אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם V4

הודעהעל ידי Weems13 » 23 ספטמבר 2017, 18:12

וואו. תומאס רובינסון חתם בחימקי.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ספטמבר 2017, 18:28

Weems13 כתב:וואו. תומאס רובינסון חתם בחימקי.

ואו. החתמה אדירה שלהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ספטמבר 2017, 18:45

בבקשה. ההמתנה משתלמת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 ספטמבר 2017, 18:50

סרברבאק ערס
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 ספטמבר 2017, 18:57

וואו. החתמה פסיכית. חבל. לא השיג חוזה ב-nba ולחלוטין היה עדיף על פרחוסקי. יחד עם האניקאט, אנדרסון וג'נקינס יש להם סגל אתלטי ופסיכי ברמות מבחינת פיזיות ואגרסיביות
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 ספטמבר 2017, 19:00

גם אם מכבי הייתה מחכה חצי שנה הוא לא היה מגיע

Sent from my MIX using Tapatalk
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2017, 20:09

חימקי בנתה קבוצה חזקה מאוד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2017, 20:12

RomanR כתב:ברתומיאו טען בשיחה עם כתבים יוונים שהיורוליג עשוי לגדול ל18 קבוצות כבר בשנה הבאה וצרפת תקבל מקום אחד

http://www.eurohoops.net/en/euroleague/ ... 19-season/

רוצים גם קבוצה מלונדון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 23 ספטמבר 2017, 20:21

rc4991 כתב:
RomanR כתב:ברתומיאו טען בשיחה עם כתבים יוונים שהיורוליג עשוי לגדול ל18 קבוצות כבר בשנה הבאה וצרפת תקבל מקום אחד

רוצים גם קבוצה מלונדון

אני חושב שדיברו על זה שהיא תתחיל מהיורוקאפ, לא? הליגה הבריטית לא חזקה מי יודע כמה
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2017, 20:29

RomanR כתב:
rc4991 כתב:

רוצים גם קבוצה מלונדון

אני חושב שדיברו על זה שהיא תתחיל מהיורוקאפ, לא? הליגה הבריטית לא חזקה מי יודע כמה

ברתומיאו אמר לי לפני שנה שלונדון זה יעד שהם רוצים כבר הרבה זמן
השאיפה שלהם היא להתרחב גיאוגרפית ולהגיע לשווקים נוספים (טעות מקצועית לדעתי)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 ספטמבר 2017, 22:28

מקל מפסיד בגמר הסופרקאפ הספרדי. ולנסיה מנצחת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 ספטמבר 2017, 23:01

rc4991 כתב:
RomanR כתב:
rc4991 כתב:

רוצים גם קבוצה מלונדון

התרחבות גאוגרפית לשווקים גדולים זו טעות, או שמא תהליך מהיר ופזיז בדרך לשם? כי עצם רעיון ההתרחבות הוא מהלך נכון אסטרטגית, פשוט צריך לעשות את זה באופן הדרגתי וחכם. לזרוק קבוצה בריטית ליורוליג מבלי שהתחשלה קודם במפעל אירופי אחר (שלא נדבר על הישגים) ויצרה לעצמה בסיס כלכלי לטווח ארוך, יהיה פחות חכם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 23 ספטמבר 2017, 23:51

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:
RomanR כתב:
rc4991 כתב:

רוצים גם קבוצה מלונדון

התרחבות גאוגרפית לשווקים גדולים זו טעות, או שמא תהליך מהיר ופזיז בדרך לשם? כי עצם רעיון ההתרחבות הוא מהלך נכון אסטרטגית, פשוט צריך לעשות את זה באופן הדרגתי וחכם. לזרוק קבוצה בריטית ליורוליג מבלי שהתחשלה קודם במפעל אירופי אחר (שלא נדבר על הישגים) ויצרה לעצמה בסיס כלכלי לטווח ארוך, יהיה פחות חכם.

בכל מקרה זה לא יהיה חכם (מקצועית) כי אני בספק אם הם יעמידו בעתיד הקרוב (בעשר השנים הקרובות) קבוצה תחרותית אפילו ליורוקאפ. אני מניח שהרעיון בעיקר כלכלי ושיווקי, אבל זו טעות איומה. מה שטוב בפורמט החדש הוא שרוב הנמושות נעלמו למרות שזה בא על חשבון נציגות ממדינות מסויימות. לא צריך לחזור שוב לימים האלה, גם לא תמורת 2 קבוצות.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 ספטמבר 2017, 00:08

אני חושב שהתכניות של ג'ורדי הן גדולות יותר מסתם להכניס עוד קבוצה ליורוליג...

לדעתי המטרה שלו היא ליצור ליגה דמויית NBA. כלומר ליגה סגורה, שיישחקו בה מועדונים מהערים הגדולות והמעניינות
שיש לאירופה להציע. באופן כזה הכדורסל יגיע גם למקומות פחות מזוהים כמו לונדון, פריז וברלין.
ברגע שתהיה קבוצת EBA שכזאת בלונדון פריז או כל מקום אחר, זה יהפוך לאטרקציה תיירותית, מעבר למשהו בשביל האוהדים,
בדיוק כמו שהמשחקים של הניקס או של ברצלונה, הם לא רק לאוהדי הקבוצות, אלא גם למאות אלפי התיירים שמשלמים
כסף רב עבור החווייה.

כמובן שזה ייקח זמן להגיע למצב כזה, אבל לדעתי בסוף זה יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 ספטמבר 2017, 00:17

rc4991 כתב:בכל מקרה זה לא יהיה חכם (מקצועית) כי אני בספק אם הם יעמידו בעתיד הקרוב (בעשר השנים הקרובות) קבוצה תחרותית אפילו ליורוקאפ. אני מניח שהרעיון בעיקר כלכלי ושיווקי, אבל זו טעות איומה. מה שטוב בפורמט החדש הוא שרוב הנמושות נעלמו למרות שזה בא על חשבון נציגות ממדינות מסויימות. לא צריך לחזור שוב לימים האלה, גם לא תמורת 2 קבוצות.

לא, אתה לחלוטין טועה. אי אפשר להפריד את העניין הכלכלי מהעניין המקצועי. יותר שווקים = יותר כסף מזכויות שידור וספונסרים = קבוצות מבוססות וטובות יותר. השוק הצרפתי והשוק הבריטי הם יעדים אסטרטגיים חשובים מאוד להתפתחות הכלכלית של הליגה, ומספיק לראות את הכספים העצומים שהכדורגל מכניס שם. ליגת הכדורסל בצרפת מתפתחת יפה, ואני לא רואה סיבה שלא לתת לה מקום ביורוליג מורחב. לגבי הבריטים, יש להם עוד דרך ארוכה לטעמי, ולכן אמרתי שצריך לעשות זאת באופן הדרגתי וחכם. יצטרכו לשלב קבוצה/קבוצות באירופה במשך מספר שנים, ולבחון את ההשתלבות (כלכלית ומקצועית) שלהן. להכניס לשם קבוצה שלא עשתה כלום ולא יצרה לעצמה בסיס אוהדים/כלכלי איתן, יהיה על גבול הטיפשי.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 24 ספטמבר 2017, 00:29

אחדשיודע כתב:
rc4991 כתב:בכל מקרה זה לא יהיה חכם (מקצועית) כי אני בספק אם הם יעמידו בעתיד הקרוב (בעשר השנים הקרובות) קבוצה תחרותית אפילו ליורוקאפ. אני מניח שהרעיון בעיקר כלכלי ושיווקי, אבל זו טעות איומה. מה שטוב בפורמט החדש הוא שרוב הנמושות נעלמו למרות שזה בא על חשבון נציגות ממדינות מסויימות. לא צריך לחזור שוב לימים האלה, גם לא תמורת 2 קבוצות.

לא, אתה לחלוטין טועה. אי אפשר להפריד את העניין הכלכלי מהעניין המקצועי. יותר שווקים = יותר כסף מזכויות שידור וספונסרים = קבוצות מבוססות וטובות יותר. השוק הצרפתי והשוק הבריטי הם יעדים אסטרטגיים חשובים מאוד להתפתחות הכלכלית של הליגה, ומספיק לראות את הכספים העצומים שהכדורגל מכניס שם. ליגת הכדורסל בצרפת מתפתחת יפה, ואני לא רואה סיבה שלא לתת לה מקום ביורוליג מורחב. לגבי הבריטים, יש להם עוד דרך ארוכה לטעמי, ולכן אמרתי שצריך לעשות זאת באופן הדרגתי וחכם. יצטרכו לשלב קבוצה/קבוצות באירופה במשך מספר שנים, ולבחון את ההשתלבות (כלכלית ומקצועית) שלהן. להכניס לשם קבוצה שלא עשתה כלום ולא יצרה לעצמה בסיס אוהדים/כלכלי איתן, יהיה על גבול הטיפשי.

רק שאתה מבסס את זה מנקודת הנחה שזה יכניס ליורוליג הרבה כסף וזה כלל לא ברור לאור הרמה שם
אני בספק שהנציגה הצרפתית לא תהיה נמושה (כפי שהיו עד כה) ועוד יותר סקפטי לגבי האנגלים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 24 ספטמבר 2017, 00:49

לא חייב להכניס "הרבה כסף", מספיק שיכניסו יותר כסף ממה שיש עכשיו. אם תהיה למשל נציגה צרפתית, הערוץ הצרפתי שמשדר את היורוליג יצטרך לשלם יותר. כנ"ל לגבי הבריטים (ששם כאמור, אני חשוב שעוד צריכים לעבור תהליך כלשהו לפני שמקפיצים אותם ליורוליג). וכמובן שלוקחים בחשבון שקבוצת יורוליג תחרותית (במתכונת החדשה), עשויה לעזור להתפתחות הכדורסל במדינות הללו ולמשוך קהלים חדשים. זה תהליך, זה לא משהו שאמור לקרות בבת אחת, אבל ביורוליג חייבים לנסות להתפתח כלכלית ולחשוף את הליגה במקומות נוספים. "טעות איומה" זה לעמוד מנגד, כאשר ה-NBA והליגה הסינית מתעצמות כלכלית עם כל יום שעובר.
איפה הייתה אגב הליגה הגרמנית עד לפני כמה שנים? גם הם היו כלום ושום דבר. עד לפני שנה גם אמרו שהליגה הגרמנית לא צריכה לזכות במקום אוטומטי ביורוליג. הליגה הצרפתית מתקדמת יפה, הקובצות שלו הגיעו לשלב הגבוהים במפעלים של פיב"א ולפני שנתיים שטרסבורג הגיעה לגמר היורוקאפ (שזה כמעט מקום אוטומטי ביורוליג).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 24 ספטמבר 2017, 00:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי jol9 » 24 ספטמבר 2017, 00:50

אחדשיודע כתב:

אני חושב שבמודל של ליגת כדורסל מאוחדת דמויית הNBA, זה לחלוטין לא משנה מאיזו ליגה מגיעה הקבוצה, מה המסורת שלה,
ומה בסיס האוהדים שלה.
מוצר טוב יקנו, בטח במקומות כמו לונדון ופריז.

לצורך העניין, שום אלופה צרפתית מהשנים האחרונות, לא מעניינת את היורוליג, כי היא משחקת בעיר קטנה עם היכל קטן.

לא סתם רוב הקבוצות ביורוליג,משחקות בערים אירופאיות חשובות ומרכזיות - איסטנבול, מדריד, ברצלונה, תל אביב, בלגרד, אתונה, מוסקבה, מילאנו.
לדעתי המתכונת הזאת תתחזק ותלך. לא סתם ג'ורדי לא מעוניין במגדל. השוק הזה מוצא מבחינתו עם מכבי.
יש לו תכניות הרבה יותר גדולות מאדון אורי אלון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2017, 00:53

התכנית על קבוצה בריטית היא בת 15 שנה בערך. לא יוצא ממנה כלום בינתיים.

אם אני צריך לנחש למי יתנו כרטיס ליורוליג במקרה של הרחבה, אני אהמר על עוד קבוצה גרמנית - באיירן. נכון, כדורסל לא עומד בראש ההתעניינות בגרמניה, אבל בכל זאת הליגה שם מתפתחת משנה לשנה, וגם השוק הגרמני הוא הכי גדול באירופה!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2017, 00:55

חצי הגמר של הסופרקאפ באיטליה:

מילאנו מנצחת את טרנטו 74:65 , גאודלוק מצטיין עם 24

ונציה מנצחת את דינאמו ססארי 86:79
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים