המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני קצת מודאג מסיפור החמישייה שמעלה ספאחיה.
הקבוצה הזאת מסתמנת כרגע כקבוצה שלא נשברת, שמשחקת חזק, ובעיקר שומרת טוב ולוקחת ריבאונד.
מצד שני, בגלל חסרונות התקפיים ברורים כמו קלעים יציבים משלוש וכמו היעדר משחק פוסט, כל ההתקפה תלויה בשני שחקנים - קול וג'קסון.
זה אומר, שלתת פור ליריבה בדמותם של קיין, בולדן ופראחוסקי בחמישייה, זה דבר לא נכון, וספאחיה בינתיים ממשיך עם הקו
הלא ברור הזה.
ואם פאראחוסקי בכל זאת פותח, אז תשחקו עליו, ושימו לידו שחקנים שיכולים לשים צ'אקה משלוש כמו רול, זוסמן ותומאס, ולא
את קיין ובולדן, שלא מסוכנים משם בכלל.
שועל כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני קצת מודאג מסיפור החמישייה שמעלה ספאחיה.
הקבוצה הזאת מסתמנת כרגע כקבוצה שלא נשברת, שמשחקת חזק, ובעיקר שומרת טוב ולוקחת ריבאונד.
מצד שני, בגלל חסרונות התקפיים ברורים כמו קלעים יציבים משלוש וכמו היעדר משחק פוסט, כל ההתקפה תלויה בשני שחקנים - קול וג'קסון.
זה אומר, שלתת פור ליריבה בדמותם של קיין, בולדן ופראחוסקי בחמישייה, זה דבר לא נכון, וספאחיה בינתיים ממשיך עם הקו
הלא ברור הזה.
ואם פאראחוסקי בכל זאת פותח, אז תשחקו עליו, ושימו לידו שחקנים שיכולים לשים צ'אקה משלוש כמו רול, זוסמן ותומאס, ולא
זה מאוד פשוט: בלתי אפשרי לעלות חמישייה שרק שני שחקנים מתוכה מהווים איום סביר משלוש, והוא מעלה לא מעט חמישיות כאלו. הבעיה היא שלא בטוח שיש אופציות רבות אחרות בהתחשב בסגל שנבנה, היו צריכים לחשוב על זה מראש, ואני חושב שבעיית הקליעה מאוד בלטה עוד טרם המשחק הראשון.
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שאני קצת מודאג מסיפור החמישייה שמעלה ספאחיה.
הלא ברור הזה.
זה מאוד פשוט: בלתי אפשרי לעלות חמישייה שרק שני שחקנים מתוכה מהווים איום סביר משלוש, והוא מעלה לא מעט חמישיות כאלו. הבעיה היא שלא בטוח שיש אופציות רבות אחרות בהתחשב בסגל שנבנה, היו צריכים לחשוב על זה מראש, ואני חושב שבעיית הקליעה מאוד בלטה עוד טרם המשחק הראשון.
מעבר לזה אפילו. איזו סיבה יש לעלות את קיין בחמישייה? הוא לא מאיים בקליעה, לא בחדירה, לא בשום אספקט התקפי.
מצד שני הוא שומר טוב ולוקח ריבאונדים. קלאסי שחקן ספסל.
קובי כתב:מכבי קלעה 14 שלשות ב-3 משחקים, כאשר 6 מהם של ג'קסון, 4 של ג'קסון מהמשחק הראשון.
omer8783 כתב:יהיה צמוד עד תחילת הרבע הרביעי, בריחה קטנה של הכוכב ל-5 הפרש ומשם קאמבק של פייר&טיוס בדרך לניצחון.
Mmm כתב:omer8783 כתב:יהיה צמוד עד תחילת הרבע הרביעי, בריחה קטנה של הכוכב ל-5 הפרש ומשם קאמבק של פייר&טיוס בדרך לניצחון.
חי בסרט....לצערי אין סיכוי . מול אולמפיאקוס...
התברר כל הבעיה בסגל הזה....
אין התקפה
פשוט אין התקפה....
אני עם הפנים למילאנו בתקווה שמאזן 2 2 שיהיה לצערי יעורר משהו אצל ספאחיה...
bigi כתב:לא מבין את הפסימיות , זאת קבוצה שאנחנו צריכים לטחון ,
מכבי הרבה יותר איכותית הרבה יותר עמוקה והרבה יותר אתלטית
לא משנה איפה המשחק, אם מכבי רוצה להלחם על מקום בהצלבה .
זה משחק שחייב לקחת ולקחת בגדול .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים