אסור לשגב לשחק פוסט-אפ. אין לו את זה. פיק-נ-רול הוא יכול לסיים לא רע
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
שורה סטטיסטית של בולדן זה משהו כמו 15 איבודים ו36 כדורים חוזרים. ועדין אני מציע שניתן לו עוד זמן , גם כי הוא באמת ילד וזה לא פשוט , וגם כי אין לנו באמת ברירה.
איזה חמוד זוסמן. במקום להתרברב בשלשות שלו, אמר: לא הייתי כל כך טוב בהגנה בחצי הראשון. צריך להיות יותר אגרסיבי.
אכן. אבל את יודעת, שבליגה שלנו רמת ההגנה של מכבי תלויה לא רק בשחקנים, אלא גם בשופטים