המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:המסקנות הן לא על סמך משחקי האימון.
בהחלט אפשר לנתח התנהלות של קבוצה בקיץ, וההתנהלות של מכבי לא הייתה טובה.
Sent from my MIX using Tapatalk
er79 כתב:אתה מגזים לגבי קיין. הכלאה בין ווימס לפרקינס? עוד לא עשה כלום כדי להימנות באותה שורה עימם. שומר טוב מאוד, טיפש בהתקפה, וכמו שציינת קלעי גרוע ובמיוחד מהעונשין. בוא נמתין עם הכתרים שקשרת לו. אם הוא ישתק את הגארדים של היריבה הגנתית ויקטוף ריבאונדים ויתקרב ל-10 נקודות למשחק מבחינתי דיינו. התקפית לא רואה את זה קורה אבל הלוואי
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:המסקנות הן לא על סמך משחקי האימון.
זו קביעה קלה מאוד.
אי אפשר לצפות מקבוצה שהתנהלה בצורה כל כך שערורייתית במשך שנים לבוא בקיץ אחד ולשנות הכל על הצד הטוב ביותר, בטח כשניקולה ואבי אבן עדיין מחזיקים בכוח כזה בתוך הצוות המקצועי.
כן עשו פה כמה צעדים מעניינים, אפילו אמיצים (גם אם בבירור נדרשים), וחלקם באמת טובים (אני בהחלט רואה פה כמה שחקנים שיוכלו להמשיך איתנו לכמה עונות).
זו התחלה.
צריך לחשוב עכשיו כמה רע זה יכול להראות אם נמשיך לעוד עונת כשלון והדברים לא יתחברו. לתחושתי, הפוטנציאל לקריסה גבוה מדי כרגע, ורכש נוסף יכול בהחלט להרגיע את העניינים.
בינתיים מה שהצלחנו לראות ממכבי זה רוסטר רחב אבל מעט מדי סימני קריאה לגבי השחקנים שבאמת יכולים לסחוב אותה לנצחונות בכל משחק ביציבות.
אפשר יהיה לגנוב משחקים סטייל מלאגה עם הרוטציות האינסופיות, אבל זה לא משהו שיחזיק פה לאורך זמן. גם החזרה של קול לא תפתור את הבעיות של מכבי בכנפיים, וצריך יהיה לתת שם פתרון בדחיפות.
MTA2311 כתב:אי אפשר להשתמש בעובדה שניקולה ואבי עדיין פה כנסיבה מקלה. להפך, זה חלק מהותי בההתנהלות הבעייתית.
מכבי שחררה את כל הסגל הקודם, ואז בנתה סגל חדש בדיוק באותה צורה, רק בהרבה פחות כסף. מחליפים לפני שחקנים מובילים (ככה שנוצר מצב שאין באמת sg בסגל), עמדה 3 חלשה, עמדה 4 שבנויה רק משחקן רוקי מהאדריאטית ועמדה 5 שבנויה משני מחליפים.
אז יכול להיות שזאת קביעה קלה. מכבי לא עשתה יותר מדי בשביל להקשות עליי הקיץ.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אי אפשר להשתמש בעובדה שניקולה ואבי עדיין פה כנסיבה מקלה. להפך, זה חלק מהותי בההתנהלות הבעייתית.
מכבי שחררה את כל הסגל הקודם, ואז בנתה סגל חדש בדיוק באותה צורה, רק בהרבה פחות כסף. מחליפים לפני שחקנים מובילים (ככה שנוצר מצב שאין באמת sg בסגל), עמדה 3 חלשה, עמדה 4 שבנויה רק משחקן רוקי מהאדריאטית ועמדה 5 שבנויה משני מחליפים.
אז יכול להיות שזאת קביעה קלה. מכבי לא עשתה יותר מדי בשביל להקשות עליי הקיץ.
לא. הסגל החדש לא נבנה באותה צורה.
בשנה שעברה היו פה "סופרסטארים" (עלק) והמון ישראלים שלא תרמו בכלום.
השנה לכל שחקן יש צ'יפ על הכתף וכולם חייבים לשחק כדי להוכיח את עצמם, וזה כבר נראה יותר טוב. הרוסטר הישראלי נראה טוב פי מיליון בערך.
יש בסגל שלושה סקנד גארדים. קיין, רול ודיברתולומאו. יש שני רכזים- קול וג'קסון.
אם מכבי תושיב כל אחד מהם בעמדה שלו כמו שצריך ונבן יבנה את ההיררכיה בחוכמה אנחנו גם נראה שהעמדות האלה הן לא הבעיה שלנו בסגל.
אתה תגיד מחליפים לפני מובילים, אבל כשהחתימו את מייקל רול בתוך הרכש הראשון כנראה שהיה איזה הזוי שהאמין שהוא שחקן חמישיה ביורוליג.
גם עמדות 4 ו-5 נראות בסדר על הנייר. בעמדה 5 שני המחליפים הם בסה"כ שחקנים של 14 נקודות מדד כ"א בסדר גודל של 20 דקות למשחק. אפשר להסתדר.
ההימור על בולדן לא היה הכרחי אבל הוא הימור לגיטימי ואולי גם עדיף על ההימור על הברכיים השבורות של קווינסי מילר. רק הזמן יגיד. גם תומאס הוא לא הבעיה של מכבי.
בעמדה 3 באמת שאין לנו כלום, ושם צריכים לבוא התיקונים המיידיים. עוד רכש אחד טוב, ולמכבי כבר יהיו מספיק כלים ועומק כדי להצליח לעשות עונה טובה.
ספאחיה, בטח אחרי הסיבוב בNBA, בהחלט נראה לי כמו אחד שיכול לנהל את הסגל הרחב הזה בהצלחה ולמצוא את המקום לכל אחד.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מסכים עם אחדש... המסקנות כאן מוקדמות מדי.
בשלב הזה אפשר לבחון את רמת האנרגיות והמחויבות וכאלה דווקא ראיתי.
מבחינה מקצועית נטו קשה לדעת איך דברים עוד יתחברו.
אני לא מאוד אופטימי אמנם, אבל הציפיות שלי הוא לא גבוה. לתת עונה טובה יותר
מהקודמת ולהתמודד על ההצלבה.
המסקנות הן לא על סמך משחקי האימון.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מחר מכבי תיבחן מול קבוצת יורוליג טובה, ככה שלא
צריך לחכות 19 יום.
אני חושב שהתחזית שלך הולכת לקיצון של כל הדברים הלא טובים.
איזו תחזית היית נותן בעונת פארגו-פרקינס בתקופת ההכנה?
אני לא חושב שהמשחק הקרוב ייתן לך הרבה אינדיקציות מעבר למה שידוע עד עכשיו.
התחזית שלי מתבססת על הסגל ועל דברים שראיתי במשחקי האימון ורק איששו את מה שחשבתי מראש. מי שחושב שאפשר לקחת אוסף של שחקני דרג שני בליגה הישראלית ולהוסיף להם כמה שחקנים מבוגרים ברמה של מחליפי יורוליג, שחקן צעיר מהליגה האדריאטית, עוד שחקן NBA גמור ועוד שחקן D-LEAGUE ולחשוב שתצא פה קבוצות יורוליג פשוט טועה.
בעונת פארגו-פרקינס היו לך מספר שחקני יורוליג מוכחים כמו בורשטיין, בלו, אליהו, שארפ ועליהם הוספת את סופו, פניני, איידסון (MVP יורוקאפ). הייתה פגיעה בול עם פרקינס ופארגו שזה היה למעשה הדובדבן שאיפשר לך לעשות עונה טובה, אבל גם אם הם היו פחות טובים היה אפשר לעשות הצלבה.
אין בכלל מה להשוות לסגל הנוכחי. בוא נדבר שוב אחרי המשחק מול באמברג. נראה לי שהדיון מוצה לפי שעה.
בוא רק נגיד גם שבורשטיין כבר היה גמור, שארפ היה בפנסיה, אליהו משחק בצד אחד של המגרש ופניני עוד לא ממש היה
שחקן יורוליג מוכח.
אני חושב שהסגל ההוא היה גם לא משהו על הנייר.
צריך לראות איך הקבוצה תתחבר ואיזה אופי ספאחיה יצליח להקנות לה.
החציל האצטקי כתב:אתה תגיד מחליפים לפני מובילים, אבל כשהחתימו את מייקל רול בתוך הרכש הראשון כנראה שהיה איזה הזוי שהאמין שהוא שחקן חמישיה ביורוליג.
MTA2311 כתב:אני לא רואה אף תכנית. הכל אילתור אחד גדול.
Gordonword כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מחר מכבי תיבחן מול קבוצת יורוליג טובה, ככה שלא
צריך לחכות 19 יום.
אני חושב שהתחזית שלך הולכת לקיצון של כל הדברים הלא טובים.
איזו תחזית היית נותן בעונת פארגו-פרקינס בתקופת ההכנה?
אני לא חושב שהמשחק הקרוב ייתן לך הרבה אינדיקציות מעבר למה שידוע עד עכשיו.
התחזית שלי מתבססת על הסגל ועל דברים שראיתי במשחקי האימון ורק איששו את מה שחשבתי מראש. מי שחושב שאפשר לקחת אוסף של שחקני דרג שני בליגה הישראלית ולהוסיף להם כמה שחקנים מבוגרים ברמה של מחליפי יורוליג, שחקן צעיר מהליגה האדריאטית, עוד שחקן NBA גמור ועוד שחקן D-LEAGUE ולחשוב שתצא פה קבוצות יורוליג פשוט טועה.
בעונת פארגו-פרקינס היו לך מספר שחקני יורוליג מוכחים כמו בורשטיין, בלו, אליהו, שארפ ועליהם הוספת את סופו, פניני, איידסון (MVP יורוקאפ). הייתה פגיעה בול עם פרקינס ופארגו שזה היה למעשה הדובדבן שאיפשר לך לעשות עונה טובה, אבל גם אם הם היו פחות טובים היה אפשר לעשות הצלבה.
אין בכלל מה להשוות לסגל הנוכחי. בוא נדבר שוב אחרי המשחק מול באמברג. נראה לי שהדיון מוצה לפי שעה.
בוא רק נגיד גם שבורשטיין כבר היה גמור, שארפ היה בפנסיה, אליהו משחק בצד אחד של המגרש ופניני עוד לא ממש היה
שחקן יורוליג מוכח.
אני חושב שהסגל ההוא היה גם לא משהו על הנייר.
צריך לראות איך הקבוצה תתחבר ואיזה אופי ספאחיה יצליח להקנות לה.
פייר? מרגיש לי שזאת הבנייה הכי גרועה שהייתה מאז שאני עוקב אחרי מכבי.
מעולם לא הייתי פסימי ככה, לא בקיץ של עונת פארגו-פרקינס וגם לא בקיץ שלפני עונת היקמן-לוגאן.
קו אחורי קטן פיזית גם ברמת הליגה התאילנדית, שחקן כל כך חד גוני בעמדה 3, ילד לבד בעמדה 4 וכמעט 0 ספסל, אני נאלץ להסכים איתו.
לדעתי הטעות הכי גדולה של הקיץ הייתה ללכת על פייר ג׳קסון, הוא מהיר כמו שד, אבל לא מפצה על הגמדיות שלו עם קליעה בניגוד לשחקני סיינה בעבר מקנטייר ובובי בראון (ואפילו לא ברמה של מקאלב שלא נחשב לקלעי גדול).
אגב אני עכשיו רואה שבובי גבוה ממנו ב10 ס״מ, אז לא רלוונטי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־23 אורחים