המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:יש! כל הזמן ניסיתי להזכר את מי מזכיר לי תומאס. ועכשיו סופסוף עלה לי השם! רודני ווייט! ההוא שאפי בירנבוים הביא מהליגה הסינית, נראה כמו כלום ונזרק אחרי תקופה קצרה
החציל האצטקי כתב:זו ההזדמנות לספר שאנשי המכירות של מכבי ישבו על אבא שלי במשך שבועות והכניעו אותו היום ובעצם אני מנוי לעונה הפיננסית הזאת? (אפשר להסתכל על זה כ"תרומה למועדון"?)
החציל האצטקי כתב:זו ההזדמנות לספר שאנשי המכירות של מכבי ישבו על אבא שלי במשך שבועות והכניעו אותו היום ובעצם אני מנוי לעונה הפיננסית הזאת? (אפשר להסתכל על זה כ"תרומה למועדון"?)
RomanR כתב:החציל האצטקי כתב:זו ההזדמנות לספר שאנשי המכירות של מכבי ישבו על אבא שלי במשך שבועות והכניעו אותו היום ובעצם אני מנוי לעונה הפיננסית הזאת? (אפשר להסתכל על זה כ"תרומה למועדון"?)
תהנה, עונה פיננסית או לא
החציל האצטקי כתב:ועכשיו גם ראיתי את המשחק בהקלטה.
טוב, מה אגיד? אני מודאג.
פייר ג'קסון הוא יופי של סקורר ופליימייקר. דיברתולומאו האסל-פלייר ברמה הכי גבוהה שיש.
וכאן בערך זה נגמר!
וזה מדאיג מאוד.
האופטימיות שגיליתי במשחק הקודם לגבי קיין ובולדן הלכה 7 צעדים אחורה.
קיין עשה במשחק הקודם את הטוב ביותר ברגע שהבין שהוא לא צריך לכפות את עצמו, וברגע שהצליח לעשות את הנזק שלו רק בסוג של 3&D.
בולדן היה אקטיבי יותר עם הכדור בידיים ובמעבר ומול יריבה רצינית הוא לא מקבל את הטאצ'ים האלה בכלל. הקליעה שלו משלוש כרגע לא קיימת, והחשש הוא שהלכנו לישון עם ילדים ונתעורר עם פיפי במיטה.
התלות ההתקפית בג'קסון היא מוגזמת לחלוטין ועל אף הניצוצות הפארגויים (איך זה שרק אני אומר את זה???), בלי צוות מסייע אין עם מי לדבר.
ספאחיה לא מנסה או לא מצליח להפעיל אף אחד מהגבוהים שלו. תומאס עושה תומאס, וזהו.
תסלחו לי שאני לא מחזיק מפרחוסקי, אבל אם הוא ימשיך בקצב הזה הבן אדם ילך הביתה בתוך חודש.
בולדן עוד הראה כמה ניצוצות שיכולים להשאיר אותו לפחות על הספסל, וטיוס נראה הרבה יותר טוב מארט גם אם בכושר פיזי מזעזע (ואולי זה כבר הגיל?).
ברגע שנוריס קול יחזור תהיה למכבי אחלה של עמדה מס' 1, אבל אם דיברתי קודם באופטימיות על תרומה מיתר העמדות כרגע אני מאוד מודאג.
זה לא 3, לא 4, לא 5, וגם עמדה 2 תלויה במצבי הרוח של קיין שנבן יצטרך להבין שהוא האיכותי מבין האופציות שלו אבל דורש אילוף רציני.
ההגנה של מכבי ממש לא שלאגר ואני לא הייתי מתרגש מהחצי הראשון הסביר שהיה לנו. טיוס ופרחוסקי רכים מאוד, בולדן די מזעזע ועל תומאס אין מה לדבר, כשהקו האחורי בלי ג'ון וקיין גם הוא פריך לגמרי.
הקבוצה הזאת יכולה להיות מודחת מגביע ווינר מול הפועל ת"א או הרצליה או ראשון. משהו כאן נאיבי מדי, וזה חייב להעצר ומוקדם מאוד.
נכון שאת הכסף סופרים בסוף, אבל מכבי זה מועדון שחייב לבנות את הבטחון שלו מהישגים ומנצחונות. אנחנו לא טאו ויטוריה ולא באמברג.
חסר לי פה באנקר עצבני שיוכל להיות כינור שני לג'קסון ובתקווה שגם לקול.
חסר לי שחקן עם כשרון וניסיון. הקבוצה צריכה חיזוק.
jol9 כתב:אפשר לצאת אופטימיים אם מסתכלים למשל על המחצית הראשונה, שם מכבי שיחקה טוב מאוד.
הקבוצה היא חדשה לחלוטין, יש בה עומק, אבל אני מסכים שאין מספיק כשרון ואיכות.
ספאחיה יצטרך להיות חד מאוד בניהול המשחקים, וללכת עם השחקנים שהגיעו באותו המשחק הספציפי, בשביל זה בונים סגל ארוך.
roy1000 כתב:jol9 כתב:אפשר לצאת אופטימיים אם מסתכלים למשל על המחצית הראשונה, שם מכבי שיחקה טוב מאוד.
הקבוצה היא חדשה לחלוטין, יש בה עומק, אבל אני מסכים שאין מספיק כשרון ואיכות.
ספאחיה יצטרך להיות חד מאוד בניהול המשחקים, וללכת עם השחקנים שהגיעו באותו המשחק הספציפי, בשביל זה בונים סגל ארוך.
אתה אחד המצחיקים. ממה אתה אופטימי? מג'ייק כהן וזוסמן ששיחקו טוב מול החמישיה השלישית של אוליפיאקוס? רוב משחק שוחק עם שחקנים לא רלוונטיים משני הצדדים.
בשורה התחתונה, אין למכבי אפילו שחקן אחד שיכול ליצור ברמת יורוליג. ג'קסון הכי קרוב לזה, אבל הוא לא מסוגל לסיים מול גבוהי יורוליג והקליעה שלו לא מספיק טובה. אחריו יש את תומאס וקיין שהם בדיוק מה שהם.
טיוס נראה שהגיע לפה לסגור את הפנסיה ופרחובסקי הוא לחלוטין מיותר בהרכב שאין אף אחד שיודע או רוצה למסור. במקומו היה צריך להביא גבוה הגנתי.
שעון האשליות של הפריסיזן הולך ואוזל. עוד מעט ייגמר הסרט. בקרוב המציאות.
jol9 כתב:אופטימי מהמחצית הראשונה שהיתה טובה. מול הרכב שלישי או שני של אול', זה לא ממש משנה (בייחוד שהם די שיחקו
8 על 5).
זה כמובן לא אומר כלום. עוד מוקדם מאוד, והקבוצה עוד לא מחוברת, אבל יש כיוונים שאהבתי, כמו למשל את המשחק המרווח
עם ארבעה קלעים, יכול לתת לג'קסון לנוח.
זה לא שאני חושב שמכבי הולכת לדרוס את אירופה. די הפוך מזה, אבל כמו שאמרתי הציפיות שלי מלכתחילה לא ממש גבוהות.
לפחות שלא נסבול כמו בעונה שעברה...
החציל האצטקי כתב:ועכשיו גם ראיתי את המשחק בהקלטה.
טוב, מה אגיד? אני מודאג.
פייר ג'קסון הוא יופי של סקורר ופליימייקר. דיברתולומאו האסל-פלייר ברמה הכי גבוהה שיש.
וכאן בערך זה נגמר!
וזה מדאיג מאוד.
האופטימיות שגיליתי במשחק הקודם לגבי קיין ובולדן הלכה 7 צעדים אחורה.
קיין עשה במשחק הקודם את הטוב ביותר ברגע שהבין שהוא לא צריך לכפות את עצמו, וברגע שהצליח לעשות את הנזק שלו רק בסוג של 3&D.
בולדן היה אקטיבי יותר עם הכדור בידיים ובמעבר ומול יריבה רצינית הוא לא מקבל את הטאצ'ים האלה בכלל. הקליעה שלו משלוש כרגע לא קיימת, והחשש הוא שהלכנו לישון עם ילדים ונתעורר עם פיפי במיטה.
התלות ההתקפית בג'קסון היא מוגזמת לחלוטין ועל אף הניצוצות הפארגויים (איך זה שרק אני אומר את זה???), בלי צוות מסייע אין עם מי לדבר.
ספאחיה לא מנסה או לא מצליח להפעיל אף אחד מהגבוהים שלו. תומאס עושה תומאס, וזהו.
תסלחו לי שאני לא מחזיק מפרחוסקי, אבל אם הוא ימשיך בקצב הזה הבן אדם ילך הביתה בתוך חודש.
בולדן עוד הראה כמה ניצוצות שיכולים להשאיר אותו לפחות על הספסל, וטיוס נראה הרבה יותר טוב מארט גם אם בכושר פיזי מזעזע (ואולי זה כבר הגיל?).
ברגע שנוריס קול יחזור תהיה למכבי אחלה של עמדה מס' 1, אבל אם דיברתי קודם באופטימיות על תרומה מיתר העמדות כרגע אני מאוד מודאג.
זה לא 3, לא 4, לא 5, וגם עמדה 2 תלויה במצבי הרוח של קיין שנבן יצטרך להבין שהוא האיכותי מבין האופציות שלו אבל דורש אילוף רציני.
ההגנה של מכבי ממש לא שלאגר ואני לא הייתי מתרגש מהחצי הראשון הסביר שהיה לנו. טיוס ופרחוסקי רכים מאוד, בולדן די מזעזע ועל תומאס אין מה לדבר, כשהקו האחורי בלי ג'ון וקיין גם הוא פריך לגמרי.
הקבוצה הזאת יכולה להיות מודחת מגביע ווינר מול הפועל ת"א או הרצליה או ראשון. משהו כאן נאיבי מדי, וזה חייב להעצר ומוקדם מאוד.
נכון שאת הכסף סופרים בסוף, אבל מכבי זה מועדון שחייב לבנות את הבטחון שלו מהישגים ומנצחונות. אנחנו לא טאו ויטוריה ולא באמברג.
חסר לי פה באנקר עצבני שיוכל להיות כינור שני לג'קסון ובתקווה שגם לקול.
חסר לי שחקן עם כשרון וניסיון. הקבוצה צריכה חיזוק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים