המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שום שחקן שיגיע עכשיו למכבי לא יהיה שחקן טוב יותר מפראחובסקי
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:שום שחקן שיגיע עכשיו למכבי לא יהיה שחקן טוב יותר מפראחובסקי
לא כל כך מבין את הקביעה הזאת.
החציל האצטקי כתב:הוא קובע את זה בהסתמך על מקרי עבר והמצב הכלכלי העגום של מכבי.
רוב הסיכויים שהוא לא טועה.
החציל האצטקי כתב:זה בהנחה שמישהי תקח אותו. הוא היה אמור לשחק השנה בג׳י ליג...
Jack55 כתב:דרך אגב אמרו פה אותו דבר גם שמקריי חתם בסוף בבאסקוניה .
אבל בסופו של דבר הגיע קול
MTA2311 כתב:למי אכפת אם "אפשר" למצוא?
יש מציאות מסויימת במכבי, והיא שאין כסף, ואין סקאוטינג. אז בעולם אחר, אפשר להביא מחליף טוב גם עכשיו, בעולם שאנחנו חיים בו, סטטיסטית, זה לא יקרה.
MTA2311 כתב:לא.
סטטיסטית, רוב המחליפים שמכבי הביאה בשנים האחרונות (ולא היו חסרים כאלה שתרמו קרוב לנאדה והוחלפו באמצע העונה ברוך השם) היו פחות טובים מאלה שהם החליפו. זאת ההשוואה שצריך לעשות.
פראחובסקי מרוויח הרבה כסף, ובהתחשב במספרים שלו, אף אחת לא תיקח על עצמה את כל החוזה. כבר היינו בסרט הזה מספיק פעמים.
MTA2311 כתב:אפשר גם להשוות בין עגבניית שרי תמר לעגבניית שרי רגילה, בכבוד, אבל כשמדברים על השוואה של שחקן בשחקן אחר באמצע העונה, אז משווים לפעמים הקודמות בהן הוחלף שחקן באמצע העונה. מהפכני, אני יודע.
MTA2311 כתב:מכבי תמצא קבוצה שתיקח את כל החוזה שלו? בכיף, שתחליף. הנקודה היא ששחקנים שהגיעו לפה באמצע העונה לא היו טובים או לא השפיעו משמעותית על הקבוצה, אז למה? בשביל הסיכוי שמשהו הפעם יהיה שונה? כי ספאחיה מכיר שחקנים בנבא? הוא לא הכיר אותם בקיץ?
MTA2311 כתב:מכבי חד משמעית נפגעה מכל החלפות השחקנים באמצע העונה, אם לא מקצועית, אז תדמיתית. אף אחד לא רוצה לשחק (או לאמן) בקבוצה שמחליפה כל כך הרבה שחקנים, זה חלק ממה שהביא אותנו למצב הזה בקיץ.
שועל כתב:אני חושב שהוא שווה הרבה יותר ממה שהוא נתן עד עכשיו. זה אולי השחקן היחיד שיכול להשתפר, כי כל השאר פלוס מינוס הגיעו לשיא שלהם העונה.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:שום שחקן שיגיע עכשיו למכבי לא יהיה שחקן טוב יותר מפראחובסקי
לא כל כך מבין את הקביעה הזאת.
דבר ראשון זה משפיע על חדר ההלבשה.
דבר שני זה מאוד מוקדם. אפשר עוד לתת לו הזדמנויות.
דבר שלישי המחליף קרוב לוודאי יהיה שחקן פחות טוב (גם אם אולי יותר מתאים)
דבר רביעי תזכיר לי שם של קבוצה מצליחה שחתכה שחקן חמישייה אחרי חודשיים וחצי.
jol9 כתב:נהנתי לקרוא את הדיון שהתפתח כאן (באמת) אלא שהוא התמקד בדבר אחד בלבד מתוך כמה דברים שמניתי:דבר ראשון זה משפיע על חדר ההלבשה.
דבר שני זה מאוד מוקדם. אפשר עוד לתת לו הזדמנויות.
דבר שלישי המחליף קרוב לוודאי יהיה שחקן פחות טוב (גם אם אולי יותר מתאים)
דבר רביעי תזכיר לי שם של קבוצה מצליחה שחתכה שחקן חמישייה אחרי חודשיים וחצי.
אז נניח שבדרך פלא מכבי כן מצליחה להביא כאן שחקן טוב יותר מסנטר יורוליג מוכח ולגיטימי, שמשום מה מוצא את עצמו
בלי קבוצה בדצמבר...
אבל מה עם שאר הדברים?
אפשר לבוא ולהגיד שפראחובסקי מאכזב עד עכשיו. זה גם נכון. אבל לחפש לו מחליף אחרי חודשיים? אולי שווה יותר לנסות לשלב
אותו, לעזור לו למצוא את המקום שלו, לבנות לו יותר תרגילים, לחפש אותו יותר בהתקפה וכו'?
זה הרבה הרבה הרבה יותר מדי מוקדם בשביל זה, והנזק של מהלך כזה (בכל המובנים), יהיה גדול יותר מהתועלת שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים