שמואל1 כתב:למרות היכולת הרעה בהתקפה , אני אופטימי לגבי בולדן. הוא צריך למצוא את הנישה שלו והכדורים יכנסו.
הגנתית הוא נכס.
לא יודע.... משהו יסודי בהתקפה שלו ובהבנת המשחק נראה לי בעייתי מאוד. יש גבול לכל דבר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:למרות היכולת הרעה בהתקפה , אני אופטימי לגבי בולדן. הוא צריך למצוא את הנישה שלו והכדורים יכנסו.
הגנתית הוא נכס.
שועל כתב:שמואל1 כתב:למרות היכולת הרעה בהתקפה , אני אופטימי לגבי בולדן. הוא צריך למצוא את הנישה שלו והכדורים יכנסו.
הגנתית הוא נכס.
לא יודע.... משהו יסודי בהתקפה שלו ובהבנת המשחק נראה לי בעייתי מאוד. יש גבול לכל דבר.
felix_r כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:למרות היכולת הרעה בהתקפה , אני אופטימי לגבי בולדן. הוא צריך למצוא את הנישה שלו והכדורים יכנסו.
הגנתית הוא נכס.
הבנת המשחק יש לו. פשוט הוא צעיר ופזיז.
מה שמפתיע אותי, זה שהוא בכלל לא אתלטי. אני רגיל שאמריקאים בגובה שלו תולשים את הטבעת בכל פעם שלוקחים כדור חוזר בהתקפה, או מקבלים כדור מתחת לסל. בולדן כמעט ולא מתביע.
שועל כתב:felix_r כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:למרות היכולת הרעה בהתקפה , אני אופטימי לגבי בולדן. הוא צריך למצוא את הנישה שלו והכדורים יכנסו.
הגנתית הוא נכס.
הבנת המשחק יש לו. פשוט הוא צעיר ופזיז.
מה שמפתיע אותי, זה שהוא בכלל לא אתלטי. אני רגיל שאמריקאים בגובה שלו תולשים את הטבעת בכל פעם שלוקחים כדור חוזר בהתקפה, או מקבלים כדור מתחת לסל. בולדן כמעט ולא מתביע.
וגם במקרה שכן שחררו אותו מחוסר ראיות
Holiday_Armadillo כתב:אוי רול
שמישהו יסביר לי את ההחתמה שלו
EasyLife כתב:Holiday_Armadillo כתב:אוי רול
שמישהו יסביר לי את ההחתמה שלו
קלעי נחמד, וכנראה יודע להפעיל תגבוהים הכי טוב במכבי.
ShiriV כתב:בכל פעם שבולדן עושה פעולה חיובית, אני מרגישה כמו אמא גאה.
נורא רוצה שהוא יצליח פה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־8 אורחים