יורוליג מח' 13: פנאתנייקוס נגד מכבי ת"א, שלישי, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מח' 13: פנאתנייקוס נגד מכבי ת

הודעהעל ידי קובי » 20 דצמבר 2017, 00:21

felix_r כתב:לא יודע למה ספאחיה לא נתן עוד זמן לזוסמן ולג'ק כהן במחצית השניה. הם לא היו גרועים בתדקות ששיחקו.

כהן לא היה מסוגל להתמודד בהגנה עם קו הפנים הירוק.
רך מדיי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Jack55 » 20 דצמבר 2017, 00:22

felix_r כתב:שוב אתם רוצים להחליף את קיין אחרי שהוא היה השחקן המצטיין במכבי?

:sharp:

מה רע במספרים האלה לשחקן מחליף:

9 נקודות באחוזים מצוינים (3/5 לשתיים, 1/1 לשלוש).
5 אסיסטים
2 חטיפות
0 איבודים
סחט 3 עבירות (ביצע רק 2)
מדד 16

אם הפלוס מינוס שלו חיובי אני מסכים איתך
אם הוא שלילי אז כל הסטטיסטיקה שלו יכולה ללכת לפח, שחקן יכול לקלוע 30 נק' במשחק ואם הפלוס מינוס שלו יהיה שלילי זה אומר שהוא יותר הזיק לקבוצה מאשר תרם, וזה מה שחשוב בסופו של דבר .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:24

קובי כתב:
felix_r כתב:לא יודע למה ספאחיה לא נתן עוד זמן לזוסמן ולג'ק כהן במחצית השניה. הם לא היו גרועים בתדקות ששיחקו.

כהן לא היה מסוגל להתמודד בהגנה עם קו הפנים הירוק.
רך מדיי.

רך כן, אבל לא טמבל. אחרי שקלע שלשה בזריקה הראשונה שלו, היה מגיע לו עוד קצת זמן, מעבר לדקה וחצי שקיבל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:25

Jack55 כתב:
felix_r כתב:שוב אתם רוצים להחליף את קיין אחרי שהוא היה השחקן המצטיין במכבי?

:sharp:

מה רע במספרים האלה לשחקן מחליף:

9 נקודות באחוזים מצוינים (3/5 לשתיים, 1/1 לשלוש).
5 אסיסטים
2 חטיפות
0 איבודים
סחט 3 עבירות (ביצע רק 2)
מדד 16

אם הפלוס מינוס שלו חיובי אני מסכים איתך
אם הוא שלילי אז כל הסטטיסטיקה שלו יכולה ללכת לפח, שחקן יכול לקלוע 30 נק' במשחק ואם הפלוס מינוס שלו יהיה שלילי זה אומר שהוא יותר הזיק לקבוצה מאשר תרם, וזה מה שחשוב בסופו של דבר .

לא יודע. בסטטיסטיקה של היורוליג אין פלוס/מינוס העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: יורוליג מח' 13: פנאתנייקוס נגד מכב

הודעהעל ידי yarin150 » 20 דצמבר 2017, 00:27

אנשים שבעד להשאיר את קיין זה אותם האנשים שחושבים שאיתי שגב זה כדורסלן שראוי לשחק בקבוצה כמו מכבי או שיש לו פוטנציאל
yarin150

הודעהעל ידי my man » 20 דצמבר 2017, 00:29

עזבו שטויות..ראיתם את הניצחון של מוסמוס?!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:31

אני לא הייתי מחליף אף אחד בסגל הזה. לא בגלל שזהו הסגל הכי טוב שיכולנו לבנות.

פשוט זוהי עונה פיננסית, ומכבי משלמת הרבה מעוד חובות לשחקנים שנחתכו בקייץ. זהו סגל סביר מאוד בשביל עונה פיננסית.

אני לא הייתי מתחיל עכשיו שוב את הבלגן הקבוע. הייתי מסיים את העונה עם הסגל הסביר הזה, ובקיץ כבר עושה שינוים בראש שקט. מה גם שבקיץ יהיה יותר כסף בקופה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 20 דצמבר 2017, 00:31

מכבי חיבת שינוי בתוספת גארד במקום קין שיהווה איום לסל ,יכולת ליצר לקלוע ולתת הגנה אמיתית זה ישחרר את כל השאר וירווח את ההגנה של היריבות.
כל עוד קין פה זה תוקע את ההתקפה ברמה שלא תאמן ופוגע בשאר השחקנים .
בנוסף אין הגנה מעבר להגנה בסיסית את בסיס הגנה את חוקים בהגנה אין עדיפויות בצורה שמכבי שומרת ועל מי כדאי או פחות לחפף .
יש בילבולים וחוסר תיאום הזוי וגובל בביזיון ברמה הזו.
אין בקבוצה של ספאחיה חוקים בהגנה הוראות ,חוכמה אישית של שחקנים שמבינים כבר את התרגילים של היריבה ולמידה תוך כדי משחק ,אין הבנה מי יותר מסוכן כאשר מבצעים חילוף,אין דיבור .
בהתקפה רואים אצל היריבות הבנה של מצאפים ודיבור וקריאות אחד לשני אצלנו בהתקפה אין טיפה שכל רק כישרון אישי ומקריות.

בנוסף כאשר רואים את דנמון נכנס ועושה פורפרה ומשחק בכזה ביטחון ,אתה שואל את עצמך מה יש בגקסון לעומת גארדים אחרים .
גקסון כרגע מעבר לזה שהיתה לו סטטיסטיקה לא רעה היום,הוא לא יעיל ,הוא פרווה בקטע הרע.
גקסון יש לו שתי אלמנטים או העפת שלשות שזה הדבר המועדף עליו ואז תלוי ביום שהוא תפס או לא והדבר השני זה חדירות אבל גם בעדיפות חלשה אצלו וגם זה קורה רק במצבים וסיטואציות מסוימות בעיקר שצד ימין פתוח או באלמנט ההפתעה.
הוא מוותר על עמדת האמצע של הזריקה מחצי מרחק ואפילו שהוא נמוך יש לו כדרור טוב ויכולת ליצר לעצנו מרווח לזריקה מחצי מרחק וחבל שהוא מוותר על זה כי זה הופך אותו ללא יעיל .
גם חדירות צריך להביא אותם ליותר ביטוי ולא רק לפיניש עצמי אלא גם לחדירות וכיוץ והוצאה החוצה מה שלא קורה אצלנו ולא מנצלים בשתי הגארדים שלנו שבעיקר חודרים לעצמם ופה ודם מסירה פנימה ,.
בנוסף יש הרגשה שהוא מסורס יתר על המידה,משו בו עצור ומשו בו נוגד את היכולת שלו ואת צורה המשחק שלו,גם מבחינת המאמן וגם מבחינתו יש איזה ניביון להיות כביכול מבוגר אחראי ויוצר לסדר ולכוון ברוב המשחק ופה ושם לשחרר זריקה ואז במקרה חירום בסופי משחק אנחנו רואים הישתלטות שלו ואישור ירייה חופשית וחבל ,זה לא צריך להיות ככה הוא יכול לייצר יותר ולתרום יותר ברוב שלבי המשחק ולהביא את היכולות שלו יותר לידי ביטוי ולא רק בסוף משחק להישתמש בזה.
אנחנו רואים שבמהלך המשחק האישור יריה ננמא את קול ובסוף משחק יותר אצל גקסון ולא מבחיקה של גקסון אלא מתבנית שספאחיה מיצר לו.

דבר אחרון ספאחיה לא מצליח לתקשר ולהטמיע ולהעביר את מה שהוא רוצה לחבורה שלו ,אצל חלק מהשחקנים אין הבנה של מה ספאחיה רוצה מהם ומה הדרך שהוא מנסה להעביר אליהם .
כנראה בגלל הבנת משחק נמוכה וחוסר בסיסי באינטילגנציה,רואים אצל ספאחיה יאוש מעבר להפסדים אלא של קצר בינו לבין חלק מהשחקנים בקטע של הטמעת הוראות ושיטה.

חיבים לקבל יותר תרומה מדיברתלומאו ומבולדן .
בולדן על כל טעות יוצא ונענש לעומת אחרים ודווקא שאתה רואה אחרי טעות שתים שהוא מתחיל ללמוד ולהבין ולהתניע לעומת האחרים שאין להם את היכולת השכלית ללמוד מטעויות הוא ישר יוצא.
צריך לנסות ליעד את משעור לתפקיד של קין שווה נסיון בהתקפה זה בטוח יראה יותר טוב ,מבחינה הגנתית אתלטיות לא חסר לו ורגלים צריך לבדוק את זה ברמה הגבוהה.
נערך לאחרונה על ידי אדם בתאריך 20 דצמבר 2017, 00:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
אדם

הודעהעל ידי Weems13 » 20 דצמבר 2017, 00:31

בשני המשחקים האחרונים היריבות של מכבי עושות חילופים אוטומטים שפשוט מחסלים את משחק ההתקפה של מכבי. זה מביא להתקפות תקועות של 1 על 1. למכבי גם אין שחקן שיכול להעניש חילופים אוטומטיים בצבע (אולי רק תומאס).
אגב, גם לפנר גם יש את הכלים ללכת לטקטיקה של חילופים אוטומטים.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:32

yarin150 כתב:אנשים שבעד להשאיר את קיין זה אותם האנשים שחושבים שאיתי שגב זה כדורסלן שראוי לשחק בקבוצה כמו מכבי או שיש לו פוטנציאל

לא, אלו האנשים שחושבים, שבשביל עונה פיננסית וחוזה נמוך, קיין הוא שחקן מחליף סביר ביותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:34

Weems13 כתב:בשני המשחקים האחרונים היריבות של מכבי עושות חילופים אוטומטים שפשוט מחסלים את משחק ההתקפה של מכבי. זה מביא להתקפות תקועות של 1 על 1. למכבי גם אין שחקן שיכול להעניש חילופים אוטומטיים בצבע (אולי רק תומאס).

תיקון קטן, זה לא שאין שחקנים שיכולים להעניש. אין מספיק שכל על מנת להעניש!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarin150 » 20 דצמבר 2017, 00:34

felix_r כתב:
yarin150 כתב:אנשים שבעד להשאיר את קיין זה אותם האנשים שחושבים שאיתי שגב זה כדורסלן שראוי לשחק בקבוצה כמו מכבי או שיש לו פוטנציאל

לא, אלו האנשים שחושבים, שבשביל עונה פיננסית וחוזה נמוך, קיין הוא שחקן מחליף סביר ביותר.

זה אותם האנשים שלא נותנים ביקורת לספאחיה על זה שקייןעושה פיק אנד רול בזמן שפייר וקול עומדים בפינה .. גאוני
yarin150

הודעהעל ידי toja27 » 20 דצמבר 2017, 00:35

לא יודע, קצת הפרזה לדעתי בכל מה שקשור לביקורת על קיין. זה לא שכשקיין ישב על הספסל מכבי נראתה טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 20 דצמבר 2017, 00:38

felix_r כתב:
Weems13 כתב:בשני המשחקים האחרונים היריבות של מכבי עושות חילופים אוטומטים שפשוט מחסלים את משחק ההתקפה של מכבי. זה מביא להתקפות תקועות של 1 על 1. למכבי גם אין שחקן שיכול להעניש חילופים אוטומטיים בצבע (אולי רק תומאס).

תיקון קטן, זה לא שאין שחקנים שיכולים להעניש. אין מספיק שכל על מנת להעניש!

בדיוק אין את ההבנה והחוכמה אצלנו לקרוא מצבים לקרוא מצאפים ,להזיז את הכדור נכון ולאיזור הנכון,לעשות חסימת סרק לחילוף מהיר ליצר יתרון או צד חזק.
אין דברים בסיסים את את העוד מהלך והסבלנות שרואים בקבוצות מסוימות כמו זלגריס ,צסקא פנא,פנר ,יש שוב ושוב עוד מסירה עוד תנועה עוד הבנה של השחקנים לאן לזוז לאן מכוונים ועוד סבלנות עד שמביאים את המהלך למצב הנכון
אדם

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:41

yarin150 כתב:
felix_r כתב:

זה אותם האנשים שלא נותנים ביקורת לספאחיה על זה שקייןעושה פיק אנד רול בזמן שפייר וקול עומדים בפינה .. גאוני

פייר עם 1/5 לשלוש היום. גם קול לא איזה קלעי שלשות מצטיין, אפילו לשתיים הוא לא קלע טוב היום (4/11). לא רואה עם זה בעיה.

חוץ מזה, כבר אמרתי, שגם קיין עשה טעויות היום. כולם עשו.

אם אתה לא מבין, אני אנסה להסביר לך בצורה אחרת:

ביחס ליכולת הממוצעת שלו, היה לקיין משחק טוב. לעומת זאת לא מעט שחקנים אחרים במכבי היו מתחת לרמה הרגילה שלהם. אז אולי נבוא בטענות לשחקנים ששיחקו מתחת לרמתם ולא לשחקן ששיחק מעל לרמתו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 דצמבר 2017, 00:43

משתגע ממה שעושים במכבי עם בולדן. פשוט כלום בפיתה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jay » 20 דצמבר 2017, 00:46

ankram כתב:
jol9 כתב:
yarin150 כתב:
jol9 כתב:
yarin150 כתב:איזה מקום ירושלים סיימה עונה שעברה בליגה ? איך היתה העונה האירופאית שלה ? (יחסית למידות שלה ) הסריחה את המגרש כל העונה בליגה , והתאמצה בפליאוף ולקחה אליפות .

