Re: יורוליג, מח' 6: מכבי ת"א נגד ריאל מדריד, חמישי, 21:00 ער
06 נובמבר 2017, 20:31
my man כתב:מאמין שזה יהיה ההפסד בהפרש הכי גבוה עד עכשיו..
גם לי יש הרגשה כזאת. ריאל זאת כבר משוכה ברמה שאני בספק אם הקבוצה החדשה והעדיין מתגבשת שלנו תהיה מסוגלת לעבור למרות שהיא פצועה. הם מנוסים יותר ויש להם את דונצ׳יץ׳ הבלתי עציר. אם יהיה מאבק צמוד לאורך כל המשחק זה יהיה הישג בפני עצמו.
אתם כנראה לא מבינים אמה שחקן כמו איון חשוב במשחק שלהם ..
הוא מוביל את ריאל כמעט בכל דבר
מוביל בריבאונדרים למשחק מוביל בחטיפות מוביל בחסימות ומוביל אותם אפילו באסיסטים !! (נתון לא נורמלי לסנטר) הוא השחקן היחידי משנה זריקות בריאל והוא המדד השני בקבוצתו אחרי דונציץ
ביחסי הכוחות הנוכחים ( לא מדבר על עוד כמה חודשים שכל הפצועים שלהם יחזרו והם גם בדרך להחתים סנטר) מכבי צריכה לנצח
yarin150 כתב:אתם כנראה לא מבינים אמה שחקן כמו איון חשוב במשחק שלהם ..
הוא מוביל את ריאל כמעט בכל דבר
מוביל בריבאונדרים למשחק מוביל בחטיפות מוביל בחסימות ומוביל אותם אפילו באסיסטים !! (נתון לא נורמלי לסנטר) הוא השחקן היחידי משנה זריקות בריאל והוא המדד השני בקבוצתו אחרי דונציץ
ביחסי הכוחות הנוכחים ( לא מדבר על עוד כמה חודשים שכל הפצועים שלהם יחזרו והם גם בדרך להחתים סנטר) מכבי צריכה לנצח
אם חשבת שרוצ'סטי תפר אותנו..אז חכה למה שדונצ'יץ יעשה לנו.. לא מאמין שאנחנו מתקרבים אליהם ביחסי הכוחות.. משחק צמוד יראה בדיוק כמה ספאחיה מאמן אדיר(כמו מה שבלאט עשה עם הקבוצה ב2014 במהלך העונה הסדירה(שהפסדנו פעמיים אבל הגענו קרוב קרוב- מי שזוכר טיוס עם החטאת עונשין בשנייה האחרונה ופספסנו הארכה בהיכל מולם).. ואני בכלל לא מדבר על ניצחון..
Re: יורוליג, מח' 6: מכבי ת"א נגד ריאל מדריד, חמישי 21:00 ערו
06 נובמבר 2017, 21:41
felix_r כתב:
שועל כתב:
ShiriV כתב:מה שחשוב בעיניי במעבר של המשחק הזה לערוץ עשר (כך צריך לקרוא לו מעכשיו, לא 10), זה שגם הערוץ הזה עבר לשדר בפורמט HD כך שלפחות חוויית הצפייה לא תיפגם.
הHD של ערוץ הספורט הוא לא HD
הוא כן HD, רק שהוא משודר בערוץ מיוחד "5 HD" באפיק 555, ולא ב 55
הערוץ 55 של ערוץ הספורט בושה. לראות את מכבי בערוץ הזה מחזיר את הצופים ליאכות השידור של ערוץ 1 בשנות ה-70 עד 2015. עבור הם עברו ל HD. ערוץ הספורט תאב בצע: רוצים לראות טוב? קנו ספורט 5 HD. להקיא מהגישה שלוקחת את הצופים כמובן מאליו ומאיכות שהתמונה של הערוץ.
Re: יורוליג, מח' 6: מכבי ת"א נגד ריאל מדריד, חמישי 21:00 ערו
06 נובמבר 2017, 21:42
שמוליק כתב:
felix_r כתב:
שועל כתב:
ShiriV כתב:מה שחשוב בעיניי במעבר של המשחק הזה לערוץ עשר (כך צריך לקרוא לו מעכשיו, לא 10), זה שגם הערוץ הזה עבר לשדר בפורמט HD כך שלפחות חוויית הצפייה לא תיפגם.
הHD של ערוץ הספורט הוא לא HD
הוא כן HD, רק שהוא משודר בערוץ מיוחד "5 HD" באפיק 555, ולא ב 55
ערוץ 55 של ערוץ הספורט בושה. לראות את מכבי בערוץ הזה מחזיר את הצופים ליאכות השידור של ערוץ 1 בשנות ה-70 עד 2015. אפילו ערוץ 1 כבר מזמן משדר ב HD. ערוץ הספורט תאב בצע: רוצים לראות טוב? קנו ספורט 5 HD. להקיא מהגישה שלוקחת את הצופים כמובן מאליו ומאיכות שהתמונה של הערוץ.
yarin150 כתב:איוו פצוע ולא ישחק (שחקן ההגנה היחיד שלהם בצבע) קוזמיץ ויול כמובן גם פצועים
זה משחק שצריך לנצח . מפתח : לעצור את דונציץ ( קיין ,דיבה) גם במחיר של התקפה בעייתית .. הפעם לא אתלונן אם קיין יהיה גרוע בהתקפה ויצליח למזער נזקים מהילד.
וגם אני מפחד ששוב גייסי קרול יעשה מה שבאלו ולא ידעו מה לעשות נגד החסימות המדורגות שעושים לו . אולי מזל שיש את גודס שזוכר איך הוא התעלל בו ?
שכחת את רייס שתמיד עושה לנו צרות
רייס לדעתי כבר לא שחקן דומיננטי כמו בעבר .. כל שנה עושה את שלה .. הם ישחקו עם רנדלוף ב5 ורייס יחליפו תומפקינס ב4 ומציוליס יחליף אותו
הרכב נמוך כזה לא ראיתי בריאל מלא שנים . וצריך לנצל את זה .
תומפקינס פצוע עד כמה שאני יודע. לא שיחק שנייה עד עכשיו ביורוליג בכל אופן...רייס ישחק הרבה כנראה.
תומפקינס שהה בארצות הברית במשך השבועות האחרונים עקב בעיה משפחתית אך בסוף השבוע האחרון כבר הספיק לחזור למדריד , תומפקינס למעשה שותף אך ורק בשני משחקי הליגה הראשונים של הקבוצה עד כה.
yarin150 כתב:איוו פצוע ולא ישחק (שחקן ההגנה היחיד שלהם בצבע) קוזמיץ ויול כמובן גם פצועים
זה משחק שצריך לנצח . מפתח : לעצור את דונציץ ( קיין ,דיבה) גם במחיר של התקפה בעייתית .. הפעם לא אתלונן אם קיין יהיה גרוע בהתקפה ויצליח למזער נזקים מהילד.
וגם אני מפחד ששוב גייסי קרול יעשה מה שבאלו ולא ידעו מה לעשות נגד החסימות המדורגות שעושים לו . אולי מזל שיש את גודס שזוכר איך הוא התעלל בו ?
שכחת את רייס שתמיד עושה לנו צרות
רייס לדעתי כבר לא שחקן דומיננטי כמו בעבר .. כל שנה עושה את שלה .. הם ישחקו עם רנדלוף ב5 ורייס יחליפו תומפקינס ב4 ומציוליס יחליף אותו
הרכב נמוך כזה לא ראיתי בריאל מלא שנים . וצריך לנצל את זה .
תומפקינס פצוע עד כמה שאני יודע. לא שיחק שנייה עד עכשיו ביורוליג בכל אופן...רייס ישחק הרבה כנראה.
תומפקינס שהה בארצות הברית במשך השבועות האחרונים עקב בעיה משפחתית אך בסוף השבוע האחרון כבר הספיק לחזור למדריד , תומפקינס למעשה שותף אך ורק בשני משחקי הליגה הראשונים של הקבוצה עד כה.
צרות אצל יריבת מכבי ת"א: ריאל מדריד שתגיע ביום חמישי להיכל, התבשרה הערב (שני) על כך שהיא סופית תצטרך להסתדר ללא אחד משחקניה הבולטים ביותר. גוסטבו איון שנפצע בכתף השמאלית שלו סובל מפגיעה חמורה, וייעדר לפחות בחודש הקרוב. המקסיקני יחליט בקרוב האם הוא יעבור ניתוח, כשההערכות מדברות על כך שבתסריט פסימי, בו יבחר בהליך הליך כירורוגי הוא עלול להיעדר לתקופה ממושכת של עד 4 חודשים.
בעקבות כך, ריאל מדריד תגיע ביום חמישי לת"א, למשחק מול מכבי במסגרת המחזור השישי ביורוליג, כשהיא בבעיה לא קטנה מתחת לסלים. הבלאנקוס, שמשחקים ללא אוגניין קוזמיץ', שנפצע בתחילת העונה, איבדו את איון, שנפצע במהלך הרבע השלישי בניצחון 74:84 על טנריפה.
מי שאמור להיות מתופקד כסנטר המוביל של ריאל הוא אנתוני רנדולף, שרק לאחרונה חזר מההיעדרות של שבועיים, כשמי שעוד יחזק את הסגל של ריאל הוא טריי תומפקינס. הפורוורד ששהה בחודש האחרון בארה"ב מסיבות משפחתיות, חזר להתאמן עם ריאל מדריד ואמור לעשות חיים קשים לצהובים. בספרד מדווחים שריאל פנתה לסנטר של באנביט, גספר וידמאר, אולם הקבוצה הטורקית בשלב זה מסרבת לשחררו.
ספורט 5.... בקיצר לא בטוח שיש להם כעת אופציה לסנטר טוב...
1. נקודות קלות - זה המפתח במשחק בית מול קבצה גדולה , לנצל את הקהל את התמיכה את המומנטום לעשות נקודות קלות! לא אומר להתפרע מול ריאל כי מפחיד אבל לדעת לעשות הגנה טובה ואחרי ריבאונד לרוץ !
2.שליטה בריבאונד ! מכבי השנה קבוצת הריבאונד הכי טובה ביורוליג ! הרבה זמן לא היה דבר כזה. רוב הריבאונדים דווקא נצברים על ידי הגארדים! קול , דיבה , קיין , רול , אפילו גקסון , כולם לוקחים ריבאונד ! - ריאל , קבוצת ריבאונד התקפה לא טובה ( חוץ מהמשחק האחרון שקצת משקר) זה אומר שהם לא רצים כמעט לריבאונד התקפה מה שיאפשר לנו עוד יותר לשלוט בריבאונד הגנה !! ( יתרון מובהק של מכבי)
3.עצירת 2 השחקנים הכי מסוכנים שלהם - דונציץ , קארול . דונציץ זה מכונה אבל ראינו מול חימקי איך הצליחו לעצור אותו , בעיקר לתת לו לכדרר שמאלה ( טופ סיד) להמר על הזריקה של החצי מרחק שלו (ללכת פלט עליו בפיק אנד רול) קיין צריך להוכיח שהוא יכול לשמור שחקנים בגובה שלו. אני לא אומר שאפשר לעצור אותו על 4 נקודות. אבל להוציא אותו מהשטף של המשחק זה אפשרי ( קצת לחץ , קצת דאבל טים גם במחיר של סלים) !! קארול - חילופים בחסימות המדורגות שריאל עושים ( תרגיל שרץ כבר שנים ) ולשמור על הגב שלו ( דיבה יכול לעשות עבודה טובה באספקט הזה בזכות הצעד המהיר שלו בהגנה)
4.קליעה משלוש - זאת אולי הבעיה היחידה של מכבי השנה, קבוצת השלשות מהגרועה ביורוליג - צריך להכניס אותם באחוזים טובים יש לי תחושה שהפעם הכדורים יכנסו כמו שצריך.
5. ואולי הכי חשוב - ניהול משחק של ספאחיה - ספאחיה חייב להוכיח שיש לו מה למכור ברמת ניהול המשחק, 2 המשחקים שמכבי הפסידה היו הפסדים של ניהול לא נכון , או הרכב לא נכון או זריקה אחרונה לא טובה . ספאחיה חייב להבין שמול ריאל בבית זה משחק שונה , פחות רוטציה , פחות חילופים חברתיים , המטרה פה היא נצחון. רוצים מנוחה ? שיתן להם בליגה הלא חשובה שלנו (לפחות עד מרץ)