jol9 כתב:felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:שועל, עצם זה שהוא ביקש ממכבי חצי מליון דולר, או משהו בסגנון הזה מוכיח באופן חד משמעי את מה שאומר אחדש.
כארם עולה חצי ממנו, ויתרום לא פחות ממנו בליגה וכנראה גם ביורוליג.
כארם גם סותם את הפה. לאף אחד לא אכפת שלא יישחק אם הוא לא טוב. הוגנים איתו. זה לא איזה "פרוייקט לאומי" שעלק אוטוטו הולך לNBA ומכבי "מבזבזת".
מה שטוב אצל נבן זה שאין חוכמות בניהול הסגל בינתיים. מנסה להכשיר את כולם והולך עם מי שטוב. הכי נכון ובריא שאפשר.
אגב, אם יש משחק שכארם ירצה להפציץ בו, זה היום.
לדעתי, במשחק נגד באמברג היה קטע שהיה אפשר לנסות לשתף את משעור. היו דקות לא מעטות, שסבלנו מבעיות בריבאונד, בולדן ישב בחוץ עם בעית עבירות ובאופן כללי לא היה טוב, אז זה היה הזמן לנסות את משעור לכמה דקות שירביץ בהגנה ויתאבד על הריבאונד.
לעומת זאת את שגב גם אני לא הייתי מכניס. נגד אילת הוא היה גרוע מאוד גם בהגנה , אז אין שום דבר שהוא יכול לתרום כי בהתקפה הוא תמיד גרוע.
אני חושב שנבן בכוונה הקטין את הרוטציה. היה לו חשוב מאוד לקחת את המשחק הזה ויהי מה. ברגע שמכבי תתחיל לרוץ קצת ולצבור ניצחונות, אני מאמין שכולם יישחקו.
זה ברור, שספאחיה לא רצה לסכן את התוצאה, ולכן קיצץ בשיתוף השחקנים החלשים יותר. עדיין אני חושב, שהיה מקום לשתף את משעור בגלל הבעיות בריבאונד.