19 דצמבר 2017, 10:06
הוא פשוט יותר זהיר העונה. הדקות שלו מוגבלות והוא עושה את המקסימום מבלי לטעות יותר מידי.אחדשיודע כתב:דוראנט אגב דפק סל ניצחון בהארכה. סיים משחק קטסטרופלי מהשדה (10/29) עם 36 נק', 11 רב' ו-8 אס'.
כספי היה אחלה, אבל יש לו נטייה טיפה מעצבנת להתחבא במאני-טיים. קר נתן לו את הקרדיט לסיים את המשחק בזכות איך ששיחק עד 5 דקות לסוף, אבל החליף אותו לפני תחילת ההארכה עם מקאו (אם כי צריך להגיד שזה נבע בעיקר בגלל ענייני מאצ'-אפ, שכן גולדן סטייט נאלצו להסתדר בלי רכז במשחק הזה). ומעבר לזה, הוא גם פיתח פחד מזריקות שלוש (קצת מובן כשאתה רואה את הספלאש-ברדרס ודוראנט באימונים), שזה מעט פוגע בריווח של גולדן סטייט כשהוא על המגרש. בכל מקרה, החיתוכים שלו לסל מקנים לו הרבה נקודות זכות העונה.
שאר משחקי הלילה: http://www.espn.com/nba/scoreboard/_/date/20171218
19 דצמבר 2017, 10:08
19 דצמבר 2017, 10:10
שועל כתב:הבולס עם 6 נצחונות ברצף. כריס דהאן חתיכת שחקן.
19 דצמבר 2017, 10:12
שמואל1 כתב:הוא פשוט יותר זהיר העונה. הדקות שלו מוגבלות והוא עושה את המקסימום מבלי לטעות יותר מידי.
לסיים עם דאבל דאבל בקבוצה הטובה בעולם כמעט כל משחק שהוא מקבל בו מעל 20 דקות זה מרשים מאוד, לא משנה איך מסתכלים על זה.
עונה מעולה שלו עד כה.
19 דצמבר 2017, 10:13
19 דצמבר 2017, 14:35
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:סטטיסטית אפשר להסתכל על הכל בראייה של 71 שנים לאחור, שכן כמעט הכל רשום ומתועד, אבל נזרום איתך לרגע. "בפרספקטיבה של 25 שנים", אתה יכול לתת לי שם של שחקן שזכה ב-MVP למרות שהקבוצה שלו ניצחה פחות מ-50 משחקים בעונה הסדירה (לא מקוצרת) וסיימה רק במקום ה-10 בליגה, מלבד ווסטברוק? אין חיה כזאת. וכי למה? כי בכדורסל להישג הקבוצתי יש משמעות גדולה בבחירה של השחקן המצטיין. אומנם שכחו את זה מסיבה לא ברורה בעונה שעברה (התקשורת הפופוליסטית והמדיה החברתית תרמו לכך בצורה מסוימת), אבל היסטורית - הישגים אישיים לא פחות גדולים מאלו שקבע ווסטברוק, לא הביאו לזכייה ב-MVP, בעקבות הישגיים קבוצתיים פחות מרשימים. בין אם זה ווילט צ'מברליין (לא זכה ב-MVP בעונות בהן קבע את שיאי כל הזמנים בנקודות וריבאונדים) או אוסקר רוברטסון (שלהבדיל מווסטברוק, לא זכה ב-MVP בעונה בה קבע ממוצע טריפל דאבל). אם אתה קולע 70 נקודות במשחק ומפסיד, מה שווים ה-70 נקודות שקלעת? הבחירה בווסטברוק בלי שום צל של ספק הייתה חריגה. המספרים והנתונים מוכיחים זאת.
היו זוכי MVP לקבוצות שניצחו פחות מ-50, אבל זה היה כנראה לפני די הרבה זמן, ואני לא יודע מה סה"כ המשחקים ששיחקו אז
(למשל 1975).
אבל אני לא מדבר רק על זה.
היו בעבר זוכים, אפילו יותר קונטרוורסליים מווסטברוק.
למשל הזכיה של נאש ב2005, כשהוא עושה ממוצעים של 15 נק' ו-11 אס'... או הזכיה של מאלון (השחקן האהוב עליי) ב-99
עם ממוצעים של 23 ו-9.
נכון, שהקבוצות של אותם הזוכים היו מעולות, וטובות בהרבה מOKC של שנה שעברה, אבל המספרים שלהם היו הרבה פחות מרשימים.
בNBA יש שני פרסים עיקריים - הפרס הקבוצתי הוא אליפות, והפרס האישי הוא הMVP, לכן, למרות שכדורסל זה ספורט קבוצתי,
ולמרות שלהישגי הקבוצה, בהחלט יש משמעות בהחלטה מי יהיה MVP, עדיין מדובר בפרס אישי.
תסכים איתי שלעשות מה שעשו פעם צ'מברליין וביג או, לעומת לעשות את זה היום, זה שונה לחלוטין. בגלל זה, ההישג הסטטיסטי
של ווסטברוק הוא כמעט בלתי נתפס.
20 דצמבר 2017, 05:00
Stephen Curry injury update:
Injury report for tomorrow night's game vs. Memphis: Draymond Green (right shoulder soreness), Shaun Livingston (sore right knee) & Zaza Pachulia (left shoulder soreness) are questionable. Stephen Curry (sprained right ankle) is out.
20 דצמבר 2017, 12:34
jay כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:סטטיסטית אפשר להסתכל על הכל בראייה של 71 שנים לאחור, שכן כמעט הכל רשום ומתועד, אבל נזרום איתך לרגע. "בפרספקטיבה של 25 שנים", אתה יכול לתת לי שם של שחקן שזכה ב-MVP למרות שהקבוצה שלו ניצחה פחות מ-50 משחקים בעונה הסדירה (לא מקוצרת) וסיימה רק במקום ה-10 בליגה, מלבד ווסטברוק? אין חיה כזאת. וכי למה? כי בכדורסל להישג הקבוצתי יש משמעות גדולה בבחירה של השחקן המצטיין. אומנם שכחו את זה מסיבה לא ברורה בעונה שעברה (התקשורת הפופוליסטית והמדיה החברתית תרמו לכך בצורה מסוימת), אבל היסטורית - הישגים אישיים לא פחות גדולים מאלו שקבע ווסטברוק, לא הביאו לזכייה ב-MVP, בעקבות הישגיים קבוצתיים פחות מרשימים. בין אם זה ווילט צ'מברליין (לא זכה ב-MVP בעונות בהן קבע את שיאי כל הזמנים בנקודות וריבאונדים) או אוסקר רוברטסון (שלהבדיל מווסטברוק, לא זכה ב-MVP בעונה בה קבע ממוצע טריפל דאבל). אם אתה קולע 70 נקודות במשחק ומפסיד, מה שווים ה-70 נקודות שקלעת? הבחירה בווסטברוק בלי שום צל של ספק הייתה חריגה. המספרים והנתונים מוכיחים זאת.
היו זוכי MVP לקבוצות שניצחו פחות מ-50, אבל זה היה כנראה לפני די הרבה זמן, ואני לא יודע מה סה"כ המשחקים ששיחקו אז
(למשל 1975).
למשל הזכיה של נאש ב2005, כשהוא עושה ממוצעים של 15 נק' ו-11 אס'... או הזכיה של מאלון (השחקן האהוב עליי) ב-99
עם ממוצעים של 23 ו-9.
נכון, שהקבוצות של אותם הזוכים היו מעולות, וטובות בהרבה מOKC של שנה שעברה, אבל המספרים שלהם היו הרבה פחות מרשימים.
בNBA יש שני פרסים עיקריים - הפרס הקבוצתי הוא אליפות, והפרס האישי הוא הMVP, לכן, למרות שכדורסל זה ספורט קבוצתי,
ולמרות שלהישגי הקבוצה, בהחלט יש משמעות בהחלטה מי יהיה MVP, עדיין מדובר בפרס אישי.
תסכים איתי שלעשות מה שעשו פעם צ'מברליין וביג או, לעומת לעשות את זה היום, זה שונה לחלוטין. בגלל זה, ההישג הסטטיסטי
שובה לב איך שאתה יורה לעצמך ברגל מתוך מחשבה שאתה פועל לחיזוק הטיעון שלך
21 דצמבר 2017, 00:35
21 דצמבר 2017, 00:51
jol9 כתב:jay כתב:jol9 כתב:אחדשיודע כתב:סטטיסטית אפשר להסתכל על הכל בראייה של 71 שנים לאחור, שכן כמעט הכל רשום ומתועד, אבל נזרום איתך לרגע. "בפרספקטיבה של 25 שנים", אתה יכול לתת לי שם של שחקן שזכה ב-MVP למרות שהקבוצה שלו ניצחה פחות מ-50 משחקים בעונה הסדירה (לא מקוצרת) וסיימה רק במקום ה-10 בליגה, מלבד ווסטברוק? אין חיה כזאת. וכי למה? כי בכדורסל להישג הקבוצתי יש משמעות גדולה בבחירה של השחקן המצטיין. אומנם שכחו את זה מסיבה לא ברורה בעונה שעברה (התקשורת הפופוליסטית והמדיה החברתית תרמו לכך בצורה מסוימת), אבל היסטורית - הישגים אישיים לא פחות גדולים מאלו שקבע ווסטברוק, לא הביאו לזכייה ב-MVP, בעקבות הישגיים קבוצתיים פחות מרשימים. בין אם זה ווילט צ'מברליין (לא זכה ב-MVP בעונות בהן קבע את שיאי כל הזמנים בנקודות וריבאונדים) או אוסקר רוברטסון (שלהבדיל מווסטברוק, לא זכה ב-MVP בעונה בה קבע ממוצע טריפל דאבל). אם אתה קולע 70 נקודות במשחק ומפסיד, מה שווים ה-70 נקודות שקלעת? הבחירה בווסטברוק בלי שום צל של ספק הייתה חריגה. המספרים והנתונים מוכיחים זאת.
(למשל 1975).
עם ממוצעים של 23 ו-9.
שובה לב איך שאתה יורה לעצמך ברגל מתוך מחשבה שאתה פועל לחיזוק הטיעון שלך
שמח ששביתי את ליבך. זאת היתה אחת המטרות העיקריות שלי כאן
21 דצמבר 2017, 09:26
21 דצמבר 2017, 10:36
21 דצמבר 2017, 12:35
22 דצמבר 2017, 17:09
Holiday_Armadillo כתב:חח
https://twitter.com/hoopshype/status/944147082209824768
22 דצמבר 2017, 18:19
22 דצמבר 2017, 18:19
22 דצמבר 2017, 19:05
22 דצמבר 2017, 19:13
אחדשיודע כתב:הוא לא שחקן שקולע שלשות בדר"כ, אז תקרת הנקודות שלו "נמוכה" ביחס לרוב הסופרסטארים היום.
הלילה הוא קבע שיא אישי מ-3, אז היה מתבקש שגם שיא הנקודות שלו יישבר.