המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:איפה הוא היה טוב בדיוק במהלך היורובאסקט?
Mmm כתב:שלום לכולם שמי מאור אני חדש פה.
הייתי צופה הרבה בפורום...
החלטתי להצטרף....
חברים פה נראה לי יותר מידי פסימים בלשון המעטה.
אני משער שתהיה הפתעה השנה
יאלה מכבי....
יאלה לקרוע את הרצליה...
שועל כתב:אחדשיודע כתב:איפה הוא היה טוב בדיוק במהלך היורובאסקט?
הוא לא היה טוב ביורובסקט, אבל מי היה טוב ביורובאסקט? אני כן זוכר משחקים שהוא סופסל להרבה זמן וכשעלה נתן תצוגות יפות. לא חושב שצריך להשוות אותו באופן אוטומטי למקל. אני לא מכיר אותו אישית, אבל הוא לא עושה רושם של בחור בעייתי.
ממש לא דחוף לי שהוא יבוא, אבל אין סיבה להיות מרוצים מזה כשהתחליפים הם שגב ומשעור.
jol9 כתב:שועל, עצם זה שהוא ביקש ממכבי חצי מליון דולר, או משהו בסגנון הזה מוכיח באופן חד משמעי את מה שאומר אחדש.
כארם עולה חצי ממנו, ויתרום לא פחות ממנו בליגה וכנראה גם ביורוליג.
אנטוניו כתב:חכו חכו
דאוסון הולך לקרוע אותנו היום.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שועל, עצם זה שהוא ביקש ממכבי חצי מליון דולר, או משהו בסגנון הזה מוכיח באופן חד משמעי את מה שאומר אחדש.
כארם גם סותם את הפה. לאף אחד לא אכפת שלא יישחק אם הוא לא טוב. הוגנים איתו. זה לא איזה "פרוייקט לאומי" שעלק אוטוטו הולך לNBA ומכבי "מבזבזת".
מה שטוב אצל נבן זה שאין חוכמות בניהול הסגל בינתיים. מנסה להכשיר את כולם והולך עם מי שטוב. הכי נכון ובריא שאפשר.
אגב, אם יש משחק שכארם ירצה להפציץ בו, זה היום.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שועל, עצם זה שהוא ביקש ממכבי חצי מליון דולר, או משהו בסגנון הזה מוכיח באופן חד משמעי את מה שאומר אחדש.
כארם גם סותם את הפה. לאף אחד לא אכפת שלא יישחק אם הוא לא טוב. הוגנים איתו. זה לא איזה "פרוייקט לאומי" שעלק אוטוטו הולך לNBA ומכבי "מבזבזת".
מה שטוב אצל נבן זה שאין חוכמות בניהול הסגל בינתיים. מנסה להכשיר את כולם והולך עם מי שטוב. הכי נכון ובריא שאפשר.
אגב, אם יש משחק שכארם ירצה להפציץ בו, זה היום.
לדעתי, במשחק נגד באמברג היה קטע שהיה אפשר לנסות לשתף את משעור. היו דקות לא מעטות, שסבלנו מבעיות בריבאונד, בולדן ישב בחוץ עם בעית עבירות ובאופן כללי לא היה טוב, אז זה היה הזמן לנסות את משעור לכמה דקות שירביץ בהגנה ויתאבד על הריבאונד.
לעומת זאת את שגב גם אני לא הייתי מכניס. נגד אילת הוא היה גרוע מאוד גם בהגנה , אז אין שום דבר שהוא יכול לתרום כי בהתקפה הוא תמיד גרוע.
jol9 כתב:שועל, עצם זה שהוא ביקש ממכבי חצי מליון דולר, או משהו בסגנון הזה מוכיח באופן חד משמעי את מה שאומר אחדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־18 אורחים