המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:ShiriV כתב:אף מילה על ההיחתלנו?
זאת אירוניה, מסתבר
יהיו לו משחקים פחות טובים התקפית, אבל מה שטוב זה שהוא מנהל משחק משובח. וזה נכון לכל ערב.שועל כתב:לגמרי. נתן למשחק להגיע אליו, קלישאה אבל היא נכונה במקרה הזה.
עדיין, לא הייתי ממהר להתלהב. אפשר היה לראות גם היום שהוא מתקשה בסיומת בחדירה, ואנחנו יודעים שהוא לא קלעי כל כך טוב כמו שהוא הראה היום. גם מבחינת הגובה, באמברג ניצלה את ההגנה שלו לכמה סלים קלים, וזה יכול להחמיר מול קבוצות עם קו אחורי מוכשר יותר, ובמיוחד כשלצידו משחק גמד אחר מגמדי הקו האחורי של מכבי.
שמואל1 כתב:יהיו לו משחקים פחות טובים התקפית, אבל מה שטוב זה שהוא מנהל משחק משובח. וזה נכון לכל ערב.שועל כתב:לגמרי. נתן למשחק להגיע אליו, קלישאה אבל היא נכונה במקרה הזה.
עדיין, לא הייתי ממהר להתלהב. אפשר היה לראות גם היום שהוא מתקשה בסיומת בחדירה, ואנחנו יודעים שהוא לא קלעי כל כך טוב כמו שהוא הראה היום. גם מבחינת הגובה, באמברג ניצלה את ההגנה שלו לכמה סלים קלים, וזה יכול להחמיר מול קבוצות עם קו אחורי מוכשר יותר, ובמיוחד כשלצידו משחק גמד אחר מגמדי הקו האחורי של מכבי.
אחדשיודע כתב:toja27 כתב:~Box & 1~ כתב:יודעים מה מעודד אותי בהופעה של פייר?
גם לגאודלוק היו משחקים כאלה שלקח על עצמו משחק, רק שההבדל הוא
שפייר יודע להכניס אחרים למשחק בעוד שבגאודלוק כולם בהו. זה כל כך חשוב.
טפו טפו טפו, לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל אני לא מתפאק- איפה גאודלוק ואיפה ג'קסון? ג'קסון שחקן ברמה אחרת, מהמוכשרים ביבשת הזאת. אשכרה מכבי החתימו כוכב מתחת לראדר ב900 אלף דולר.
ב-750. הוא היה מצוין (על סף המושלם), אבל כמו שלא צריך לקבור אף אחד בשלב הזה, נראה לי שקצת מוקדם לחגוג החתמה כזאת או אחרת.
קובי כתב:קצת נחת. מגיע לנו.
הצגה כזו של שחקן במכבי אני מתקשה לזכור מתי קרתה בפעם האחרונה. אולי היה זה רייס בפיינל פור.
מראש היה נראה שבקבוצה שנבנתה, ג׳קסון אמור להוביל והסיפתח היה פנומנלי.
במחצית הראשונה הוא חף מטעויות, מלבד החטאה בודדת. במחצית השנייה, הוא פתח פחות טוב, אבל טרף את המגרש ברבע הרביעי ודרס את הגרמנים ללא רחמים. הצגה.
מלבד זאת, היה נוכח בריבאונד וסיים עם יחס אסיסטים איבודים של 1-9. מדהים.
למרות ההצגה ההתקפית יוצאת הדופן, היה נראה שהוא מנהל בתבונה באלאנס נכון בין זריקות להנעת כדור ויצירה לחבריו לקבוצה.
אם יצליח לשמור על הבאלאנס הזה בהמשך העונה, הוא יכול להתברר כיהלום, כי האפסייד כבר נוכחנו - בשמיים.
מייקל רול היה נראה עם אובר קרדיט במחצית הראשונה, אבל ספאחיה היה נראה מרוצה מהסולידיות שלו, השאיר אותו על המגרש וקיבל בתמורה מחצית שנייה ורבע אחרון נהדר.
מחד, לא מכריח את עצמו על המשחק ומאידך, לוקח כשצריך ויש לו כדורסל. לא מבריק, לא מדהים, אבל כרול פלייר, זה היה מצויין היום.
פראחוסקי בא יותר לידי ביטוי היום בהתקפה, אבל שוב - לא מספיק. חייבים להפעיל אותו יותר.
בהגנה היה לא טוב, על אף 3 חסימותיו. מלבד זאת, נראה מאוד מחוייב ומביא מימד שונה לקבוצה.
טיוס, על אף 12 הנקודות שתרם, היה מאכזב בעיניי. חטף המון נקודות על הראש וריבאונדים נחטפו מעל לראשו.
תומאס היה רע היום. גם לא הבריק בהתקפה וגם ״תרם״ להרבה נזקים בצבע, יחד עם 2 החברים המאוזכרים קודם לכן.
בולדן הסתבך מהר בעבירות וגם הוא שמר רע.
קיין וקול נראים חלודים מאוד.
המקרה שלהם מבחינתי זהה - אסור להם להכריח את עצמם בהתקפה. שניהם לא שחקני התקפה גדולים, אך בהגנה נותנים עבודה.
מישהו בצוות המקצועי צריך לרסן אותם לרמת סירוס. שייכנסו למשחק מחטיפות, מריצה.
ג׳ונדי היה במשחק סולידי. כהרגלו, מכניס וייב טוב למגרש. מועמד להיות חביב האוהדים העונה.
ג׳ייק כהן פשוט לא שייך לרמות האלה ולטעמי גם בליגת העל לא מהווה יתרון ישראלי משמעותי. החתמה סתמית.
ספאחיה הביע דעתו בצורה מאוד נחרצת הערב לגבי כהן, משעור ושגב.
לגבי כהן, גם בבעיית עבירות של הגבוהים הוא לא השיב אותו למגרש.
לגבי שגב, ראינו גם בהכנה ובליגה שהוא לא בונה עליו.
לגבי משעור, לא קיבל קרדיט היום, למרות חסרונו של זוס ולמרות משחק לא טוב של דשון. אני בספק איך יוכל לשפר את מעמדו לימי חמישי. יקבל קרדיט בעיקר בליגה, בגלל החוק הרוסי.
מילה טובה לספאחיה - ניהל את המשחק טוב. ניסה המון הרכבים ווריאציות והתקבע על המנצחים ברבע האחרון.
חוץ מזה, משהו אצלו נראה יותר מחובר למציאות, לא מוכר לוקשים. אלגנטי.
מקווה שיצליח, כי המשימה שלו סופר קשה והתעלות שלו היא קריטית לעונה טובה של הקבוצה.
toja27 כתב:אחדשיודע כתב:toja27 כתב:~Box & 1~ כתב:יודעים מה מעודד אותי בהופעה של פייר?
גם לגאודלוק היו משחקים כאלה שלקח על עצמו משחק, רק שההבדל הוא
שפייר יודע להכניס אחרים למשחק בעוד שבגאודלוק כולם בהו. זה כל כך חשוב.
טפו טפו טפו, לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל אני לא מתפאק- איפה גאודלוק ואיפה ג'קסון? ג'קסון שחקן ברמה אחרת, מהמוכשרים ביבשת הזאת. אשכרה מכבי החתימו כוכב מתחת לראדר ב900 אלף דולר.
ב-750. הוא היה מצוין (על סף המושלם), אבל כמו שלא צריך לקבור אף אחד בשלב הזה, נראה לי שקצת מוקדם לחגוג החתמה כזאת או אחרת.
הוא הראה את היכולות שלו כבר במשחקי טרום העונה. במשחק הזה פשוט כל הכדורים נכנסו לו. הוא הראה שהוא מוסר טוב , עם ראיית משחק, חוטף טוב ושיש לו יד רכה להפליא ובכלל שחקן עם המון פלייר.
הדאגות שלי לגביו הן פחות ביכולות האישית , לדעתי הוא שחקן ברמה הגבוהה ביותר מהבחינה הזאת, אלא יותר בכך שהקבוצה תהיה תלויה בו מאוד ואני עוד לא סגור איך הוא יגיב כשילך לו פחות, עד כמה הוא חזק ברמה המנטלית.
וגם אם הדאגות שלי יתממשו, שחקן כזה ב750 זאת גניבה לדעתי.
moring1 כתב:יום מטורף של ג׳קסון, בלעדיו ההפסד היה מובטח.
קול נוראי כצפוי, טיוס שחקן גמור ושחוק, בימים הטובים אי אפשר היה לשים עליו סל.
בולדן לא פקטור בכלל נער מגבות אפילו כהן החלש עשה יותר, היה עדיף במקומו מישהו עם פחות פוטנציאל ויותר דומיננטיות. פרחובסקי טוב בהתקפה יודע להתמקם אבל חור ענקי בהגנה.
אין מה להיות מרוצים מהיכולת הכללית של הקבוצה היום, זה היה משחק של שחקן אחד והגנה רעה לרוב.
Holiday_Armadillo כתב:moring1 כתב:יום מטורף של ג׳קסון, בלעדיו ההפסד היה מובטח.
בולדן לא פקטור בכלל נער מגבות אפילו כהן החלש עשה יותר, היה עדיף במקומו מישהו עם פחות פוטנציאל ויותר דומיננטיות. פרחובסקי טוב בהתקפה יודע להתמקם אבל חור ענקי בהגנה.
אין מה להיות מרוצים מהיכולת הכללית של הקבוצה היום, זה היה משחק של שחקן אחד והגנה רעה לרוב.
זה לא נכון
טיוס מעולם לא היה שחקן הגנה טוב
my man כתב:איפה אפשר לראות את ה+- של המשחק?
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:moring1 כתב:יום מטורף של ג׳קסון, בלעדיו ההפסד היה מובטח.
זה לא נכון
טיוס מעולם לא היה שחקן הגנה טוב
לא רק זה לא נכון בהודעה שלו
my man כתב:אגב דשון היום עם 7 ריבאונדים(עם כמה כאלה שהוא ממש התאמץ בשבילם)..
toja27 כתב:my man כתב:אגב דשון היום עם 7 ריבאונדים(עם כמה כאלה שהוא ממש התאמץ בשבילם)..
אני לא הבנתי למה חבר'ה כאן ביקרו את תומאס, לדעתי נתן משחק סולידי. חוץ מזריקה אחת לא הכריח את עצמו, התאמץ בריבאונד ומסר לחברים.
אני אישית מרוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים