Holiday_Armadillo כתב:מישהו היה בפנים והוא צחקyanay21 כתב:שגב בחמישייה בקטע של לעשות צחוקים? בדיחה פנימית?
על החתום - גלן ''גיגיטי'' קוואגמייר
זה המחיר של הסטרואידים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מישהו היה בפנים והוא צחקyanay21 כתב:שגב בחמישייה בקטע של לעשות צחוקים? בדיחה פנימית?
על החתום - גלן ''גיגיטי'' קוואגמייר
he's a grower, not a showerShiriV כתב:בולדן מתפתח לנו מול העיניים
yanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
ברגע שהוא התחיל לקלוע ברבע הרביעי נגד אפס ידעתי שאנחנו בבעיהyanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
ShiriV כתב:yanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
לא מסכימה. מי אתה בכלל?
yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
לא מסכימה. מי אתה בכלל?
אל תגידי לי שאת מחבבת אותו. הוא שואת כדורסל.
בונד, ג'יימס בונד. אבל בלי ה7 בסוף.
Holiday_Armadillo כתב:ברגע שהוא התחיל לקלוע ברבע הרביעי נגד אפס ידעתי שאנחנו בבעיהyanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
בשלב מסויים הוא היה מתחיל להחטיא אבל זה לא היה עוצר אותו מלזרוק
לא שעל זה הפסדנו
my man כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
לא מסכימה. מי אתה בכלל?
אמרתי שלום!
ShiriV כתב:my man כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:yanay21 כתב:משחק שבו ג'קסון טוב מבטיח שהוא הולך לזרוק בערך 40 או 50 פעמים גם אם הוא לא קולע. הוא נוראי גם כשהוא טוב
לא מסכימה. מי אתה בכלל?
אמרתי שלום!
אתם מכירים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים