אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V4

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2017, 01:02

יש אנשים שחושבים שלאמן קבוצה של כוכבים זה הכי קל בעולם. יש כמה מאמנים ישראלים שגם חשבו ככה עד שהגיעו למכבי ולמדו על בשרם...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2017, 01:09

jol9 כתב:אני מסכים עם אנקראם.
משום מה מסינה וז'ליקו, זוכים לקרדיט בלתי מוגבל, למרות שהם מאמנים/אימנו את הקבוצות הכי עשירות באירופה, אבל לאסו לא.

אני לא טוען שלאסו מאמן טוב יותר משניהם. הוא לא. אבל הוא בסה"כ באמת אחלה מאמן. מהצמרת הגבוהה של אירופה.

גונבי דעת בערוץ הספורט כמו אלי סהר יצרו את האגדה הזאת כאילו לאסו הוא מאמן גרוע. למה? כי הוא היה מעלה את רודריגז ברבע השני ולא היה משחק איתו 40 דקות.

אלי סהר ועוד פרשנים בגרוש כמוהו לא מבינים שלקבוצות הספרדיות פרט ליורוליג יש גם את הליגה הספרדית שהיא מאוד קשה, תחרותית וארוכה, וחייבים לתקצב את הדקות של הכוכבים כמו שעושים ב NBA , אחרת הכוכבים האלה ימותו כבר בפברואר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gordonword » 20 ספטמבר 2017, 01:26

כן, כי צריך לשמוע את אלי סהר בשביל להגיע למסקנה שהוא מנהל משחק מהגרועים ביורוליג.
ליגה ספרדית או לא, רודריגז לא משחק ברבע הראשון + דרייפר משחק כל הרבע השלישי בלי שום קשר למשחק זה מטורף, הוא כל כך מקובע שכשהכוכבים לא מפציצים ויש משחק צמוד הוא לא יודע מה לעשות, לא פלא שיש לו רקורד כ״כ רע במשחקים קובעים על תארים, מגיעה קבוצה נחותה עם מאמן שמסוגל להכין את הקבוצה שלו למשחק ספציפי ומולו עומד לאסו שממשיך עם אותם חילופים קבועים ולא יודע מה לשנות במאני טיים.
אבל אני שמח, החתמה טובה בשביל היריבות, שימשיך עד 2030.
סמל אישי של המשתמש
Gordonword

הודעהעל ידי rc4991 » 20 ספטמבר 2017, 01:37

jol9 כתב:אני מסכים עם אנקראם.
משום מה מסינה וז'ליקו, זוכים לקרדיט בלתי מוגבל, למרות שהם מאמנים/אימנו את הקבוצות הכי עשירות באירופה, אבל לאסו לא.

אני לא טוען שלאסו מאמן טוב יותר משניהם. הוא לא. אבל הוא בסה"כ באמת אחלה מאמן. מהצמרת הגבוהה של אירופה.

האמת שזו הסיבה שאני קצת פחות שותף להאדרה שלהם
ועדיין, לאסו לא באותה קטגוריה (לא מאמן מבריק בעיני) ולא עשה משהו מרשים לפני שהגיע לריאל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2017, 01:56

Gordonword כתב:כן, כי צריך לשמוע את אלי סהר בשביל להגיע למסקנה שהוא מנהל משחק מהגרועים ביורוליג.
ליגה ספרדית או לא, רודריגז לא משחק ברבע הראשון + דרייפר משחק כל הרבע השלישי בלי שום קשר למשחק זה מטורף, הוא כל כך מקובע שכשהכוכבים לא מפציצים ויש משחק צמוד הוא לא יודע מה לעשות, לא פלא שיש לו רקורד כ״כ רע במשחקים קובעים על תארים, מגיעה קבוצה נחותה עם מאמן שמסוגל להכין את הקבוצה שלו למשחק ספציפי ומולו עומד לאסו שממשיך עם אותם חילופים קבועים ולא יודע מה לשנות במאני טיים.

גם פאפאלוקס הגדול היה נכנס לשחק ברבע השני באופן קבוע אצל מסינה בצסקא. אז מה?

גם קשישטוף לברינוביץ' כשכיכב בסיינה של פיאניג'יאני תמיד היה עולה ברבע השני. אז מה?

גם ב NBA השחקנים המובילים נכנסים למשחק בדקות קבועות, ויושבים לנוח בדקות קבועות. אז כנראה שהמאמנים ב NBA עוד לא למדו מגאונים כמוך...

אני אמליץ עליך לאמן קבוצה בליגת בתי הכנסת של אלי סהר ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gordonword » 20 ספטמבר 2017, 06:07

felix_r כתב:
Gordonword כתב:כן, כי צריך לשמוע את אלי סהר בשביל להגיע למסקנה שהוא מנהל משחק מהגרועים ביורוליג.

גם קשישטוף לברינוביץ' כשכיכב בסיינה של פיאניג'יאני תמיד היה עולה ברבע השני. אז מה?

גם ב NBA השחקנים המובילים נכנסים למשחק בדקות קבועות, ויושבים לנוח בדקות קבועות. אז כנראה שהמאמנים ב NBA עוד לא למדו מגאונים כמוך...

כן, ספר את זה לסרחיו רודריגז שקיבל 20 דקות בגמר 2014 למרות שהיה הכי טוב, שמרו אותו לליגה? אולי את קארול ששיחק 5 דקות? העיקר שיול קיבל את הדקות שלו, אז מה אם לא קלע, הוא חייב לקבל את אותה כמות דקות.
סמל אישי של המשתמש
Gordonword

הודעהעל ידי jol9 » 20 ספטמבר 2017, 10:05

גורדון, מאמן זה יותר מחלוקת דקות במהלך משחקים.
נכון, הוא מקובע בדרך שבה הוא מנהל את דקות המשחק של השחקנים, אבל זה בערך הדבר היחיד שאנחנו יכולים
לראות, כי אנחנו רואים את ריאל לכל היות 3-4 פעמים בשנה.
אנחנו לא יודעים איך הוא מכין את הקבוצות שלו למשחקים, איך הוא משנה טקטיקות ואסטרטגיות במהלך המשחקים, איך הוא מנהל
סגל ארוך במהלך עונה שלמה, איך הוא מתפקד בליגה המקומית, וכו'.

הוא מאמן שם מ2011.
בזמן הזה הוא לקח 3 אליפויות ספרד, תואר יורוליג אחד, 5 גביעים, היה מאמן השנה בספרד 3 שנים ברציפות, וגם היה מאמן השנה ביורוליג.

אז אפשר להמשיך ולהתקבע בעניין של חלוקת הדקות, אבל ההישגים המקצועיים שלו מדברים בעד עצמם, ומעבר לזה,
כנראה שריאל יודעים מה הם עושים, הרי הם בטח היו יכולים להביא את טרנקיירי או כל מאמן אירופאי אחר חוץ מז'ליקו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 20 ספטמבר 2017, 11:49

Gordonword כתב:
felix_r כתב:

כן, ספר את זה לסרחיו רודריגז שקיבל 20 דקות בגמר 2014 למרות שהיה הכי טוב, שמרו אותו לליגה? אולי את קארול ששיחק 5 דקות? העיקר שיול קיבל את הדקות שלו, אז מה אם לא קלע, הוא חייב לקבל את אותה כמות דקות.

רודריגז היה טוב בהתקפה, אבל היה חלש בהגנה והסתבך בעבירות. רודריגז לא יכל לשמור את הכניסות של רייס, מה לעשות...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 ספטמבר 2017, 16:27

משפיל: רייס נשלח להתאמן עם ברצלונה ב'
לאקס מכבי ת"א הובהר שהוא לא בתוכניות לעונה הקרובה

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 52574.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Gordonword » 20 ספטמבר 2017, 16:42

jol9 כתב:גורדון, מאמן זה יותר מחלוקת דקות במהלך משחקים.
נכון, הוא מקובע בדרך שבה הוא מנהל את דקות המשחק של השחקנים, אבל זה בערך הדבר היחיד שאנחנו יכולים
לראות, כי אנחנו רואים את ריאל לכל היות 3-4 פעמים בשנה.
אנחנו לא יודעים איך הוא מכין את הקבוצות שלו למשחקים, איך הוא משנה טקטיקות ואסטרטגיות במהלך המשחקים, איך הוא מנהל
סגל ארוך במהלך עונה שלמה, איך הוא מתפקד בליגה המקומית, וכו'.

הוא מאמן שם מ2011.
בזמן הזה הוא לקח 3 אליפויות ספרד, תואר יורוליג אחד, 5 גביעים, היה מאמן השנה בספרד 3 שנים ברציפות, וגם היה מאמן השנה ביורוליג.

אז אפשר להמשיך ולהתקבע בעניין של חלוקת הדקות, אבל ההישגים המקצועיים שלו מדברים בעד עצמם, ומעבר לזה,
כנראה שריאל יודעים מה הם עושים, הרי הם בטח היו יכולים להביא את טרנקיירי או כל מאמן אירופאי אחר חוץ מז'ליקו.

אני בניגוד אלייך לא חושב שההישגים מרשימים, אולי כמות הזכיות בגביע, אליפויות בוודאי שאין מספיק ביחס לסגל + החולשה של ברצלונה, ביורוליג יש עוררין שהם כל שנה מפשלים בפיינל פור? 1/7 עם הסגל הראשון או השני בטיבו (או תקציבו) ביורוליג זה רע מבחינתי.

מה בהתנהלות שלו גורם לכם לחשוב שהוא טוב?
סמל אישי של המשתמש
Gordonword

הודעהעל ידי איתי-שגב » 21 ספטמבר 2017, 12:45

http://www.euroleaguebasketball.net/eur ... xqt3dnilv9
Euroleague Basketball presented a basketball calendar proposal to its stakeholders – clubs, domestic leagues, coaches, players, officials – and to FIBA on September 21, 2017, with the aim of finding a solution to the current ‘FIBA 2017 calendar’ and the interference of the so-called ‘FIBA windows’ with the club competitions, both domestic and international, in Europe and beyond. The proposal takes into account the reality of basketball globally, and aims to find a broad understanding on a harmonized calendar for the whole basketball family, making all players available to be present at all official national team events while allowing more of those events to be held on home soil. The participation of the best players is crucial for fans, media and rights holders to fully embrace the project, as well as for national teams and national federations to maintain their traditional status as premium basketball competitions and to be able to have the fairest competition on the court amongst all participants.

The calendar proposal principles have previously been presented to the clubs and has been also shared with all Turkish Airlines EuroLeague participating players through those present at the latest EuroLeague Team Captains Meeting, as well as with all coaches and referees of the competition. Euroleague Basketball is convinced that the opinion of key stakeholders is of utmost importance and needs to be taken into consideration for any definitive calendar that is discussed. The proposal reflects the long-standing position of Euroleague Basketball and its clubs that national teams are one of the cornerstones for the promotion and growth of basketball.

Euroleague Basketball’s calendar proposal emphasizes the importance of having the best players participating with their national teams in the FIBA Qualifiers, FIBA EuroBasket, FIBA Basketball World Cup and Summer Olympic Games whilst respecting the traditional clubs competitions calendar, and opens the door for Euroleague Basketball’s clubs competition calendar to be adjusted in its start dates, end dates and preparation periods to better accommodate national teams’ games and to reach a consensus between all different bodies.

ECA had already sent a similar counter-proposals to FIBA on 23rd April 2012 with the aim of reaching a common agreement; unfortunately, no response has been received to date.

The proposal is based on the following principles:

1. National Federations need their National Team to have the best players available for all official games

2. National Federations need their National Team to play official qualification games on home soil

3. National Team calendar should occupy four weeks per season, in addition to a two week preparation period

4. Club calendar should occupy thirty eight weeks per season

5. Professional basketball players need at least four weeks of complete rest from official activity per season
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי RomanR » 21 ספטמבר 2017, 17:28

ברתומיאו טען בשיחה עם כתבים יוונים שהיורוליג עשוי לגדול ל18 קבוצות כבר בשנה הבאה וצרפת תקבל מקום אחד

http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... 19-season/
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2017, 16:12

המנכ"ל של ז'לגיריס הודיע, כי קבוצתו לא תשחרר את שחקניה למשחקי טורניר המוקדמות של אליפות העולם, שאמורים להתקיים במהלך העונה.

הוא הסביר את ההחלטה כך: השחקנים עובדים אצלנו ומקבלים משכורת. אני לא יכול להגיד להם אל תעבדו, אתם חופשיים למשך שבועים, לכו תשחקו בנבחרת , אנחנו נסתדר ביורוליג בלעדיכם.

בז'לגיריס משחקים שחקני נבחרת ליטא: מילאקניס, אולאנובסס, יאנקונאס וקאבאליאוסקאס. כמו גם ווסיליה מיציץ' מנבחרת סרביה והצרפתי אקסל טופן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2017, 22:07

בטורניר זאדאר באמברג ניצחה את פנרבחצ'ה 90:89 בשתי הארכות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2017, 23:46

בחצי הגמר הראשון של הסופרקאפ הספרדי:

ולנסיה ניצחה את מלאגה 83:78
http://www.fibalivestats.com/u/ACBS/715599/bs.html

בחצי הגמר השני מקל וסילי מובילים על ריאל 9 נקודות במחצית :)

:sharp:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2017, 23:57

felix_r כתב:בטורניר זאדאר באמברג ניצחה את פנרבחצ'ה 90:89 בשתי הארכות

ז'ליקו יוזם משבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 ספטמבר 2017, 01:04

ריאל בלי יול ובלי דונצ'יץ' הפצועים מפסידה לגראן קנאריה של מקל
http://www.fibalivestats.com/u/ACBS/715598/bs.html

צפו להילולה בקרב פרשני כדורסל ישראלים
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 23 ספטמבר 2017, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 23 ספטמבר 2017, 11:58

felix_r כתב:ריאל בלי יול ובלי דונצ'יץ' הפצועים מפסידה לגראן קנאריה של מקל

צפו להילולה בקרב פרשני כרדורסל ישראלים

מקל נתן נוקאאוט לפאבלו לאסו... :laugh1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 23 ספטמבר 2017, 13:14

דונצ'יץ' כן שיחק.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 23 ספטמבר 2017, 15:21

שועל כתב:

דונצ'יץ' כן שיחק.

הוא שיחק, אבל שיחק עם פציעה. אם פקונדו קמפאציו היה מסתדר טוב יותר, דונצ'יץ' לא היה עולה לשחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים