13 אוגוסט 2017, 20:49
שמואל1 כתב:סטרימר חכם מבוסס AndroidTV.jol9 כתב:שמואל1 כתב:תבדוק את Xiaomi Mi Boxjol9 כתב:שאלה...
אתם חושבים שכדאי לקנות smart tv box? ואם כן, אז ראיתי שזה של גוגל הוא די זול (30-40$) ומנגד
של אפל ממש יקר (150$)...
עשיתי מנוי לנטפליקס, ויש לי כמובן ייס... מה עוד אפשר לעשות עם הדבר הזה?
שמעתי רק דברים טובים על הקופסה הזאת.
אבל אתה יכול להסביר לי מה זה בכלל?
בגדול- מאפשר לך הזרמת תוכן ביתר קלות מהסמארטפון/רשת ביתית, תמיכה בנטפליקס, תמיכה בסלקום TV ובעתיד כנראה גם עוד שירותי טלוויזיה על גבי רשת.
תקרא על זה, לא חסר מידע ברשת.
13 אוגוסט 2017, 20:52
ShiriV כתב:קראתי מספר רב של ביקורות מבעלי שיאומי 4X מהארץ ומחו''ל ורובם מציינים שהמצלמה בעייתית, בעיקר בתנאי לילה. יש כאלה שזה מפריע להם יותר, יש שפחות. הרבה גם מציינים שהספיקר חלש יחסית ושהעוצמה בשמע האוזניות לא מספקת (פחות רלוונטי).
אבל הרוב המכריע מרוצה בסך הכל הכללי, בעיקר כי התמורה למחיר היא אדירה. השאלה באמת עד כמה המצלמה היא אישיו שיכול לגרוע מחוויית השימוש במכשיר..
אגב, מי היבואנים הרישמיים של המכשיר הזה? האם אפשר לקנות אותו באחריות לא של יבואן רישמי? אחרי הכל המחיר באמת מגוחך
13 אוגוסט 2017, 21:12
ShiriV כתב:הרבה גם מציינים שהספיקר חלש יחסית ושהעוצמה בשמע האוזניות לא מספקת (פחות רלוונטי).
13 אוגוסט 2017, 21:28
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:הרבה גם מציינים שהספיקר חלש יחסית ושהעוצמה בשמע האוזניות לא מספקת (פחות רלוונטי).
לא יודעת מה יותר שטויות - המשפט הזה או קנייה מיבואן רשמי
13 אוגוסט 2017, 21:29
זה מזלזל במי שכתב את זה ובמי ששוקל לקנות מיבואן רשמיShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:הרבה גם מציינים שהספיקר חלש יחסית ושהעוצמה בשמע האוזניות לא מספקת (פחות רלוונטי).
לא יודעת מה יותר שטויות - המשפט הזה או קנייה מיבואן רשמי
משפט מזלזל ולא במקום. סה״כ תיארתי מה קראתי.
13 אוגוסט 2017, 21:34
13 אוגוסט 2017, 21:37
איתי-שגב כתב:Smart TV זה משהו שמשתלם להסתכל עליו?
מה הדברים הכי טובים שבאים עם זה?
13 אוגוסט 2017, 21:40
1920*1080 זה משהו שאפשר לוותר עליו? כל המטרה של הטלוויזיה זה לראות ספורט בצורה הרבה יותר טובה מהמצב הנוכחי.שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:Smart TV זה משהו שמשתלם להסתכל עליו?
לא חושב שזה צריך להיות דיל ברייקר. היום אפשר להפוך כל טלוויזיה לחכמה בעזרת קופסה חכמה או דונגל.
עדיף להתמקד באיכות תמונה (אבל אם יש גם סמארט אז מה רע?)
13 אוגוסט 2017, 21:41
רזולוציה זה עניין של גודל מסך ומרחק צפייה.איתי-שגב כתב:1920*1080 זה משהו שאפשר לוותר עליו? כל המטרה של הטלוויזיה זה לראות ספורט בצורה הרבה יותר טובה מהמצב הנוכחי.שמואל1 כתב:איתי-שגב כתב:Smart TV זה משהו שמשתלם להסתכל עליו?
לא חושב שזה צריך להיות דיל ברייקר. היום אפשר להפוך כל טלוויזיה לחכמה בעזרת קופסה חכמה או דונגל.
עדיף להתמקד באיכות תמונה (אבל אם יש גם סמארט אז מה רע?)
18 אוגוסט 2017, 17:14
18 אוגוסט 2017, 17:36
ShiriV כתב:אני רק אניח את זה כאן..
18 אוגוסט 2017, 18:23
ShiriV כתב:אני רק אניח את זה כאן..
18 אוגוסט 2017, 19:25
22 ספטמבר 2017, 20:43
03 אוקטובר 2017, 22:36
03 אוקטובר 2017, 23:38
rc4991 כתב:עברתי אתמול לחברת פלאפון אחרת והחלפתי סים
יש לי בעיה שהווטסאפ לא מזהה את כל אנשי הקשר שלי. חלק הוא מציג בשמם כמו שצריך וחלק רק את המספר כאילו הם לא שומרי לי באנשי הקשר בפלאפון. מישהו יודע איך פותרים את זה בבקשה?
03 אוקטובר 2017, 23:49
ShiriV כתב:rc4991 כתב:עברתי אתמול לחברת פלאפון אחרת והחלפתי סים
יש לי בעיה שהווטסאפ לא מזהה את כל אנשי הקשר שלי. חלק הוא מציג בשמם כמו שצריך וחלק רק את המספר כאילו הם לא שומרי לי באנשי הקשר בפלאפון. מישהו יודע איך פותרים את זה בבקשה?
בדקת שאנשי הקשר שלך שלא מופיעים בשמם בוואטסאפ אכן שמורים לך כמו שצריך באנשי קשר בטלפון?
03 אוקטובר 2017, 23:55
rc4991 כתב:ShiriV כתב:rc4991 כתב:עברתי אתמול לחברת פלאפון אחרת והחלפתי סים
בדקת שאנשי הקשר שלך שלא מופיעים בשמם בוואטסאפ אכן שמורים לך כמו שצריך באנשי קשר בטלפון?
כן, אפילו ניסיתי לצרף את המספר שלהם לאנשי הקשר שלי דרך ווטסאפ אבל זה דיווח לי שהמספר כבר קיים
04 אוקטובר 2017, 00:12
ShiriV כתב:rc4991 כתב:ShiriV כתב:rc4991 כתב:עברתי אתמול לחברת פלאפון אחרת והחלפתי סים
כן, אפילו ניסיתי לצרף את המספר שלהם לאנשי הקשר שלי דרך ווטסאפ אבל זה דיווח לי שהמספר כבר קיים
ניסית למחוק אותם ולרשום שוב?
אם אתה מקיש בתוך הוואטסאפ על הצג איש קשר כלשהו שמופיע כמספר ואז מקיש על "עריכה", אתה רואה שם את השם של איש הקשר?
04 אוקטובר 2017, 00:42
rc4991 כתב:ShiriV כתב:rc4991 כתב:ShiriV כתב:rc4991 כתב:עברתי אתמול לחברת פלאפון אחרת והחלפתי סים
ניסית למחוק אותם ולרשום שוב?
אם אתה מקיש בתוך הוואטסאפ על הצג איש קשר כלשהו שמופיע כמספר ואז מקיש על "עריכה", אתה רואה שם את השם של איש הקשר?
לא מופיע לי כפתור עריכה כך שאני לא יודע להגיד לך
לא רוצה להתחיל למחוק מספרים ולרשום מחדש כי חלק מהם מאוד חשובים ואני חושש לאבד אותם