהייתה גורמת קבוצה להחליף אותו באופן מיידי. אין לשחקן הזה שום דבר למכור במצבו. היה עדיף להעיף אותו עכשיו. אני באמת לא רואה סרט שהוא מסיים את העונה במכבי.

בולדן עומד וצופה בעניין בשחקנים שלוקחים עליו ריבאונד התקפה. זה שחקן שהיה אולי מתאים להיות זר באחת מקבוצות הליגה. לא במכבי.

ברגע שיתחילו לשחק מול קבוצות יורוליג או אפילו יורוקאפ תתברר עומק הקטסטרופה. זו קבוצה שתחטוף 100 נקודות במשחק. פשוט מדהים שהצליחו לבנות קבוצה הזויה כזו.
roy1000

הודעהעל ידי צ'שר » 15 ספטמבר 2017, 09:02

אין שפסק שיש פה היסטרייה חסרת היגיון. אבל זה הגיוני

סתם... מבין אתכם, לא נראנו טוב. אבל כמו שהניצחון על אילת לא אמר יותר מידי, גם זה לא אומר יותר מידי. אני חושב שנהיה קבוצה טובה (אבל ישמצב שה'טובה' שלי זה קצת פחות ממה שאחרים יגידירו 'טובה').
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי reuelc » 15 ספטמבר 2017, 10:37

roy1000 כתב:שום דבר לא באמת השתנה לעומת המשחקים מול אילת.

מדובר בקבוצה עם היכולת ההגנתית האישית הכי חלשה שאי פעם הייתה במכבי. רוב השחקנים לא רוצים לשמור ומי שרוצה (קול, פרחובסקי) לא יכול.

ג'קסון הראה יכולת אישית טובה. הוא מגיע לסל בקלילות. הבעיה שהוא לא רכז ושביורוליג יהיה לו קשה הרבה יותר לסיים ליד הסל.

הדבר הכי טוב שהיה יכול לקרות למכבי זו פציעה יותר חמורה לקול שהייתה גורמת קבוצה להחליף אותו באופן מיידי. אין לשחקן הזה שום דבר למכור במצבו. היה עדיף להעיף אותו עכשיו. אני באמת לא רואה סרט שהוא מסיים את העונה במכבי.

בולדן עומד וצופה בעניין בשחקנים שלוקחים עליו ריבאונד התקפה. זה שחקן שהיה אולי מתאים להיות זר באחת מקבוצות הליגה. לא במכבי.

ברגע שיתחילו לשחק מול קבוצות יורוליג או אפילו יורוקאפ תתברר עומק הקטסטרופה. זו קבוצה שתחטוף 100 נקודות במשחק. פשוט מדהים שהצליחו לבנות קבוצה הזויה כזו.

מסכים שזה סגל חלש, אבל לא יותר מהסגל של העונה שעברה.
סמל אישי של המשתמש
reuelc

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2017, 11:39

אני באופן אישי מחכה לראות את מכבי במו עייני ומול קבוצה אירופאית בשביל להגיע למסקנות כאלה או אחרות.

בכל מקרה, עדיין יש לי כמה תהיות.
- עד כמה זה קשה לבנות קבוצת כדורסל שתדע לשלוט בליגה שבה התקציב שלה הוא פי 10 מתקציבן של קבוצות אחרות, למעט קבוצה אחת?
- עד כמה זה קשה להיפתח לשוק שאיננו כולל רק שחקנים אמריקאים?
- עד כמה זה קשה לבנות כאן שתי מחלקות קריטיות לתפקוד תקין של קבוצה מקצוענית בעידן הנוכחי - מחלקת הכושר הגופני ומחלקת הסקאוטניג?

אור, רוי - אני אישית התגעגעתי. רוי, התחזיות שלך הולכות להתנפץ העונה ובגדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 ספטמבר 2017, 11:46

צ'שר כתב:אין שפסק שיש פה היסטרייה חסרת היגיון. אבל זה הגיוני

סתם... מבין אתכם, לא נראנו טוב. אבל כמו שהניצחון על אילת לא אמר יותר מידי, גם זה לא אומר יותר מידי. אני חושב שנהיה קבוצה טובה (אבל ישמצב שה'טובה' שלי זה קצת פחות ממה שאחרים יגידירו 'טובה').

אני יודע שאתה ספציפית לא מתכוון לזה, אבל אחרים שכתבו כאן בהחלט כן, אז אני סתם מתלבש על הפוסט שלך... ;)

המילה היסטריה היא במקום, כשהביקורת משתנה ממשחק למשחק, מרבע לרבע ואפילו מהתקפה להתקפה.
היסטריה לא יכולה להתאים לדברים מנומקים שנאמרים כבר במשך שבועות אם לא חודשים.
לכן כל משחקי המילים האלה וההרגעות, בסגנון "תנשמו" לא רלוונטיות כאן למרבית הדברים שנאמרו.

אני כן מסכים, שיכול להיווצר עיוות של הדברים על מנת להתאים אותם לאג'נדה האישית, או לדברים שנאמרו לפני, ולכן
זה באמת מאוד מוקדם להגיע למסקנות כאלה או אחרות.

צריכים גם להגיד, שכשלון קולוסאלי בעונה אחת, משפיע בהכרח גם על העונה הבאה. גם ברמה התקציבית, גם ברמת
הביטחון של האוהדים בקבוצה, ושל אנשי הקבוצה בעצמם, גם ברמת הסבלנות של מקבלי ההחלטות כלפי אנשי המקצוע
וגם בעניין הפשוט הזה שסגל חדש דורש זמן, ולא מעט, בשביל להתגבש וכנ"ל גם מאמן חדש.

כל זה נאמר לא בשביל להקטין את הביקורת כלפי הקבוצה, אלא למקד אותה כלפי אלה שאחראים למצב הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

Re: חצי גמר טורניר אלון: מכבי ת"א נגד הפועל חולון - חמישי 20

הודעהעל ידי RomanR » 15 ספטמבר 2017, 12:29

MTA2311 כתב:מעניין..

בכמה כדורי סל כבודו המתחסד הצבוע נגע בחייו לפני ששחט את אדלשטיין לאורך כל השבועיים האחרונים?

צר לי, הפכת לגוש עצום של פתטיות. כמעט עצוב לי לראות את זה מהצד, אבל אז אתה כותב הודעה מטומטמת כזאת ומזכיר לי שבעצם i dont give a fuck.

Sent from my MIX using Tapatalk

אם יש לך משהו להגיד בצורה לא מתנשאת ועניינית, אתה מוזמן לפתח דיון, או אפילו לשלוח הודעה בפרטי.
מאחר וyou dont give a fuck, אשמח לדעת מה גרם לך להזדעק מאיפה שלא היית בשבועות האחרונים לצורך הודעה מלאת גועל זו?
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי arel123 » 15 ספטמבר 2017, 13:06

"חייבים להיות יותר עקביים ולהשתפר בהגנה"
במכבי ת"א סיכמו את ההפסד לחולון בהכנה. ספאחיה התלונן על תנאי האולם. קול יעבור בדיקה בכתפו
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 51236.html

נוריס קול אמנם ספג מכה חזקה בכתפו במהלך המשחק, אך בצוות לא נשמעו מודאגים, כמו גם השחקן עצמו, שהעיד שהוא לא חש שמדובר בפציעה רצינית. בכל מקרה, הוא צפוי לעבור בדיקה נוספת במהלך היום, שתוצאותיה יקבעו האם לשלוח אותו גם לבדיקת MRI.
4.10 נכנס להיכל המכבים !

תמונה
סמל אישי של המשתמש
arel123

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 ספטמבר 2017, 14:48

אגב, אם טו הולוואי ייראה העונה כמו השחקן ששיחק על הפרקט אתמול- הוא שווה חוזה ביורוליג.
בזמן שכולם גירבצו בקיץ הוא לקח אליפות בפורטו ריקו עם מספרים אדירים של 20 נקודות (45% לשלוש, 2.4 שלשות במשחק), 8 אסיסטים, 3.3 ריבאונדים למשחק. MVP הגמר.

הוא אף פעם לא היה קלעי כל כך טוב לשלוש. לאורך כל הקריירה נע סביב ה33-35%.
אם הוא איכשהו הצליח להרים את הרמה באספקט הזה, זה יכול להפוך אותו לשחקן מאוד מסוכן, כי יש לו חדירה, פיזיות, סייז טוב (1.81 מ' אבל עם ידיים 1.96) וגם הגנה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים