פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד באסקוניה, חמישי, 21:00 ספורט

17 אוקטובר 2017, 00:40

על פי פרסומים היום (שני) בספרד, רכז באסקוניה, רודריג בובואה לא יהיה כשיר למשחק מול מכבי ת"א, כיוון שהוא סובל מחבלה בברכו. בקבוצתו גם לא ממש אופטימיים לגבי חזרה בזמן הקרוב, כפי שנכתב. "בובואה עובר זמן קשה כי הוא ממש רוצה לחזור והוא לא יכול".

בנוסף, גם ג'ורדן מקריי, שהיה מועמד למכבי ת"א בקיץ, ופטריסיו גארינו ימשיכו להיעדר עקב הפציעות מהם הם סובלים. מי שעדיין בספק, אבל צפוי לחזור מהפציעה שלו, הוא ג'ייסון גריינג'ר, שסגל מכאבים ברגלו השמאלית, אך יגיע לישראל.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 02&lang=HE

לפי פריג'יוני, גם בובואה יצטרף מחר לנסיעה של באסקוניה לתל אביב, למרות הפציעה.
http://www.elperiodico.com/es/baloncest ... as-6357509

17 אוקטובר 2017, 01:06

אני מבין שהגיע לפה ליצן חדש ...

מדהים איך המקום הזה מושך אליו את כל הממורמרים / הייטרים אובססיביים שמשום מה מגדירים את עצמם כאוהדי מכבי .

בסך הכול מדובר בקבוצה מוכשרת מאוד שסובלת ממכת פציעות וה הזמן ליצור מקדמה להמשך על חשבון קבוצה שתדבר חזק בקרבות על ההצלבה .

לגבי הרוטציה - ברור שצריך רוטציה רחבה בעונה ארוכה כל כך .. מנגד , 10 שחקנים זו רוטציה רחבה מספיק ליורוליג .

17 אוקטובר 2017, 01:23

אחדשיודע כתב:
על פי פרסומים היום (שני) בספרד, רכז באסקוניה, רודריג בובואה לא יהיה כשיר למשחק מול מכבי ת"א, כיוון שהוא סובל מחבלה בברכו. בקבוצתו גם לא ממש אופטימיים לגבי חזרה בזמן הקרוב, כפי שנכתב. "בובואה עובר זמן קשה כי הוא ממש רוצה לחזור והוא לא יכול".

בנוסף, גם ג'ורדן מקריי, שהיה מועמד למכבי ת"א בקיץ, ופטריסיו גארינו ימשיכו להיעדר עקב הפציעות מהם הם סובלים. מי שעדיין בספק, אבל צפוי לחזור מהפציעה שלו, הוא ג'ייסון גריינג'ר, שסגל מכאבים ברגלו השמאלית, אך יגיע לישראל.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 02&lang=HE

לפי פריג'יוני, גם בובואה יצטרף מחר לנסיעה של באסקוניה לתל אביב, למרות הפציעה.
http://www.elperiodico.com/es/baloncest ... as-6357509

חבל עליו. גם ככה הוא פצוע בברך. אם יעלה לשחק, פייר ג'קסון ישבור לו גם את הקרסוליים. עדיף שישאר בבית.

17 אוקטובר 2017, 01:31

אני חושב שהדיון עם ועל מורנינג מוצה לחלוטין..אפשר להמשיך הלאה..

לגבי באסקוניה- פצועה אמנם אבל יש מצב גם נושכת..יש להם עדיין סגל מוכשר ושנגליה יבוא לעשות לנו צרות..אי אפשר לבוא בזחיחות..
מה גם שאני לא יודע כמה הקהל בנוקיה יבוא במוד של תמיכה- יש המון ספקות בקהל גם בקרב אלו שחידשו את המנוי..אם יהיה פיגור גדול נגיד במחצית(אפילו באיזור ה10 הפרש) יש מצב שיהיו שריקות בוז ואת זה השחקנים עו דלא חוו ויש מצב שזה יזעזע אותם..

לא סתם ספאחיה כמעט כל ההכנה אמר שהוא רוצה לראות הקהל חוזר ותומך..

לי לפחות יש תחושות לא טובות לקראת המשחק הזה..

17 אוקטובר 2017, 01:53

אני ממש לא יודע אם זה המקום לכתוב ..אבל תגידו מישהו פה מוכר כרטיסים למשחק? או מכיר מישהו שמוכר ? אשמח לתשובה ומנצל מראש אם זה מקום לא ראוי פשוט זה משהו שאף פעם לא עשיתי

17 אוקטובר 2017, 03:17

גל גל כתב:אני ממש לא יודע אם זה המקום לכתוב ..אבל תגידו מישהו פה מוכר כרטיסים למשחק? או מכיר מישהו שמוכר ? אשמח לתשובה ומנצל מראש אם זה מקום לא ראוי פשוט זה משהו שאף פעם לא עשיתי

אתה יכול לחפש ביד 2 או לקנות דרך האתר של מכבי במחיר רגיל.

17 אוקטובר 2017, 10:39

גל גל כתב:אני ממש לא יודע אם זה המקום לכתוב ..אבל תגידו מישהו פה מוכר כרטיסים למשחק? או מכיר מישהו שמוכר ? אשמח לתשובה ומנצל מראש אם זה מקום לא ראוי פשוט זה משהו שאף פעם לא עשיתי

זה המקום

17 אוקטובר 2017, 11:59

https://maccabi.co.il/buyTickets.asp?ga ... cYear=2018
יקר אמנם, אבל הם תמיד מוכרים.

17 אוקטובר 2017, 12:28

שוב שידור רק ב58?

17 אוקטובר 2017, 12:34

שועל כתב:שוב שידור רק ב58?

לפי מה? כתוב ספורט 5 בלוח שידורים ובאתר של מכבי.

17 אוקטובר 2017, 12:39

אחדשיודע כתב:

לפי לוח השידורים שמופיע אצלי.

17 אוקטובר 2017, 12:49

לא יודע, זה מה שמופיע באתר של ספורט 5:
תמונה
תמונה

17 אוקטובר 2017, 12:49

שועל כתב:
אחדשיודע כתב:

לפי לוח השידורים שמופיע אצלי.

אבל פתוח לכולם?

17 אוקטובר 2017, 13:24

אין סיבה שהמשחק ישודר ב 58.

17 אוקטובר 2017, 14:20

דווקא יכול להיות ששועל עלה פה על משהו. ב-RGE (שכוללת בתוכה את ערוץ הספורט) ביקשו מבית המשפט המחוזי בת"א לא לשדר כלל את משחקי מכבי ביורוליג ואת שידורי ליגת העל בכדורגל ב-yes, בגלל הסכסוך הכספי בין שתי החברות. אומנם לא פורסם שהתקבלה החלטה כלשהי, ודווקא נכתב לאחרונה שההכרעה הסופית בנושא עשויה להתקבל עוד זמן רב (בסוף אוגוסט פורסם שבית המשפט המחוזי הורה למועצת הכבלים והלוויין לפסוק בעניין עד ה-28.9, ובתגובה ביקשו במועצה לעדכן בנושא תוך 3 חודשים), אבל ייתכן שזז משהו.

הצצתי בלוח השידורים שמופיע באתר של yes, והמשחק של מכבי בכלל לא מופיע כרגע (גם לא ב-5 לייב):
תמונה

17 אוקטובר 2017, 17:59

תודה רבה על העזרה ..קונה בסוף כרטיסים ל שער 6 ב 180 ..מקווה שלא דופקים אותי ! אבל לא הייתי עשר שנים במשחק יורוליג הגיע הזמן לחזור

17 אוקטובר 2017, 18:03

גל גל כתב:תודה רבה על העזרה ..קונה בסוף כרטיסים ל שער 6 ב 180 ..מקווה שלא דופקים אותי ! אבל לא הייתי עשר שנים במשחק יורוליג הגיע הזמן לחזור
כל כרטיס ב-180 או הכל ביחד?
אם זה ביחד זה מחיר סביר לגמרי
תמיד אפשר לחכות למציאות מחוץ לאולם ככל שהמשחק מתקרב, אבל זה יכול גם לקיצון השני
כרטיסים למשחק יורוליג של מכבי ב-180 זה בסדר גמור (שוב, במידה וזה לא כל כרטיס 180)

17 אוקטובר 2017, 19:21

אם זה דרך האתר של מכבי אז נראה לי כל כרטיס 180...

17 אוקטובר 2017, 20:13

קלעי כתב:אם זה דרך האתר של מכבי אז נראה לי כל כרטיס 180...

אין מחירים כאלה באתר. כרטיס ליציע מאחורי הסל עולה 150/120 (אין למכירה), 250 לאולם.
כעיקרון 180 שקל לכרטיס באולם זה מחיר טוב.

17 אוקטובר 2017, 20:15

משחק ראשון ביורוליג לא כזה פשוט למצוא כרטיסים זולים..
פרסם תגובה