המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:הסיכוי שפייר ישחזר אפילו בצורה חלקית את ההופעה שלו מהשבוע שעבר נמוך מאוד.
ובלי זה, הסיכויי של מכבי לנצח קבוצה יותר טובה מבאמברג (ובאסוקניה גם כשהיא חסרה היא קבוצה טובה יותר מבאמברג), גם כן נמוך מאוד.
MM3 כתב:שועל כתב:הסיכוי שפייר ישחזר אפילו בצורה חלקית את ההופעה שלו מהשבוע שעבר נמוך מאוד.
ובלי זה, הסיכויי של מכבי לנצח קבוצה יותר טובה מבאמברג (ובאסוקניה גם כשהיא חסרה היא קבוצה טובה יותר מבאמברג), גם כן נמוך מאוד.
מרגיש שלקחת קצת רחוק מדי את העמדה שלך בכל מה שקשור למכבי השנה ואתה מעתקש עליה גם במקומות שלא באמת צריך.. אין ספק שמכבי בנויה על ערימות של הימורים ויש שם כמה חוסרים ברורים אבל באסקוניה במצבה הנוכחי היא משהו שמכבי יכולה וצריכה להצליח להתמודד איתו בבית. וגם ללא הציפיות שנבנו לאחרונה אני חושב שהסיכויים לניצחון היו לטובת מכבי.
jol9 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:אני אוהב את הכיוון שיוני לקח אליו את הת'רד
הכיוון הגריאטרי?
מי שמדבר... בעשור השישי לחייו

שועל כתב:הסיכוי שפייר ישחזר אפילו בצורה חלקית את ההופעה שלו מהשבוע שעבר נמוך מאוד.

בגלל מה ששועל כתב אני כתבתי שאני חושש מקול היום.. כי פייר לא נראה לי ישחזר וקול ינסה להיכנס לנעליים האלו שהוא נכנס אליהן מול הרצליה..Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:הסיכוי שפייר ישחזר אפילו בצורה חלקית את ההופעה שלו מהשבוע שעבר נמוך מאוד.
אי אפשר ואסור לבנות על הופעה כזאת כל שבוע
דבר ראשון כי לא ככה משחקים כדורסל
דבר שני כי זה לא ריאלי
לא צריך שהוא יישחזר את ההופעה, צריך שהקבוצה תשחק יותר טוב
יפה אמרת.jol9 כתב:אני חושב שאי אפשר להגיד שמכבי מגיעה בנחיתות היום. היא אמורה לנצח אם לא תשחק גרוע. זה משחק בית, מול קבוצה
עם בעיות משלה. זה זמן מצויין להשיג ניצחון על קבוצה שהיא קבוצת אמצע כזה.

jol9 כתב:שועל כתב:הסיכוי שפייר ישחזר אפילו בצורה חלקית את ההופעה שלו מהשבוע שעבר נמוך מאוד.
מה לדעתך הסיכוי שמכבי תנצח? אמרת נמוך מאוד. נמוך מאוד זה 5% ומטה.

ShiriV כתב:אני חושבת שנפסיד. או שננצח
אני חושבת שנפסיד וננצח.
Gordonword כתב:ShiriV כתב:אני חושבת שנפסיד. או שננצח
אני חושבת שנפסיד וננצח.
I asked a librarian for a book on Pavlov's dog and Schrödinger's cat.
She said it ringed a bell, but she wasn't sure if it was there or not.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], itai7 ו־21 אורחים