הבנתי. אז בגלל דוגמא לא רלוונטית אחת (הם סיימו במקום השלישי, לא השמיני), אתה מבטל היסטוריה רלוונטית
של 50 השנים האחרונות?

סיימו בקושי בשלישי ( נתנו תפוש רק לקראת סוף העונה )
אני לא אומר שצריך לוותר לגמרי על הליגה , אבל כן לשחק עם הישראלים והנגרים וכמה שפחות עם השחקנים החשובים והכי חשוב - לא להתרגש מכל הפסד לנס ציונה וכו..

צריך להשתמש בכל הסגל, וספאחיה עושה את זה היטב.
מי שקודם כל לא צריך להתרגש מכל הפסד, הם האוהדים, כולל בפורום הזה.

ההפסד הוא לא האישיו. ההגנה הרעה היא אישיו, ההתקפה המשעממת וחסרת הפאנץ׳ היא אישיו, ניהול המשחק מהספסל הוא אישיו.
הפסד הוא מתקבל על הדעת כל עוד אנחנו מהווים יריב ראוי, כל עוד אנחנו מתאמצים בהגנה , כל עוד אנחנו מנצחים את ה50:50.
הפסדנו היום ליריבה פצועה, בינונית ללא משחק פנים ללא עושה המשחק שלה והאיש המרכזי שלה ולא היינו יריב לרגע אחד. ברצותם קלעו ברצותם ברחו.
עזוב הפסד. ההגנה כבר מתחילה להתייצב על 90 נקודות ודו ספרתי בשלשות כבר כמה משחקים ברצף וכמה ( אפס , הכוכב) שלא.
היה לנו ריבאונד והאסל , ראיתה כזה היום?
סופר מאכזב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מדויק.

כבר 4 משחקים ברצף שאנחנו חוטפים 90 נק' שמורכבות ממטר שלשות ב-50% בכל המסגרות..?

וגם ההתקפה העומדת התחילה לקרטע (לצד התפתחות מסוימת במשחק הריצה).

בשליש הראשון הפתענו את כולם בהגנה ובריבאונד, וזה כבר לא המצב. היינו צריכים להמציא את עצמנו מחדש לשליש השני.

השופטים לא עזרו היום ולצערי גם לא המאמנים.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי felix_r » 20 דצמבר 2017, 00:57

הבעיה של מכבי, היא שהגארדים שמובילים אותה, משחקים לראשונה ביורוליג. תרצו או לא תרצו, צריך לשחק ביורוליג לפחות עונה או אפילו שתים על מנת ללמוד את הסגנון, בלי קשר לרמת הכישרון שיש לשחקן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי moring1 » 20 דצמבר 2017, 00:57

ספאחיה אולי מאמן סביר אבל לא ווינר וזאת בעיה לקבוצה בעלת שאיפות. זה לא האיש שיוביל קבוצה בינונית לטופ, זה לא האיש שידליק את השחקנים כדי שילחמו וירקו דם.
בנוסף לכך הוא מראה שלחבר קבוצה ולהנחיל שיטה זאת משימה בלתי אפשרית עבורו. מה ביקשנו, קבוצה יציבה עם משחק מסודר? הוא נכשל כאן בגדול, המשחק לא שוטף, השחקנים הססנים, מרגיש שבאו לעוד יום עבודה והבייתה.

הייתי נותן לעונה הזאת להסתיים בשקט ועונה הבאה כבר מחתים את שאראס ועדיף שיביא איתו גם כמה ליטאים צעירים ורעבים.
שאראס אולי לא מאמן גדול(עדיין), וגם חסר נסיון עם קבוצות גדולות, אבל לפחות הוא אישיות סוחפת וזה מה שצריך כדי להניע שחקנים בינוניים לנצחונות גדולים.
moring1

הודעהעל ידי toja27 » 20 דצמבר 2017, 01:03

felix_r כתב:הבעיה של מכבי, היא שהגארדים שמובילים אותה, משחקים לראשונה ביורוליג. תרצו או לא תרצו, צריך לשחק ביורוליג לפחות עונה או אפילו שתים על מנת ללמוד את הסגנון, בלי קשר לרמת הכישרון שיש לשחקן.

נכון מאוד. אותם שחקנים בעונה השניה יעלו את הרמה שלהם . אין מה לעשות צריך סבלנות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים