המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:תפסיקו יפסימים חלאס...אפשר לחשוב הפסדנו...במחזור 9 מתוך 30...תגידו אתם נורמלים מה זה הדפרסיה הזו...
באש ובדם יאלה מכבי...שארס מחכה לנו...
reuelc כתב:ShiriV כתב:reuelc כתב:ShiriV כתב:reuelc כתב:הפסד כואב אבל לא סוף העולם, מכבי עדיין קבוצה טובה וצריך להבין שיהיו גם ימים כאלה.
אתה בעצם פוטר אותם מאחריות לביזיון הזה?
מכבי לא באה לשחק היום מלכתחילה.
לפעמים לקבל כאפה כזאת עושה טוב לקבוצה ופעם הבאה היא תבוא פחות זחוחה, ואל תשכחי שגם בעונת הזכייה האחרונה ביורוליג קיבלנו מצסק"א 30 הפרש ואחרי כמה חודשים ניצחנו אותם.
הבנתי, אז אתה בעצם בונה על זה שמשחק אחד נקבל בו כאפה ומשחק אחריו נבוא לנצח בענק כמו שהיה מול אפס אנדולו ואחר כך במוסקבה, ככה בקבוע. סגרנו.
בשום סרט אנחנו לא אמורים לנצח את ברצלונה בחוץ, וההפרש טפח לא מעט בגלל החטאות שמכבי בד"כ קולעים, לא נעים, לא נורא.
החציל האצטקי כתב:יהיה בסדר לכו לישון
Mmm כתב:תפסיקו יפסימים חלאס...אפשר לחשוב הפסדנו...במחזור 9 מתוך 30...תגידו אתם נורמלים מה זה הדפרסיה הזו...
ShiriV כתב:Mmm כתב:תפסיקו יפסימים חלאס...אפשר לחשוב הפסדנו...במחזור 9 מתוך 30...תגידו אתם נורמלים מה זה הדפרסיה הזו...
מה?
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:יהיה בסדר לכו לישון
הלילה טרם החל
yanay21 כתב:ShiriV כתב:Mmm כתב:תפסיקו יפסימים חלאס...אפשר לחשוב הפסדנו...במחזור 9 מתוך 30...תגידו אתם נורמלים מה זה הדפרסיה הזו...
מה?
אני חושב שזה בצחוק. אני מקווה
ShiriV כתב:yanay21 כתב:ShiriV כתב:Mmm כתב:תפסיקו יפסימים חלאס...אפשר לחשוב הפסדנו...במחזור 9 מתוך 30...תגידו אתם נורמלים מה זה הדפרסיה הזו...
מה?
אני חושב שזה בצחוק. אני מקווה
אני בספק אם יש פה חומר שמסוגל להצחיק
my man כתב:בלי שאנחנו שמים לב העונה הזו יכולה להיות שחזור מדוייק לעונה שעברה..
גם בכדורגל אגב..
גם בכדורגל אגב..
גם בכדורגל אגב..
ShiriV כתב:אם מישהו מעוניין להתעמק בסטטיסטיקה המפוארת
Holiday_Armadillo כתב:Mmm כתב:תפסיקו יפסימים חלאס...אפשר לחשוב הפסדנו...במחזור 9 מתוך 30...תגידו אתם נורמלים מה זה הדפרסיה הזו...
כאילו..רציני?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Itaycohen7 ו־26 אורחים