פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ונה בולדן חתם במכבי תל אביב

27 יולי 2017, 19:08

הוא בן אדם טוב, נחמד מאוד ודווקא עם ראש על הכתפיים. הוא פשוט מציב לעצמו מטרות גבוהות

28 יולי 2017, 16:07

05 אוגוסט 2017, 13:46

"בולדן עשה טעות יקרה שעבר למכבי תל אביב"
נשיא הכוכב האדום נבוז'ה צ'וביץ' מספר על 'הבייבי שלו' בריאיון מיוחד ל-ONE: "הוא עבר תאונה כשנהג שיכור", "שווה מקום 20 בדראפט", "הגיע לא בוגר"

http://one.co.il/Article/17-18/2,620,12 ... tml?ref=hp

05 אוגוסט 2017, 13:47

שמואל1 כתב:"בולדן עשה טעות יקרה שעבר למכבי תל אביב"
נשיא הכוכב האדום נבוז'ה צ'וביץ' מספר על 'הבייבי שלו' בריאיון מיוחד ל-ONE: "הוא עבר תאונה כשנהג שיכור", "שווה מקום 20 בדראפט", "הגיע לא בוגר"

http://one.co.il/Article/17-18/2,620,12 ... tml?ref=hp

ראיתי שהנושא הוקפץ וחשבתי שכבר קרה לו משהו 0-0

15 ספטמבר 2017, 14:59

משהו במימדי הגוף שלו ממש מזכיר לי את למרכוס אולדריג'.

02 אוקטובר 2017, 01:07

עושה רושם של פלופ. מקווה שאני טועה. מאוד מאכזב עד כה

02 אוקטובר 2017, 07:42

אני מקווה שלא יחכו לנצח איתו .. או לפחות יחתימו מישהו משמעותי במקביל אליו

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

02 אוקטובר 2017, 08:20

MM3 כתב:אני מקווה שלא יחכו לנצח איתו .. או לפחות יחתימו מישהו משמעותי במקביל אליו

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

לא נראה לי שיש כסף לזה...

02 אוקטובר 2017, 08:22

אני חושב שראינו ממנו מספיק בשביל להבין שלכל הפחות זה יהיה אסון להסתמך עליו בעמדה 4. כרגע הוא גם לא נראה ברמה של שחקן מחליף.

02 אוקטובר 2017, 14:10

איפה כל אלה שאמרו שה-600 אלף דולר שהלכו לרכישתו של בולדן זה כסף שיחזור ולא נחשב לחלק מהתקציב

02 אוקטובר 2017, 14:22

arie85 כתב:איפה כל אלה שאמרו שה-600 אלף דולר שהלכו לרכישתו של בולדן זה כסף שיחזור ולא נחשב לחלק מהתקציב

צריך רענון לזיכרון? viewtopic.php?f=2&t=3911&p=508603&hilit#p508603

03 אוקטובר 2017, 09:10

הערב זה הערב שבו בולדן עשוי למצוא כר נוח להתעלות. לא אופתע אם מול סגל הגבוהים האיטי והחסר של ראשון נראה את בולדן מרגיש נוח להתבטא.
אם אני ספאחיה, אני מנחה אותו להיכנס למשחק דרך פוסט אפ וחדירות לפני שאני נעמד על קשת השלוש. אני רק מקווה בשבילו שג'קסון משחק אחרת הכל מתהפך.

03 אוקטובר 2017, 18:06

TAYO כתב:הערב זה הערב שבו בולדן עשוי למצוא כר נוח להתעלות. לא אופתע אם מול סגל הגבוהים האיטי והחסר של ראשון נראה את בולדן מרגיש נוח להתבטא.
אם אני ספאחיה, אני מנחה אותו להיכנס למשחק דרך פוסט אפ וחדירות לפני שאני נעמד על קשת השלוש. אני רק מקווה בשבילו שג'קסון משחק אחרת הכל מתהפך.

הבעיה שהוא לא מפסיק להחטיא משלוש. זה לא קשור ליריבה.

05 אוקטובר 2017, 23:17

השתפר הילד

05 אוקטובר 2017, 23:22

ריבאונדר וחוסם נהדר. בכלל בכל הקשור להגנה הוא מצויין עד כה. נקווה שהוא יכנס במהרה לעניינים גם בהתקפה.

05 אוקטובר 2017, 23:47

Weems13 כתב:ריבאונדר וחוסם נהדר. בכלל בכל הקשור להגנה הוא מצויין עד כה. נקווה שהוא יכנס במהרה לעניינים גם בהתקפה.

קלע גם איזה כמה שלשות יפות

06 אוקטובר 2017, 15:06

קנה לעצמו שקט לתקופה הקרובה במשחק הזה.
מאוד אוהב את המשחק הקבוצתי שלו, זה שינוי מרענן, וזה מאזן מאוד את המחליף שלו שרואה בעיקר את הטבעת. גם הגנתית הוא בהחלט מסוגל להיות פקטור.
נראה שספאחיה באמת מכוון אותו ונותן לו הזדמנות אמיתית להוכיח את עצמו.

זה אמנם לא מסתדר עם התוכניות שלי לראות פה עוד רכש, אבל כנראה שנצטרך הרבה סבלנות העונה. אם החבר'ה ימשיכו להתקדם והתהליך שהתחיל בפריסיזן הוא רק ההתחלה- יהיה כיף.

06 אוקטובר 2017, 16:12

לא קנה לעצמו שום דבר. יש יורוליג שבוע הבא.

06 אוקטובר 2017, 16:34

MTA2311 כתב:לא קנה לעצמו שום דבר. יש יורוליג שבוע הבא.

ולפני היורוליג יש לו את אילת. בולדן יקח מה שיתנו לו, ובליגה הוא אמור להיות מפלצת מצ' אפ ולצבור בטחון.
חוץ מזה, אחרי הדיווחים האחרונים על קווינסי מילר וגם לפניהם, המשחק מול באמברג הופך לאחלה פיקנטריה.

06 אוקטובר 2017, 17:05

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:לא קנה לעצמו שום דבר. יש יורוליג שבוע הבא.

ולפני היורוליג יש לו את אילת. בולדן יקח מה שיתנו לו, ובליגה הוא אמור להיות מפלצת מצ' אפ ולצבור בטחון.
חוץ מזה, אחרי הדיווחים האחרונים על קווינסי מילר וגם לפניהם, המשחק מול באמברג הופך לאחלה פיקנטריה.

בולדן הוא ה4 היחיד בסגל, לאף אחד אין זמן שיצבור ביטחון. אתה מדבר עליו כאילו יש לנו על מה ליפול בזמן שהוא משתפשף.

הוא צריך לתת תפוקה מיידית, בטח כל עוד פראחוסקי לא נכנס לשטף. זה קו קדמי דליל מדי גם ככה.
פרסם תגובה