גמר טורניר כרתים: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, ראשון, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גמר טורניר כרתים: מכבי ת"א נגד אולימפיאקוס, ראשון, 21:00

הודעהעל ידי moring1 » 24 ספטמבר 2017, 23:08

להפיל הכל על ג'קסון וקול זה טיפשי ולא יצא מזה כלום.
או ששאר השחקנים יתפסו את עצמם בידיים או שהלכה לה עוד עונה.
moring1

הודעהעל ידי felix_r » 24 ספטמבר 2017, 23:15

יש! כל הזמן ניסיתי להזכר את מי מזכיר לי תומאס. ועכשיו סופסוף עלה לי השם! רודני ווייט! ההוא שאפי בירנבוים הביא מהליגה הסינית, נראה כמו כלום ונזרק אחרי תקופה קצרה :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי BIG sofo » 24 ספטמבר 2017, 23:28

ווואו משחק גרוע של מכבי...
אבל זאת רק תחילת עונה...
מי שבנתיים טוב זה פייר ג'קסון
BIG sofo

הודעהעל ידי moring1 » 24 ספטמבר 2017, 23:32

felix_r כתב:יש! כל הזמן ניסיתי להזכר את מי מזכיר לי תומאס. ועכשיו סופסוף עלה לי השם! רודני ווייט! ההוא שאפי בירנבוים הביא מהליגה הסינית, נראה כמו כלום ונזרק אחרי תקופה קצרה :laugh2

תומאס לפחות נותן משהו ההוא היה קטסטרופה.
אם לומר את האמת השחקנים היחידים שמראים אינטיליגנציה הם רול וג'ון ואולי גם ג'קסון לפעמים.
סתכלו לדוגמה על השחקנים באולימפיאקוס, מקבלים כדור ולא מהססים לרגע, או הטעיה וחדירה או מסירה לשחקן פנוי, אירופאים קלאסיים קרי רוח.
לעומת זאת סתכלו על קיין חדירה פנויה ואלוהים יודע מה הוא חשב באותו רגע שהוא קפץ ככה כמו אידיוט.
moring1

הודעהעל ידי Dani2277 » 24 ספטמבר 2017, 23:40

תראו את הפתיח של הסרטון

Dani2277

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 ספטמבר 2017, 23:42

זו ההזדמנות לספר שאנשי המכירות של מכבי ישבו על אבא שלי במשך שבועות והכניעו אותו היום ובעצם אני מנוי לעונה הפיננסית הזאת? (אפשר להסתכל על זה כ"תרומה למועדון"?)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי moring1 » 24 ספטמבר 2017, 23:48

החציל האצטקי כתב:זו ההזדמנות לספר שאנשי המכירות של מכבי ישבו על אבא שלי במשך שבועות והכניעו אותו היום ובעצם אני מנוי לעונה הפיננסית הזאת? (אפשר להסתכל על זה כ"תרומה למועדון"?)

כן תרומה לכלום ושום דבר..תקווה שספאחיה יעשה קסמים.
moring1

הודעהעל ידי RomanR » 25 ספטמבר 2017, 00:04

החציל האצטקי כתב:זו ההזדמנות לספר שאנשי המכירות של מכבי ישבו על אבא שלי במשך שבועות והכניעו אותו היום ובעצם אני מנוי לעונה הפיננסית הזאת? (אפשר להסתכל על זה כ"תרומה למועדון"?)

תהנה, עונה פיננסית או לא
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ספטמבר 2017, 00:11

RomanR כתב:

תהנה, עונה פיננסית או לא

הלוואי שאהנה. אם לא, חמישי בערב זה אחלה יום לעשות בו כסף.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ספטמבר 2017, 03:06

ועכשיו גם ראיתי את המשחק בהקלטה.

טוב, מה אגיד? אני מודאג.
פייר ג'קסון הוא יופי של סקורר ופליימייקר. דיברתולומאו האסל-פלייר ברמה הכי גבוהה שיש.
וכאן בערך זה נגמר!

וזה מדאיג מאוד.
האופטימיות שגיליתי במשחק הקודם לגבי קיין ובולדן הלכה 7 צעדים אחורה.
קיין עשה במשחק הקודם את הטוב ביותר ברגע שהבין שהוא לא צריך לכפות את עצמו, וברגע שהצליח לעשות את הנזק שלו רק בסוג של 3&D.
בולדן היה אקטיבי יותר עם הכדור בידיים ובמעבר ומול יריבה רצינית הוא לא מקבל את הטאצ'ים האלה בכלל. הקליעה שלו משלוש כרגע לא קיימת, והחשש הוא שהלכנו לישון עם ילדים ונתעורר עם פיפי במיטה.

התלות ההתקפית בג'קסון היא מוגזמת לחלוטין ועל אף הניצוצות הפארגויים (איך זה שרק אני אומר את זה???), בלי צוות מסייע אין עם מי לדבר.

ספאחיה לא מנסה או לא מצליח להפעיל אף אחד מהגבוהים שלו. תומאס עושה תומאס, וזהו.
תסלחו לי שאני לא מחזיק מפרחוסקי, אבל אם הוא ימשיך בקצב הזה הבן אדם ילך הביתה בתוך חודש.
בולדן עוד הראה כמה ניצוצות שיכולים להשאיר אותו לפחות על הספסל, וטיוס נראה הרבה יותר טוב מארט גם אם בכושר פיזי מזעזע (ואולי זה כבר הגיל?).

ברגע שנוריס קול יחזור תהיה למכבי אחלה של עמדה מס' 1, אבל אם דיברתי קודם באופטימיות על תרומה מיתר העמדות כרגע אני מאוד מודאג.
זה לא 3, לא 4, לא 5, וגם עמדה 2 תלויה במצבי הרוח של קיין שנבן יצטרך להבין שהוא האיכותי מבין האופציות שלו אבל דורש אילוף רציני.

ההגנה של מכבי ממש לא שלאגר ואני לא הייתי מתרגש מהחצי הראשון הסביר שהיה לנו. טיוס ופרחוסקי רכים מאוד, בולדן די מזעזע ועל תומאס אין מה לדבר, כשהקו האחורי בלי ג'ון וקיין גם הוא פריך לגמרי.

הקבוצה הזאת יכולה להיות מודחת מגביע ווינר מול הפועל ת"א או הרצליה או ראשון. משהו כאן נאיבי מדי, וזה חייב להעצר ומוקדם מאוד.
נכון שאת הכסף סופרים בסוף, אבל מכבי זה מועדון שחייב לבנות את הבטחון שלו מהישגים ומנצחונות. אנחנו לא טאו ויטוריה ולא באמברג.

חסר לי פה באנקר עצבני שיוכל להיות כינור שני לג'קסון ובתקווה שגם לקול.
חסר לי שחקן עם כשרון וניסיון. הקבוצה צריכה חיזוק.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי moring1 » 25 ספטמבר 2017, 03:22

החציל האצטקי כתב:ועכשיו גם ראיתי את המשחק בהקלטה.

טוב, מה אגיד? אני מודאג.
פייר ג'קסון הוא יופי של סקורר ופליימייקר. דיברתולומאו האסל-פלייר ברמה הכי גבוהה שיש.
וכאן בערך זה נגמר!

וזה מדאיג מאוד.
קיין עשה במשחק הקודם את הטוב ביותר ברגע שהבין שהוא לא צריך לכפות את עצמו, וברגע שהצליח לעשות את הנזק שלו רק בסוג של 3&D.
בולדן היה אקטיבי יותר עם הכדור בידיים ובמעבר ומול יריבה רצינית הוא לא מקבל את הטאצ'ים האלה בכלל. הקליעה שלו משלוש כרגע לא קיימת, והחשש הוא שהלכנו לישון עם ילדים ונתעורר עם פיפי במיטה.

התלות ההתקפית בג'קסון היא מוגזמת לחלוטין ועל אף הניצוצות הפארגויים (איך זה שרק אני אומר את זה???), בלי צוות מסייע אין עם מי לדבר.

תסלחו לי שאני לא מחזיק מפרחוסקי, אבל אם הוא ימשיך בקצב הזה הבן אדם ילך הביתה בתוך חודש.
בולדן עוד הראה כמה ניצוצות שיכולים להשאיר אותו לפחות על הספסל, וטיוס נראה הרבה יותר טוב מארט גם אם בכושר פיזי מזעזע (ואולי זה כבר הגיל?).

ברגע שנוריס קול יחזור תהיה למכבי אחלה של עמדה מס' 1, אבל אם דיברתי קודם באופטימיות על תרומה מיתר העמדות כרגע אני מאוד מודאג.
זה לא 3, לא 4, לא 5, וגם עמדה 2 תלויה במצבי הרוח של קיין שנבן יצטרך להבין שהוא האיכותי מבין האופציות שלו אבל דורש אילוף רציני.

ההגנה של מכבי ממש לא שלאגר ואני לא הייתי מתרגש מהחצי הראשון הסביר שהיה לנו. טיוס ופרחוסקי רכים מאוד, בולדן די מזעזע ועל תומאס אין מה לדבר, כשהקו האחורי בלי ג'ון וקיין גם הוא פריך לגמרי.

הקבוצה הזאת יכולה להיות מודחת מגביע ווינר מול הפועל ת"א או הרצליה או ראשון. משהו כאן נאיבי מדי, וזה חייב להעצר ומוקדם מאוד.
נכון שאת הכסף סופרים בסוף, אבל מכבי זה מועדון שחייב לבנות את הבטחון שלו מהישגים ומנצחונות. אנחנו לא טאו ויטוריה ולא באמברג.

תיאור מדויק, יש תחושה של נאיביות.
פרחובסקי מתנהג כמו איזה תייר רוסי בטיילת, ובכלל זה נראה שחלק מהשחקנים אדישים מדיי וזה גדול עליהם .
moring1

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2017, 05:54

jol9 כתב:אפשר לצאת אופטימיים אם מסתכלים למשל על המחצית הראשונה, שם מכבי שיחקה טוב מאוד.

הקבוצה היא חדשה לחלוטין, יש בה עומק, אבל אני מסכים שאין מספיק כשרון ואיכות.
ספאחיה יצטרך להיות חד מאוד בניהול המשחקים, וללכת עם השחקנים שהגיעו באותו המשחק הספציפי, בשביל זה בונים סגל ארוך.

אתה אחד המצחיקים. ממה אתה אופטימי? מג'ייק כהן וזוסמן ששיחקו טוב מול החמישיה השלישית של אוליפיאקוס? רוב משחק שוחק עם שחקנים לא רלוונטיים משני הצדדים.

בשורה התחתונה, אין למכבי אפילו שחקן אחד שיכול ליצור ברמת יורוליג. ג'קסון הכי קרוב לזה, אבל הוא לא מסוגל לסיים מול גבוהי יורוליג והקליעה שלו לא מספיק טובה. אחריו יש את תומאס וקיין שהם בדיוק מה שהם.

טיוס נראה שהגיע לפה לסגור את הפנסיה ופרחובסקי הוא לחלוטין מיותר בהרכב שאין אף אחד שיודע או רוצה למסור. במקומו היה צריך להביא גבוה הגנתי.

שעון האשליות של הפריסיזן הולך ואוזל. עוד מעט ייגמר הסרט. בקרוב המציאות.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2017, 09:09

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אפשר לצאת אופטימיים אם מסתכלים למשל על המחצית הראשונה, שם מכבי שיחקה טוב מאוד.

הקבוצה היא חדשה לחלוטין, יש בה עומק, אבל אני מסכים שאין מספיק כשרון ואיכות.
ספאחיה יצטרך להיות חד מאוד בניהול המשחקים, וללכת עם השחקנים שהגיעו באותו המשחק הספציפי, בשביל זה בונים סגל ארוך.

אתה אחד המצחיקים. ממה אתה אופטימי? מג'ייק כהן וזוסמן ששיחקו טוב מול החמישיה השלישית של אוליפיאקוס? רוב משחק שוחק עם שחקנים לא רלוונטיים משני הצדדים.

בשורה התחתונה, אין למכבי אפילו שחקן אחד שיכול ליצור ברמת יורוליג. ג'קסון הכי קרוב לזה, אבל הוא לא מסוגל לסיים מול גבוהי יורוליג והקליעה שלו לא מספיק טובה. אחריו יש את תומאס וקיין שהם בדיוק מה שהם.

טיוס נראה שהגיע לפה לסגור את הפנסיה ופרחובסקי הוא לחלוטין מיותר בהרכב שאין אף אחד שיודע או רוצה למסור. במקומו היה צריך להביא גבוה הגנתי.

שעון האשליות של הפריסיזן הולך ואוזל. עוד מעט ייגמר הסרט. בקרוב המציאות.

אופטימי מהמחצית הראשונה שהיתה טובה. מול הרכב שלישי או שני של אול', זה לא ממש משנה (בייחוד שהם די שיחקו
8 על 5).
זה כמובן לא אומר כלום. עוד מוקדם מאוד, והקבוצה עוד לא מחוברת, אבל יש כיוונים שאהבתי, כמו למשל את המשחק המרווח
עם ארבעה קלעים, יכול לתת לג'קסון לנוח.

זה לא שאני חושב שמכבי הולכת לדרוס את אירופה. די הפוך מזה, אבל כמו שאמרתי הציפיות שלי מלכתחילה לא ממש גבוהות.

לפחות שלא נסבול כמו בעונה שעברה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 ספטמבר 2017, 09:37

jol9 כתב:אופטימי מהמחצית הראשונה שהיתה טובה. מול הרכב שלישי או שני של אול', זה לא ממש משנה (בייחוד שהם די שיחקו
8 על 5).
זה כמובן לא אומר כלום. עוד מוקדם מאוד, והקבוצה עוד לא מחוברת, אבל יש כיוונים שאהבתי, כמו למשל את המשחק המרווח
עם ארבעה קלעים, יכול לתת לג'קסון לנוח.

זה לא שאני חושב שמכבי הולכת לדרוס את אירופה. די הפוך מזה, אבל כמו שאמרתי הציפיות שלי מלכתחילה לא ממש גבוהות.

לפחות שלא נסבול כמו בעונה שעברה...

להיות אופטימי ממשחק בין שחקנים שבכלל לא ישחקו ביורוליג זה קצת מוזר. זה שג'ייק כהן חגג מול החמישייה השלישית של אוליפיאקוס זה לא באמת מעניין.

ביורוליג אתה לא יכול לעשות נקודות בלי שאתה שובר את ההגנה או ע"י גארד שחודר ומוציא כדור או ע"י הכנסת כדור פנימה לגבוה. "המשחק המרווח" שאתה מדבר עליו לא רלוונטי לכלום.

אתה עוד לא מבין את זה, אבל אתה הולך להתגעגע מאוד לעונה שעברה. אירופה הולכת לדרוס אותך כמו שמכבי לא נדרסה אי פעם בהסטוריה שלה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 25 ספטמבר 2017, 09:44

החציל האצטקי כתב:ועכשיו גם ראיתי את המשחק בהקלטה.

טוב, מה אגיד? אני מודאג.
וכאן בערך זה נגמר!

וזה מדאיג מאוד.

לא הייתי רץ לסיייפא שלך , זאת נאיביות לחשוב שקבוצה חדשה לחלוטין , תנצח את אולימפיאקוס ושופטיה לאחר 4-5 משחקי אימון ,ועוד יותר נאיביות לחשוב שחילופים של שחקנים אחרי חודש יעזרו במשהו.
ספחיה עשה חלוקת דקות ועומס , גם ע"ח הפסד , אין שום סרט שביום כזה ג'קסון לא משחק 30-34 דקות , ברבע השלישי מכבי כלל לא יכלה לפתח משחק , או הגנה בכלל כי היו לה איזה 5 עבירות לאחר 2 דקות , חלקם מומצאות.יחד עם קול מכבי יכולה להרים עמדות 1-2 סבירות לחלוטין והרבה יותר מאוזנות (ג'ון די לא יקבל כל כך הרבה דקות , לפחות לא בתחילת עונה) , מה שמדאיג זה נושא הקו הקדמי , אם בולדן לא ישתפר , ויפעילו אותו בצורה יותר יעילה , אם פרחובסקי יעלה וירד להגנה מבלי להכניס לו כדור פנימה כמו שצריך , ואם לא ישתמשו בתומאס לצורך סקורינג בלבד , אזי מצבנו יהיה רע מאד.
היתה מחצית ראשונה טובה מאד שאילולי שטות מטופשת של ג'קסון היינו מסיימים אותה ביתרון 8 , ועדיין למרות הרבע השלישי הרע , עמדנו איתם על 5 הבדל איזה 5 דקות ברבע הרביעי מבלי שאף קבוצה תקלע סל , קשה מאד לנצח קבוצה שמקבלת פי 3 זריקות עונשין ממך , אני חושב שסטרלניקס לבד זרק יותר מהעונשין מכל הקבוצה שלנו , בכל מקרה מכבי חייבת לעבוד על שיתוף הגבוהים שלה , בלי זה ולא משנה איזה חילופים נעשה ועל איזה שחקנים.
ۤ
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 25 ספטמבר 2017, 10:11

חציל, כפי שאתה נוכח בעצמך ההתלהבות שלך מקיין צריכה לעבור צינון משהו. אין לך מה לבנות עליו הרים וגבעות. לא ייצא מזה כלום. גקסון עדיין מטריד אותי אבל אתמול היה טוב יותר. לדעתי הוא יהיה אפקטיבי יותר כל עוד ייצור לאחרים וגם לעצמו, אך בתנאי שלא ייכנס לעובי היער בצבע כי הסייז שלו הוא לרועץ עבורו. הוא חייב לדעת איפה המגבלות שלו. גם בולדן ופרחוסקי ממשיכים להטריד אותי. לגבי הבלארוסי, כרגע אני מאשים יותר את המאמן והשחקנים שטרם מצאו את הדרך לנצל אותו כפי שהוא הוכיח שניתן. דיברתולומאו אני מת עליו, לא יעזור כלום, אבל אתמול הכריח יותר מדי. לדעתי משעור וזוסמן היו צריכים לקבל יותר דקות. בוא נראה איך זה ייראה שקול יחזור.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 ספטמבר 2017, 12:52

גם אם מגלים סבלנות, צריך לדעת עם מי אפשר וצריך לעשות את זה. אני אבין לגמרי אם ידחפו בכוח שני ילדים כמו זוסמן ובולדן עד שילמדו לשחק.
אני אבין לגמרי אם מכבי תעמיד הרכב של ג'קסון, קיין, זוסמן, בולדן וטיוס וג'קסון וקיין ישחקו הירו בול עד שהשלושה האחרים ירימו את הרמה שלהם בהתקפה (הגנתית הם גם חייבים להשתפר, אבל הם הטובים בעמדותיהם).

ללכת על כל מיני הרכבי תחת עם ג'קסון, רול, משעור, כהן ושגב זה מגוחך. השניים האחרונים רעים לתפארת ואני לא מבין למה משחקים כ"כ הרבה דקות במקום למצוא דרכים להפעיל בכוח את ארט.
יכול להיות שלנבן יש תוכניות וציפיות אחרות, אבל אני חושב שזוסמן ובולדן הם השניים שיצטרכו דחיפה משמעותית כדי להתחיל לחשוף את הפוטנציאל הגבוה שלהם, וקיין יצטרך דקות כדי ללמוד לשחק חכם יותר ובתוך השטף.

עם כל הכבוד למייקל רול, כארם משעור שעולים כרגע בחמישייה- הם לא טובים מספיק לכלום, וראוי שיקבלו נישה של רול (חה חה) פליירס ותו לאו.

בכל מקרה, מסתובב שחקן מצויין כמו דריק וויליאמס בשוק עכשיו, שמאוד מתאים למה שהקבוצה הזאת מנסה לעשות. יכול לשחק 3, 4, 5 באירופה לדעתי.
אם תקועים, יש מישהו שאפשר לכוון אליו. זה כמובן יעלה כסף, אבל בשונה מכל מני שחקנים ב275K הוא גם כשרון מוכח.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 25 ספטמבר 2017, 15:18

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי anthony » 25 ספטמבר 2017, 15:20

אני ממעט לכתוב פה הודעות אבל הפעם הייתי חייב.
אנשים נגררים פה לפסימיות וחורצים גורלות מוקדם מאוד.
חברים אנחנו מדברים על קבוצה חדשה לחלוטין שנבנתה מאפס, שחקנים שלא מכירים אחד את השני בכלל, שום אימון או משחק אימון יכולים לתת אינדיקציה לגבי מה שנראה העונה, הקבוצה של 2013-2014 הייתה צריכה חצי שנה כדי להתחבר.
הרי ברור לכולם שברגע שהקבוצה תשחק משחק רשמי הפאן המנטלי ייכנס לפעולה, האינטנסיביות תהיה אחרת וזה ייראה שונה.
חסר לנו דוגמאות הפוכות? זכורות לי כמה שנים שמכבי כיכבה במשחקי ההכנה, ניצחה את אריות אירופה, לקחה את גביע ווינר בהליכה, וככל שהתקדמה העונה הקבוצה התרסקה, מקצועית וחברתית.

בנוגע לאולימפיאקוס, שיחקנו מול קבוצה מצויינת, מאומנת, שחקנים מעולים שרצה יחד מספר שנים.

אין ספק שהקיץ הזה היה מלא בהחתמות עם סימני שאלה וכוכביות אדומות בוהקות, שחקנים שעל הנייר נחשבים שיא הבינוניות ובשנים קודמות בצחוק אפילו לא היו מוזכרים כמועמדים למכבי.
אבל רבאק, הקבוצה לא שיחקה משחק רשמי אחד ואנשים פה כבר סגרו את העונה עם כישלון.

תנשמו עמוק, קחו את משחקי האימון בפרופורציה המתאימה ותנו להם לעבוד!
anthony

הודעהעל ידי שועל » 25 ספטמבר 2017, 15:54

אף אחד לא נגרר למסקנות סופיות. בסה''כ נכתבים פה הרשמים משורה של משחקי אימון, והם מדאיגים מאוד, ומאוששים בעיות והימורים שידענו עליהם מראש.

לא ההפסד הוא הסיבה לדאגה, כי זה באמת לא משנה, ואפילו הרבע הראשון שאותו ניצחנו היה לא מעודד.

הייתה כאן בנייה קולקלת ומלאה בהימורים, שזה הדבר האחרון שצריך לקחת בבניית קבוצה חדשה, במיוחד אחרי שנים כאלו. מדברים פה על סבלנות ועל זה שמדובר בקבוצה חדשה, אבל אוטוטו מתחילה עונת יורוליג, בה כל הפסד יכול להיות קריטי, למכבי אין זמן, ומה שהיה דרוש דווקא בגלל שזו קבוצה חדשה, זה כמה מניות בטוחות, בנייה נכונה וכמה שפחות הימורים שערורייתיים, כדי שהעסק יתחבר ומהר, וזה לא נעשה.

הציפייה המינימלית היא, שאם כבר משחררים את כל השחקנים ובונים משהו חדש לחלוטין, אז שינצלו את ההזדמנות ויעשו את זה בצורה הכי נקייה ומאוזנת שניתן. במקום זה בנו סגל מלא בבעיות חדשות. משחקי האימון מדאיגים ומאוששים את זה.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים