- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
אין הגנה פשוט מאוד. כל פיק מפרק תהגנה, חוסר הבנה בסיסית על מי לצאת על מי לא, חוסר תיאום בחילופים בהגנה. סבבה יש חילוף תעשו פאול ישר לפני הסל אם אתם נמצאים מתחת לסל אם שחקן גבוה. קל מידי ההגנה שמכבי שומרת הם עושים סל מכל התקפה כמעט ומגיעים למצב טוב. רול מפרק את ההגנה שלנו פעם אחר פעם. בבתקפה אנחנו חוצבים מים והם מכל חסימה פיק משתחררים ומגיעים לעמדה טובה. יש חוסר אינטילגנציה רציני בהבנה בהגנה
אוי... אין שכל! פשוט אין שכל בקבוצה הזאת. מה אתם משאירים את לקאביצ'וס חופשי? מה? חבורה של טמבלים
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
הגנה רעה חוסר תיאום רציני וחוסר הבנה בסיסי במה רוצים בהגנה ומה המטרה בה והעדיפויות . שחקנים עושים שטויות של חובבנים בהגנה פשוט בלתי נסבל לחטוף 50 נקודות בקלות כזו . יאסקביסיוס וריברס עושים קרירה מהמשחק היום.