22 מרץ 2012, 21:58
asafb96 כתב:נו, קברתם את העונה כבר, הרגתם את כל העולם ואשתו, והנה, ניצחנו. הרבה חברה חייבים פה כמה הסברים![]()
גם אני בהחלט מוריד את הכובע בפני בלאט. למעט ההכנסה של מאלט במקום אוחיון, כלטעמי הוא היה צריך להכניס את פאפאס במקום אוחיון, בסוף הרבע השלישי, ומעט מדי דקות לג'יימס וריץ' ביחד, שההרכב הזה עבד הכי טוב, הניהול שלו היה מופתי. תענוג. כל הכבוד! הפסיק עם הניסויים כמו שקיווינו, קיצר את הרוטציה כמו שקיווינו, והשגנו ניצחון גדול. אבל לא צריך להתלהב יותר מדי, כי הסדרה רחוקה מלהיות גמורה. הולך להיות סופר קשה.
פאפאס הוכיח איזה שחקן גדול הוא. עם בטחון בתחתונים, שהוא לא רואה מגרש, עלה, ועשה כמה מהלכים גדולים. אוחיון ענק! גם לאנגפורד, פשוט תענוג של שחקן. אני הייתי היום נותן לו מיליון וחצי דולר ל3 שנים, וסוגר את הסיפור איתו. שחקן יעיל ויציב ברמות מדהימות.
סופו היה מצוין. באמת מצוין. הוכיח שהוא יכול להתמודד גם עם אוברדוביץ'. עם לא השופטים, הוא היה הרבה יותר טוב, אבל במעט ששיחק היה סופר יעיל. איזה דאנק פסיכי הוא דפק. כל הכבוד גם לסמית' וכמובן לבלו.
22 מרץ 2012, 21:59
מכביסט27 כתב:חנו'ש כתב:אני לא מאמינה שהפסדתי את המשחק הזה!!![]()
מצאתי לי מתי ללכת להצגה....
ועוד לחשוב שאחרי שלשום כבר חשבתי שאולי עדיף לא לראות....
לפחות הקלטת אותו? משו? חבל שתפסידי את אחד המשחקים הטובים שהיו העונה לא רק למכבי אלא ביורוליג בכלל. בשביל זה אנשים קונים כרטיסים רבותיי.
22 מרץ 2012, 21:59
22 מרץ 2012, 22:00
22 מרץ 2012, 22:01
asafb96 כתב:נו, קברתם את העונה כבר, הרגתם את כל העולם ואשתו, והנה, ניצחנו. הרבה חברה חייבים פה כמה הסברים![]()
גם אני בהחלט מוריד את הכובע בפני בלאט. למעט ההכנסה של מאלט במקום אוחיון, כלטעמי הוא היה צריך להכניס את פאפאס במקום אוחיון, בסוף הרבע השלישי, ומעט מדי דקות לג'יימס וריץ' ביחד, שההרכב הזה עבד הכי טוב, הניהול שלו היה מופתי. תענוג. כל הכבוד! הפסיק עם הניסויים כמו שקיווינו, קיצר את הרוטציה כמו שקיווינו, והשגנו ניצחון גדול. אבל לא צריך להתלהב יותר מדי, כי הסדרה רחוקה מלהיות גמורה. הולך להיות סופר קשה.
פאפאס הוכיח איזה שחקן גדול הוא. עם בטחון בתחתונים, שהוא לא רואה מגרש, עלה, ועשה כמה מהלכים גדולים. אוחיון ענק! גם לאנגפורד, פשוט תענוג של שחקן. אני הייתי היום נותן לו מיליון וחצי דולר ל3 שנים, וסוגר את הסיפור איתו. שחקן יעיל ויציב ברמות מדהימות.
סופו היה מצוין. באמת מצוין. הוכיח שהוא יכול להתמודד גם עם אוברדוביץ'. עם לא השופטים, הוא היה הרבה יותר טוב, אבל במעט ששיחק היה סופר יעיל. איזה דאנק פסיכי הוא דפק. כל הכבוד גם לסמית' וכמובן לבלו.
22 מרץ 2012, 22:01
22 מרץ 2012, 22:06
חביב אורנג'ד כתב:משחק שעמד בסימן אחד - חוסר נסיון.
בלאט הוא מאמן חכם והוא מבין היטב עד כמה חוסר נסיון הוא משמעותי במעמדים כאלו ולכן הוא בחר ללכת על השחקנים הכי פחות מנוסים שלו.
סמית' ולגנפרוד שלעולם לא השתתפו בסדרה רבע גמר היורוליג, שון ג'יימס (ש"אינו מתאים לרמות האילו") בעונת הרוקי שלו ביורוליג וכמובן, הרכז הטוב ביותר של מכבי, הרוקי יוגב אוחיון, הם השחקנים אשר עשו את ההבדל במשחק הזה, יחד עם שחקן הרבה יותר מנוסה בשם דיויד בלו.
השחקן המצטיין של המשחק הזה הוא ללא ספק שארונאס יאסקביצ'וס.
הגנה גרועה, עבירות לא חכמות במיוחד וכמובן, שתי החטאות גדולות ברגעי הקלאץ', נתנו היום למכבי את המשחק.
אין לנו אלא להודות לשחקן ענק שתרם היום למכבי לא פחות מאשר הוא עשה בימים הגדולים.
לגבי העתיד, למרות המשחק המדהים, הייתי ממליץ להנמיך ציפיות ולנהוג בצניעות.
פאו עדיין קבוצה טובה יותר ואסור להקל ראש באורודוביץ'. אמנם למכבי יש גם את יתרון חוסר הנסיון וכעת, גם את יתרון הביתיות, אבל זה לא הולך להיות קל.
בכל אופן, אחד המשחקים הגדולים ביותר שיצא לי לראות, לא יורד מנס ז'לגיריס. רק שנזכה לעוד משחקים כאלו.
מילה על השיפוט - גועל נפש.
מילה על מאריץ' - מקווה מאוד שזה לא יהיה הסנטר של מכבי בעונה הבאה.
22 מרץ 2012, 22:08
22 מרץ 2012, 22:09
22 מרץ 2012, 22:11
חביב אורנג'ד כתב:משחק שעמד בסימן אחד - חוסר נסיון.
בלאט הוא מאמן חכם והוא מבין היטב עד כמה חוסר נסיון הוא משמעותי במעמדים כאלו ולכן הוא בחר ללכת על השחקנים הכי פחות מנוסים שלו.
סמית' ולגנפרוד שלעולם לא השתתפו בסדרה רבע גמר היורוליג, שון ג'יימס (ש"אינו מתאים לרמות האילו") בעונת הרוקי שלו ביורוליג וכמובן, הרכז הטוב ביותר של מכבי, הרוקי יוגב אוחיון, הם השחקנים אשר עשו את ההבדל במשחק הזה, יחד עם שחקן הרבה יותר מנוסה בשם דיויד בלו.
השחקן המצטיין של המשחק הזה הוא ללא ספק שארונאס יאסקביצ'וס.
הגנה גרועה, עבירות לא חכמות במיוחד וכמובן, שתי החטאות גדולות ברגעי הקלאץ', נתנו היום למכבי את המשחק.
אין לנו אלא להודות לשחקן ענק שתרם היום למכבי לא פחות מאשר הוא עשה בימים הגדולים.
לגבי העתיד, למרות המשחק המדהים, הייתי ממליץ להנמיך ציפיות ולנהוג בצניעות.
פאו עדיין קבוצה טובה יותר ואסור להקל ראש באורודוביץ'. אמנם למכבי יש גם את יתרון חוסר הנסיון וכעת, גם את יתרון הביתיות, אבל זה לא הולך להיות קל.
בכל אופן, אחד המשחקים הגדולים ביותר שיצא לי לראות, לא יורד מנס ז'לגיריס. רק שנזכה לעוד משחקים כאלו.
מילה על השיפוט - גועל נפש.
מילה על מאריץ' - מקווה מאוד שזה לא יהיה הסנטר של מכבי בעונה הבאה.
22 מרץ 2012, 22:14
22 מרץ 2012, 22:14
שמואל1 כתב:חנו'ש כתב:אני לא מאמינה שהפסדתי את המשחק הזה!!![]()
מצאתי לי מתי ללכת להצגה....
ועוד לחשוב שאחרי שלשום כבר חשבתי שאולי עדיף לא לראות....
אני מצטער לאכזב אבל הפסדת את אחד ממשחקי הכדורסל הגדולים באירופה בשנים האחרונות ואני לא מגזים.
22 מרץ 2012, 22:16
22 מרץ 2012, 22:18
felix_r כתב:איפה חנו'ש?
שישלחו ניידת לביתה לבדוק אם הכל בסדר
22 מרץ 2012, 22:24
22 מרץ 2012, 22:25
קודי כתב:קשה לי עדיין להתייחס למשחק כי הלב עדיין דופק. נצחון אדיר וקאמבק מדהים. משחק ענק של אוחיון, סמית ולנגפורד. סמית לא רק קלע אלא שמר נהדר ולקח 9 ריבאונדים.
עבירה על שאראס? אם תראו את המהלך בהילוך חוזר תראו ששאראס עשה צעדים לפני הזריקה, כך שלא ממש משנה אם היה פאול או לא. חוץ מזה, היה שיפוט ביתי כל המשחק אז מה איכפת לי אם דפקו אותם פעם אחת.
עכשיו כבר הכל יכול לקרות.
22 מרץ 2012, 22:26
חנו'ש כתב:felix_r כתב:איפה חנו'ש?
חחחח
אפשר לשלוח אותה עכשיו כשאני מגלה מה הפסדתי....
22 מרץ 2012, 22:28
עלמה צהובה כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:איפה חנו'ש?
חחחח
אפשר לשלוח אותה עכשיו כשאני מגלה מה הפסדתי....
אבל כייף לך שאת רואה את השידור החוזר.
לי אין את הערוץ הזה והייתי שמחה לראות אותו שוב עכשיו מההתחלה. רק בלי התקף הלב![]()
אגב, שאראס בסוף המשחק, היה אחד הירוקים היחידים שחייך...
כאילו מכיר את הסיפור כבר.
מעניין איך יקבלו אותו בנוקיה ואם זה יעזור לו לשחק טוב או דווקא לא.
יוצא שזו פעם ראשונה מאז שהוא עזב כאן שהוא מתמודד מול מכבי בנוקיה, לא??
22 מרץ 2012, 22:30
jol9 כתב:קודי כתב:קשה לי עדיין להתייחס למשחק כי הלב עדיין דופק. נצחון אדיר וקאמבק מדהים. משחק ענק של אוחיון, סמית ולנגפורד. סמית לא רק קלע אלא שמר נהדר ולקח 9 ריבאונדים.
עבירה על שאראס? אם תראו את המהלך בהילוך חוזר תראו ששאראס עשה צעדים לפני הזריקה, כך שלא ממש משנה אם היה פאול או לא. חוץ מזה, היה שיפוט ביתי כל המשחק אז מה איכפת לי אם דפקו אותם פעם אחת.
יובל, בגיל שלך, אני מקווה שיש לך חיוג מקוצר לשח"ל...![]()
משחקים כאלה לא מומלצים לאף אחד מעל גיל 15.
22 מרץ 2012, 22:30
jol9 כתב:קודי כתב:קשה לי עדיין להתייחס למשחק כי הלב עדיין דופק. נצחון אדיר וקאמבק מדהים. משחק ענק של אוחיון, סמית ולנגפורד. סמית לא רק קלע אלא שמר נהדר ולקח 9 ריבאונדים.
יובל, בגיל שלך, אני מקווה שיש לך חיוג מקוצר לשח"ל...![]()
משחקים כאלה לא מומלצים לאף אחד מעל גיל 15.