09 דצמבר 2017, 12:51
ShiriV כתב:כל הספרדיות (פרט לריאל שנועלת את החלק העליון של הטבלה) נמצאות בחלק התחתון של הטבלה עם מאזנים שליליים. זה באמת נדיר..
מכבי במקום הרביעי אחרי שלוש הקבוצות הטובות במפעל ולפני פנאתנייקוס שהיא קבוצה טובה מאוד בפני עצמה.
אני חושבת שאפשר להיות גאים מאוד בטבלה הזאת נכון להיום.
09 דצמבר 2017, 14:02
09 דצמבר 2017, 14:15
felix_r כתב:גם ריאל עם מאזן שלילי 5-6
המאזן של הספרדיות רק מראה לנו, שמכות פציעות ועונות רעות יכולות לקרות לכל קבוצה, לא רק למכבי.
09 דצמבר 2017, 14:39
Jack55 כתב:Top 10 Plays - Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 11
09 דצמבר 2017, 16:47
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:גם ריאל עם מאזן שלילי 5-6
המאזן של הספרדיות רק מראה לנו, שמכות פציעות ועונות רעות יכולות לקרות לכל קבוצה, לא רק למכבי.
מכת פציעות יכולה להתרחש בכל קבוצה, כן, אבל שיהיה ברור שהכישלון של מכבי ב-3 שנים האחרונות הוא בשום פנים ואופן לא כתוצאה ישירה של פציעות. ניהול כושל הביא לתוצאה הזאת (הגרועה בהיסטוריה של המועדון).
ולגבי הספרדיות, אין לי כמעט ספק שריאל תצא מהתקופה הזאת ותתבסס במקום גבוה יותר בסוף העונה. גם באסקוניה וברצלונה מסוגלות עדיין לעשות משהו עם העונה הזאת. אנחנו רק בשליש בדרך.
09 דצמבר 2017, 17:01
09 דצמבר 2017, 17:16
09 דצמבר 2017, 17:41
09 דצמבר 2017, 18:18
Jack55 כתב:לדעתי מאזן הכוחות לאט לאט מתחיל יותר להסתדר, הייתי מחלק את זה ככה :
טופ הליגה :
צסקא
פאו
אולי
פנר
אמצע טבלה\מלחמה על הפלייאוף :
ברצלונה (היא אחת הקבוצות שלדעתי לפחות לא תצטרך להלחם על הפלייאוף אלא תסיים באמצע הטבלה בלי יותר מדי בעיות אחרי קבוצות הטופ, בגלל זה מיקמתי אותה ראשונה כאן)
מכבי
ריאל (רוב השחקנים החשובים שלהם כמו איון וראנדולף יחזרו רק בעוד כמה מחזורים, מה שישפיע מאוד על המשך הדרך שלהם .)
באסקוניה
חימקי
מילאנו
תחתית הליגה :
ז'לגיריס (הכי טובה מביניהם)
הכוכב
באמברג
מלאגה
ולנסיה
אנאדולו
יכול להיות שזה עוד מוקדם לקבוע, אבל נכון לעכשיו ככה זה נראה
09 דצמבר 2017, 19:00
toja27 כתב:Jack55 כתב:לדעתי מאזן הכוחות לאט לאט מתחיל יותר להסתדר, הייתי מחלק את זה ככה :
טופ הליגה :
צסקא
פאו
אולי
פנר
אמצע טבלה\מלחמה על הפלייאוף :
ברצלונה (היא אחת הקבוצות שלדעתי לפחות לא תצטרך להלחם על הפלייאוף אלא תסיים באמצע הטבלה בלי יותר מדי בעיות אחרי קבוצות הטופ, בגלל זה מיקמתי אותה ראשונה כאן)
מכבי
ריאל (רוב השחקנים החשובים שלהם כמו איון וראנדולף יחזרו רק בעוד כמה מחזורים, מה שישפיע מאוד על המשך הדרך שלהם .)
באסקוניה
חימקי
מילאנו
תחתית הליגה :
ז'לגיריס (הכי טובה מביניהם)
הכוכב
באמברג
מלאגה
ולנסיה
אנאדולו
יכול להיות שזה עוד מוקדם לקבוע, אבל נכון לעכשיו ככה זה נראה
לא חושב שפאו שייכת למועדון צסק"א-אולימפייקוס ופנר. מילאנו לדעתי היא קבוצת תחתית כשאת ז'לגיריס הייתי מכניס במקומה לאמצע.
ובכל אופן העונה רוב המשחקים מאוד פתוחים לפני הפתיחה וקשה לבצע חלוקה מן כזאת.
10 דצמבר 2017, 04:01
10 דצמבר 2017, 11:35
יוסי22 כתב:גם לדעתי פאו בקבוצות האמצע .
ריאל אולי לא שייכת לשם אלא לטופ , השאלה לאיזה בור הם יספיקו להיכנס עד שהפצועים יחזרו .